EBA hesabı ile giriş yap… EBA canlı derse giriş nasıl yapılır? EBA öğrenci girişi ve EBA TV ders programı  15 Şubat - 21 Şubat 2021 ve saatleri!
EBA hesabı ile giriş yap… EBA canlı derse giriş nasıl yapılır? EBA öğrenci girişi ve EBA TV ders programı 15 Şubat - 21 Şubat 2021 ve saatleri! EBA girişi ile ilgili yapılan aramalar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya hesabı Twitter üzerinden velilere yaptığı çağrı ile arttı. Bakan Selçuk, "Sizlerden ricam, çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarını güçlendirmeniz" dedi. EBA canlı derse giriş nasıl yapılır? EBA TV ders programı ve saatleri ile EBA hesabı ile giriş yapma ekranı…
15.02.2021 Eğitim
Sırasıyla EBA giriş, şifresi alma, hesap oluşturma ve kullanma rehberi: Öğrenci olarak EBA'ya nasıl girilir ve şifre alınır? EBA kurs mu, uzaktan eğitim mi?
Sırasıyla EBA giriş, şifresi alma, hesap oluşturma ve kullanma rehberi: Öğrenci olarak EBA'ya nasıl girilir ve şifre alınır? EBA kurs mu, uzaktan eğitim mi? Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden biri olan Eğitim Bilişim Ağı EBA, öğrenci ve velilerin en önemli gündem maddesi oldu. EBA hesabı oluşturma, EBA şifresi alma gibi detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Öğrenci olarak EBA’ya nasıl girilir ve şifre alınır? EBA kurs mu, uzaktan eğitim mi? sorularına yanıt aranırken, EBA hakkında velileri ve öğrencileri bilgilendirecek infografik hazırlandı. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) Bilim Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her bireyin kullanımına ücretsiz olarak sunulan, çevrimiçi eğitim platformu Eğitim Bilişim Ağı (EBA) hakkında sosyal medyada velileri ve öğrencileri bilgilendirecek infografik içerik hazırladı. İşte Adım adım EBA şifresi alma, hesap oluşturma ve kullanma rehberi...
16.03.2020 Eğitim
EBA öğrenci girişi EBA kurs kaydından sonra mı yapılıyor?
EBA öğrenci girişi EBA kurs kaydından sonra mı yapılıyor? EBA girişi EBA kurslarına katılmayanların da kullanabileceği bir sistemdir. EBA girişi yapmak için öğretmenlerinden şifre alabilirler. EBA kurs ve EBA girişi ile ilgili detay almak için haberimizi okuyunuz.
28.03.2016 Eğitim