Digitürk

Digitürk

Son dakika digitürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan digitürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını digitürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Digitürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan digitürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 665 digitürk haberi bulunmuştur. Tüm digitürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
Bein connect tek maç satın alma: Tek maçlık Digitürk nasıl satın alınır? Fenerbahçe Galatasaray tek maç beIN Sports nasıl yapılır?
Bein connect tek maç satın alma: Tek maçlık Digitürk nasıl satın alınır? Fenerbahçe Galatasaray tek maç beIN Sports nasıl yapılır? Derbi için geri sayım başladı. Fenerbahçe Galatasaray maçı 24 Aralık 2023 Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports'ta naklen yayınlanacak. Ancak sadece derbi için tek maç satın almak isteyenler Fenerbahçe Galatasaray maçını -beIN Sports 1 kanalından izleyebilecek. beIN medyaya ait TOD tv ile tek maç satın alma işlemi yapılabiliyor. Bu özellik sayesinde futbolseverler derbinin keyfini çıkarabiliyor. Peki tek maçlı Digitürk satın alma nasıl yapılır? Bein connect tek maç satın alma ücreti ne kadar? İşte detaylar...
24.12.2023 Futbol
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de'
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de' Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç "2016 yılında 500 milyon dolarlık ihale yaptık. Bugün rakam 100 milyon dolara indi. TFF'yi çıkarırsak 86 milyon dolara rakam indi" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Fenerbahçe
TRT 3 canlı yayın izle! TRT 3 frekansı kaç, uydu ayarları nasıl yapılır? TRT 3 Meclis TV!
TRT 3 canlı yayın izle! TRT 3 frekansı kaç, uydu ayarları nasıl yapılır? TRT 3 Meclis TV!  TRT 3 canlı yayın izleme yolları aranıyor. Yemin törenini takip etmek isteyenler “TRT 3 canlı yayın kesintisiz nasıl izlenir, TRT 3 frekansı nedir?” sorgularına yanıt arıyor. Seçimlerin ardından yemin töreni gerçekleşiyor. Peki, TRT 3 frekansı kaç, uydu ayarları nasıl yapılır? İşte TRT 3 canlı izle için merak edilenler... 
2.06.2023 Gündem
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın TBMM bütçe görüşmeleri devam ediyor. 9 Aralık günü Kültür Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri Genel Kurul'da yapıldı. Peki, Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? İşte Meclis TV canlı yayın ekranı ve TBMM TV canlı yayın frekans bilgileri…
9.12.2022 Gündem
Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!
Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri! Beşiktaş, Süper Lig 3. haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Fatih Karagümrük maçından farklı bir skorla ayrılmak isteyen Beşiktaş, galibiyet alarak moral depolamak istiyor. Taraftar Beşiktaş Karagümrük maçının saatini ve canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!
21.08.2022 Futbol
Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri!
Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri! Süper Lig 3. hafta maçları ile devam ediyor! Bu hafta maç takviminde Beşiktaş Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Fatih Karagümrük maçının detayı…
19.08.2022 Futbol
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Lalegül TV canlı yayın! Lalegül TV kaçıncı kanalda, frekansı nedir, Lalegül TV Youtube’dan canlı izlenir mi?
Lalegül TV canlı yayın! Lalegül TV kaçıncı kanalda, frekansı nedir, Lalegül TV Youtube’dan canlı izlenir mi? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefat haberininin, torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu tarafından duyurulmasının ardından Ustaosmanoğlu'nun cenaze töreni hakkında araştırma yapılıyor. İsmailağa Cemaati'nden yapılan duyuruda ise, "24 Zilkade 1443 perşembe gecesi saat 01.50 itibarı ile sevgili şeyhimiz Mahmud Efendi Hazretlerimiz Hakk'a yürümüş ahirete irtihal etmiştir. Cümle Ümmet-i Muhammed'in başı sağ olsun. Cenazesi 24 Haziran 2022 Cuma günü Cuman Namazını müteakip Fatih Camii'nden kaldırılacaktır." denildi. Cenazeye katılamayanlar ve uzakta olanlar Ustaosmanoğlu'nun cenazesini takip etmek onu anan programları izlemek için Lalegül TV için yaptıkları aramaları yoğunlaştırdı. Peki, Lalegül TV kaçıncı kanalda, Lalegül TV Youtube’dan canlı izlenir mi? İşte Lalegül TV canlı yayın ile ilgili merak edilenler…
24.06.2022 Televizyon
TFF,  Süper Lig ve 1. Lig'in yayıncı kuruluşunu açıkladı
TFF, Süper Lig ve 1. Lig'in yayıncı kuruluşunu açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022-2023 futbol sezonu ve devam eden sezonlara ilişkin yayın ihalesini iptal edildiğini ve mevcut yayıncı Digiturk beIN MEDIA GROUP ile 2 yıllık uzatma sözleşmesi yapılmasına oy birliği ile karar verildiğini açıkladı.
23.06.2022 Futbol
Derbi ne zaman? FB - GS derbisi saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı?
Derbi ne zaman? FB - GS derbisi saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı? FB - GS derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusuna maça günler kala yanıt aranmaya başlandı. FB - GS maçını izlemek isteyen futbolseverler maça ait detayları araştırıyor. İstanbul'da, Ülker FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak maça ait detaylar…
9.04.2022 Futbol
Digitürk olmadı sıra Saran ve TRT'ye geçti!
Digitürk olmadı sıra Saran ve TRT'ye geçti! TFF, Digitürk ile anlaşma sağlanamadığını açıklayınca yayın hakları sırası Saran Grup ve TRT'ye geçti.
