Beın Sports

Beın Sports

Son dakika BeIN Sports haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BeIN Sports ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BeIN Sports haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beın Sports

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beın sports gelişmeleri de dahil olmak üzere 806 beın sports haberi bulunmuştur. Tüm beın sports haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19:00'da başlayacak.
21.04.2024 Galatasaray
Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Adana Demirspor, Sivasspor’u ağırlayacak. Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Ev sahibi Adana Demirspor ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet alabildi. Sivasspor ise haftaya topladığı 38 puanla 9. sırada giriyor. Peki Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
16.03.2024 Futbol
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.
29.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler Trendyol Süper Lig 27'inci haftada karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Kasımpaşa maçı için geri sayım başladı. Ülker Stadyumu'nda 24 Şubat Cumartesi oynanacak maçta Fred'in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Cihan Aydın'ın yönteceği Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?
24.02.2024 Şampiy10
Fred, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında oynayacak mı?
Fred, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Kadıköy'de oynanan Samsunspor maçında sakatlanan ve dün antrenmanlara başlayan Fred'in Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
21.02.2024 Fenerbahçe
Arsenal Liverpool maçı ne zaman? Premier'de dev randevu: Arsenal Liverpool hangi kanalda?
Arsenal Liverpool maçı ne zaman? Premier'de dev randevu: Arsenal Liverpool hangi kanalda? Premier Lig'de haftanın randevusu Arsenal Liverpool arasında oynanıyor. Liderliğini kaybetmek istemeyen Jürgen Klopp’un öğrencileri, Arsenal’i devirerek sahadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Arsenal ise 22 karşılaşmada 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Peki maç ne zaman? 4 Şubat Arsenal Liverpool hangi kanalda?
4.02.2024 Futbol
Sivasspor Gaziantep FK maçı bilgileri: Sivasspor, Gaziantep FK kaçıncı sırada? İlk maç kaç kaç bitti? İşte yayın bilgileri
Sivasspor Gaziantep FK maçı bilgileri: Sivasspor, Gaziantep FK kaçıncı sırada? İlk maç kaç kaç bitti? İşte yayın bilgileri Trendyol Süper Lig 21'inci hafta maçında Sivasspor Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Bülent Uygun ile çıkış yakalayan Yiğidolar, Sumudica'nın öğrencileri ile kozlarını paylaşıyor. Son maçında Samsunspor'a 2-0 yenilen Sivasspor kendi evinde Gaziantep'i ağırlıyor. Sivasspor Gaziantep maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sezonun ilk yarısında maç kaç kaç bitti? İki ekip puan durumunda kaçıncı sırada? İşte Sivasspor Gaziantep maçı yayın bilgileri...
21.01.2024 Gaziantepspor
Sivasspor - Galatasaray! İlk 11'ler belli oldu
Sivasspor - Galatasaray! İlk 11'ler belli oldu Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçında EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
11.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için resmi teklif!
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için resmi teklif! Ara transfer döneminde takviyeler yapması beklenen Beşiktaş'tan ilk hamle geldi! Siyah-beyazlılar, Adana Demirspor'un milli yıldızı için resmi teklif yaptı.
24.12.2023 Şampiy10
Bein connect tek maç satın alma: Tek maçlık Digitürk nasıl satın alınır? Fenerbahçe Galatasaray tek maç beIN Sports nasıl yapılır?
Bein connect tek maç satın alma: Tek maçlık Digitürk nasıl satın alınır? Fenerbahçe Galatasaray tek maç beIN Sports nasıl yapılır? Derbi için geri sayım başladı. Fenerbahçe Galatasaray maçı 24 Aralık 2023 Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports'ta naklen yayınlanacak. Ancak sadece derbi için tek maç satın almak isteyenler Fenerbahçe Galatasaray maçını -beIN Sports 1 kanalından izleyebilecek. beIN medyaya ait TOD tv ile tek maç satın alma işlemi yapılabiliyor. Bu özellik sayesinde futbolseverler derbinin keyfini çıkarabiliyor. Peki tek maçlı Digitürk satın alma nasıl yapılır? Bein connect tek maç satın alma ücreti ne kadar? İşte detaylar...
24.12.2023 Futbol
Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ta sakatlık depremi!
Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ta sakatlık depremi! Süper Lig'in 15'inci haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta Omar Colley sakatlandı.
7.12.2023 Beşiktaş
9 Aralık Beşiktaş Fenerbahçe biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, kaç TL’den satılıyor?
9 Aralık Beşiktaş Fenerbahçe biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, kaç TL’den satılıyor? Beşiktaş Fenerbahçe maçı heyecanla beklenirken, maç öncesi biletler ile ilgili aramalar arttı. Beşiktaş'ın 26, Fenerbahçe'nin 37 puanı bulunuyor. Derbinin biletleri sadece Passolig üzerinden satışa çıkacak. Peki Beşiktaş Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte bilet fiyatları ve satış tarihi…
6.12.2023 Şampiy10
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?'