8.03.2022 Süper Lig
TFF kabul etti yeni yayıncı kuruluş belli oldu
TFF kabul etti yeni yayıncı kuruluş belli oldu TFF Naklen Yayın İhale Komisyonu, ilk paket dışında kalanlar için gelen önerileri kabul etti. Digiturk’e 7 Mart’a kadar imza atma süresi verildi, aksi takdirde çoğunluğunda Saran Group ile anlaşılacağı belirtildi. 8 derbi içeren 238 maçlık en değerli paketin ise ihale dışında bırakılmasına karar verdi.
1.03.2022 Futbol
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem
Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Exxen süper lig yayın hakları ihalesine mi katılacak, Süper Lig yayın hakları şu an kimde?
Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Exxen süper lig yayın hakları ihalesine mi katılacak, Süper Lig yayın hakları şu an kimde? Acun Süper Lig yayın hakları ihalesine mi katılacak? Dijital içerik platformu Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı'nın, Süper Lig'in yayın hakları ihalesine gireceği iddia edildi. Peki, Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Süper Lig yayın hakları kimde?
24.09.2021 Gündem
Altay Fenerbahçe maçı nerde, hangi statta? Altay Fenerbahçe maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda canlı şifresiz mi?
Altay Fenerbahçe maçı nerde, hangi statta? Altay Fenerbahçe maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda canlı şifresiz mi? Süper Lig’in 2021-2022 sezonu 3. Hafta maçları kapsamında Fenerbahçe ile Altay karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip Altay karşısında galibiyet hedefliyorken, Altay Fenerbahçe’yi mağlup etmeyi istiyor. Peki, Altay Fenerbahçe maçı nerde, hangi statta? Altay Fenerbahçe maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda canlı şifresiz mi?
28.08.2021 Gündem
Emeklilik, maaş, hibe, indirim... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 1657 lira ödeniyor
Emeklilik, maaş, hibe, indirim... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 1657 lira ödeniyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 1.657 lira para ödemesi yapılıyor, detaylarıyla tek tek açıklandı. Emeklilik, hibe, indirim, vergi avantajı, ücret desteği, ulaşım ve istihdam... Çok sayıda destek mevcut. Engelli vatandaşlar için devlet ve özel sektör birçok isim altında destek sağlıyor. 65 bin liraya kadar hibe veriliyor. Erken emeklilik hakkı tanınıyor. Ev ve araç alımında vergi avantajı sağlanıyor. Engelli bakımını üstlenenlere 1.657 lira maaş bağlanıyor. Elektrik fatura bedeli desteği sağlanıyor. Bunlar sadece desteklerden birkaçı. İşte engelli vatandaşlara sağlanan destekler
12.05.2021 Ekonomi
Fenerbahçe'den Digiturk'e yanıt!
Fenerbahçe'den Digiturk'e yanıt! Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu, Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri'nin sözleri üzerine paylaşımda bulundu.
21.02.2021 Fenerbahçe
TFF'den açıklama yapıldı! Yayıncı kuruluş ile sözleşme imzalandı!
TFF'den açıklama yapıldı! Yayıncı kuruluş ile sözleşme imzalandı! Türkiye Futbol Federasyonu, Digiturk beIN MEDIA GROUP ile 2020-2021 sezonuna ilişkin sözleşme imzalandığını duyurdu.
29.12.2020 Futbol
Yargıtay, Kemal Sunal'ın ailesinin kazandığı maddi tazminatı onadı
Yargıtay, Kemal Sunal'ın ailesinin kazandığı maddi tazminatı onadı Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, merhum sanatçı Kemal Sunal'ın karikatürize edilmiş resimleriyle aileden izin almadan reklam yapan Digitürk'ün, Sunal ailesine 100 bin lira tazminat ödemesine hükmeden yerel mahkeme kararını onadı.
23.12.2020 Gündem
TFF: Yayıncı kuruluş yapması gereken ödemelerin tamamını ifa etmemiştir
TFF: Yayıncı kuruluş yapması gereken ödemelerin tamamını ifa etmemiştir Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve yayın kuruluş tarafından ödemeler konusunda yapılan açıklamaların ardından resmi sitesinden bir açıklama yaptı. TFF, yayıncı kuruluşun, 2020/21 sezonuna ilişkin ana sözleşme hükümlerine göre yapması gereken ödemelerin tamamını ifa etmediğini bildirdi.
18.12.2020 Futbol
Yayıncı kuruluştan ödeme açıklaması
Yayıncı kuruluştan ödeme açıklaması Digiturk, Kulüpler Birliği tarafından yapılan açıklama sonrasında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Digiturk, 2020–2021 sezonunda bugüne kadar oynanmış tüm karşılaşmalara ilişkin naklen yayın lisans bedelini TFF'ye tam olarak ödemiştir." ifadeleri kullanıldı.
18.12.2020 Futbol
Kulüpler Birliği'nden açıklama! Süper Lig ve 1. Lig kulüplerinden tarihi protesto
Kulüpler Birliği'nden açıklama! Süper Lig ve 1. Lig kulüplerinden tarihi protesto Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Lig Futbol Kulüpleri Derneği, bu hafta sonu oynanacak maçların başlama vuruşunda yayıncı kuruluşun ödemeleri geciktirmesi sebebiyle protesto eylemi yapılacağını açıkladı.
18.12.2020 Süper Lig
Yayıncı kuruluşun ödeyeceği para ortaya çıktı
Yayıncı kuruluşun ödeyeceği para ortaya çıktı Digiturk'ün, bu sezon futbol için kulüplere 2 milyar 650 milyon TL'lik ödeme yapacağı belirtildi.
18.11.2020 Süper Lig
SON DAKİKA! Resmen istifa etti
SON DAKİKA! Resmen istifa etti beIN SPORTS'un üst düzey yöneticilerinden Saad Saleh Al-Hudaifi, görevinden istifa etti.
3.11.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Digitürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki digitürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.