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?' Hatayspor - Galatasaray maçının tartışmalı kararlarını beIN Sports'un hakem programında eski hakemler değerlendirdi. Yayıncı kuruluş ekranlarında yayına gelen beIN Trio'da Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran çarpıcı yorumlarda bulundu.
12.11.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'nin penaltısı iptal edildi yer yerinden oynadı: Skandal, utandım, bunu izahı yok
Fenerbahçe'nin penaltısı iptal edildi yer yerinden oynadı: Skandal, utandım, bunu izahı yok Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Hatayspor'u 4-2 mağlup etti. BeIN SPORTS Trio kadrosu, Volkan Bayarslan ve ekibinin görev aldığı Fenerbahçe - Hatayspor maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi. Özellikle Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen penaltı pozisyonuna ilişkin görüşler geceye damga vurdu.
23.10.2023 Fenerbahçe
Tartışmalı pozisyonlar Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçına damga vurdu! Karşılaşma için olay iddia: Hakemleri yanlış yönlendiriyor, o günden beri penaltı verilmiyor!
Tartışmalı pozisyonlar Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçına damga vurdu! Karşılaşma için olay iddia: Hakemleri yanlış yönlendiriyor, o günden beri penaltı verilmiyor! Fenerbahçe Süper Lig'in 7. haftasında sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 5-0 yenilgiye uğrattı. Kadıköy'deki mücadeleye hakem kararları damga vurdu. Süper Lig'in eski hakemleri, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un Trio isimli programında canlı yayında tartışmalı kararları yorumladı. İşte Fenerbahçe cephesinin penaltı beklediği pozisyonlara ve iptal edilen gole ilişkin yorumlar...
2.10.2023 Fenerbahçe
Alanyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Alanyaspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, nereden izlenir Alanyaspor Fenerbahçe hakemi kimdir?
Alanyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Alanyaspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, nereden izlenir Alanyaspor Fenerbahçe hakemi kimdir? Alanyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Alanyaspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar sorgulanıyor. İşte Alanyaspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ve hakemi…
23.09.2023 Futbol
Bugün maç var mı (19 Ağustos 2023)? Bugün kimin maçı var, hangi maçlar var?
Bugün maç var mı (19 Ağustos 2023)? Bugün kimin maçı var, hangi maçlar var? Sporseverler 19 Ağustos tarihinde hangi maçların olduğunu araştırılıyor. Peki, bugün maç var mı, bugün kimin maçı var 19 Ağustos?
19.08.2023 Şampiy10
Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı canlı ive şifresiz izlenebilecek mi, Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?
Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı canlı ive şifresiz izlenebilecek mi, Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman? Kayserispor - Galatasaray maçı bugün oynanacak. Taraftarlar maça yönelik detayları sorguluyor. Peki, Kayserispor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?
12.08.2023 Futbol
Fred, Paredes derken Youssouf Fofana sürprizi
Fred, Paredes derken Youssouf Fofana sürprizi Orta sahaya takviye yapmak için birçok yıldız futbolcuyla görülen Galatasaray yönetiminin hedefindeki bir diğer futbolcu ise Monaco'dan Youssouf Fofana.
4.08.2023 Galatasaray
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de'
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de' Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç "2016 yılında 500 milyon dolarlık ihale yaptık. Bugün rakam 100 milyon dolara indi. TFF'yi çıkarırsak 86 milyon dolara rakam indi" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Fenerbahçe
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11'ler belli oldu
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11'ler belli oldu Süper Lig'in son haftasında NEF Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Fenerbahçe 397.kez derbi heyecanı yaşayacak. Bu kritik mücadelede iki takımın 11'leri belli olurken, karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, canlı izle aktif mi? GS Nef Türk Telekom bilet fiyatları ne kadar?
Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, canlı izle aktif mi? GS Nef Türk Telekom bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray Nef, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi 3. maçında deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak. Türk Telekom, bu sezon sahasında oynadığı 16 lig maçını da kazandı. Peki, Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı izle var mı?
1.06.2023 Basketbol
8 Mayıs 2023 Galatasaray maçı! Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
8 Mayıs 2023 Galatasaray maçı! Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta müsabakasında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Maçın taraftarları maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini sorguluyor. Peki, Galatasaray - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
7.05.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Beın Sports ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beın sports haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.