Cüneyt Asan

Cüneyt Asan

Son dakika Cüneyt Asan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cüneyt Asan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cüneyt Asan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cüneyt Asan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cüneyt asan gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 cüneyt asan haberi bulunmuştur. Tüm cüneyt asan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının tanıtım  programında konuştu
Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının tanıtım programında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve atıksız yönleriyle dünya mutfaklarında öncü bir yer edineceğini belirterek, "Bu güce inanır, el birliği yaparsak, gastrodiplomasi alanında yeni rekorlar kırabiliriz." dedi.
4.09.2021 Siyaset
Halkın Mutfağı sunucuları kim? Cüneyt Asan ve Adnan Şahin kimdir?
Halkın Mutfağı sunucuları kim? Cüneyt Asan ve Adnan Şahin kimdir? Cüneyt Asan ve Halk Mutfakları Araştırmacısı Adnan Şahin Anadolu’nun binlerce yıllık tarihinden gelen yöresel mahsulleri ‘Halkın Mutfağı’ programı ile evlere taşıyor. Peki, Halkın Mutfağı sunucuları Cüneyt Asan ve Adnan Şahin kimdir? İşte Cüneyt Asan ve Adnan Şahin hakkında merak edilenler...
20.12.2020 Gündem
Etin yumuşak olması lezzetli olduğunu göstermez
Etin yumuşak olması lezzetli olduğunu göstermez Çok sevdiğimiz kırmızı etin, tüketime hazır hale gelmesi basit değil. Kısa sürede büyük başarılara imza atan Scarlet’in kurucu ortaklarından Süleyman Dilek’le lezzetli etin püf noktalarını konuştuk.
6.01.2018 Arşiv
Etin profesörü Et’in Kitabı’nı yazdı
Etin profesörü Et’in Kitabı’nı yazdı Cüneyt Asan nam-ı diğer “Etin Profesörü” bu ülkede eti en iyi bilenlerin bir numarası. Şimdi de çok önemli bir çalışmaya imza atarak “Et’in Kitabı”nı kaleme aldı.
2.12.2017 Arşiv
Yeme-içme sektörüne yön verenlerin favori mekanları
Yeme-içme sektörüne yön verenlerin favori mekanları Yeme-içme sektörü dendiğinde İstanbul Türkiye’nin diğer kentlerine göre açık ara önde. Bu hafta kimi aşçı-şef kimi ise mekan sahibi sektörün önde gelen isimlerine İstanbul’da tercih ettikleri mekanları sorduk. Nedenleriyle anlattılar
3.11.2017 Arşiv
Sultanahmet’te boğa çevirme şoku
Sultanahmet’te boğa çevirme şoku Sultanahmet Meydanı’nda başlayan Gastronomi Festivali’nde şişe geçirilen koca boğayı görenler gözlerine inanamadı. Kasap Cüneyt Asan “İlk kez bir danayı bütün olarak pişireceğiz” dedi. Özel fırında 6 saat pişirilen 150 kiloluk dana, daha sonra vatandaşlara ücretsiz ikram edildi.
21.09.2017 Yaşam
Et profesöründen kurban eti dersleri
Et profesöründen kurban eti dersleri Birkaç gün sonra kurban bayramı başlıyor... Et profesörü olarak bilinen Günaydın Restoran’ın kurucusu Cüneyt Asan, kurban etlerinin nasıl kesilip, etin hangi bölümü ile neler hazırlanacağının formülünü anlattı...
26.08.2017 Arşiv
Kebap ve hamburgerciler steakhouse’a döndü!
Kebap ve hamburgerciler steakhouse’a döndü! İstanbul başta olmak üzere pek çok şehirde her köşe başında bir steakhouse var. 2015’ten bu yana sayıları iki kat artarak 150’yi geçen, ardı ardına açılan mekanlarda porsiyon fiyatları 100-200 TL, bazılarında ise 40-50 TL’den başlıyor.
22.07.2017 Arşiv
Palmarina yaza ‘Merhaba’ dedi
Palmarina yaza ‘Merhaba’ dedi Dünyanın en iyi marinaları arasında yer alan Palmarina Bodrum, 2017 sezonuna ‘merhaba’ dedi.
22.05.2017 Magazin
'Yatırımlarımıza devam edeceğiz'
'Yatırımlarımıza devam edeceğiz' Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
31.01.2017 Magazin
Şefler nerede yiyor?
Şefler nerede yiyor? Yaptıkları birbirinden güzel yemeklerle adeta mutfak şöleni sunan Türkiye’nin sekiz başarılı mutfak şefi, favorileri olan restoranları ve tavsiye ettikleri lezzetleri anlattı...
17.12.2016 Arşiv
Türk mutfağı AB’ye girdi
Türk mutfağı AB’ye girdi Gastronomi adına dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olan San Sebastian Gatronomika’ya Anadolu Mutfağı damga vurdu...
26.10.2016 Arşiv
“Türk yemeklerini yapmaktan zevk alıyorum”
“Türk yemeklerini yapmaktan zevk alıyorum” Konya’da beşincisi gerçekleşen “Ateşbâz-ı Velî Mutfak Kültürü Ödülleri” sahiplerini buldu. Etkinliğe katılan isimlerden Guardian gazetesinde yemek tarifleri yayınlanan Anissa Helou ile yemek kültürünü konuştuk.
23.09.2016 Arşiv
En iyi kavurma  kuzunun kolundan yapılır
En iyi kavurma kuzunun kolundan yapılır Yarın kurbanlar kesilecek ve bayram sofraları kurulacak. Türkiye’de et denince ilk akla gelen isim Günaydın Restoran’ın kurucusu Cüneyt Asan’dan kurban etinin hangi bölümü ile neler hazırlanacağının tüyolarını aldık...
9.09.2016 Arşiv
Doğa Okulları Uluslararası Girişimcilik Zirvesi'nde
Doğa Okulları Uluslararası Girişimcilik Zirvesi'nde 27-28 Kasım 2015 tarihlerinde Ankara Congresium'da gerçekleştirilen “Uluslararası Girişimcilik Zirvesi”, ülke ekonomisinde yeni bir dönemin kapılarını açacak dinamik ve yeni işbirlikleri için farklı sektörlerden en önemli isimleri bir araya getirdi.
30.11.2015 Eğitim
İyi kavurma için eti en az bir gün dinlendirin
19.09.2015 Arşiv
Yeni trend 200 gün dinlendirilmiş steak
Yeni trend 200 gün dinlendirilmiş steak EBRU ERKE / Food&Travel Genel Yayın Yönetmeni erke...
4.04.2015 Arşiv
Barbekü keyfinin sırları!
Barbekü keyfinin sırları! Yazın en büyük keyiflerinden biri şüphesiz barbekü... Özellikle hafta sonları ailece toplanıldığında keyfe keyif katar. Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan, etin mutlaka dinlenmiş olması gerektiğini vurguluyor. Asan, Sedir dergisinin yaz sayısında mangalda et pişirmenin püf noktalarını anlattı
24.06.2014 Magazin
Sahte kıyma işte böyle yapılıyor!
Sahte kıyma işte böyle yapılıyor! Gıda teröristlerinin son hilesi ‘yok artık’ dedirtti. Daha fazla kar etmek isteyen gıda teröristleri etsiz köfte ile vatandaşın sağlığı ile oynamaya devam ediyor.
7.05.2014 Sağlık
Devlere rakip olacak!
Devlere rakip olacak! İki hafta önce restoran alanının iki yatırımcı ismi Şahenk ve Mansimov’a hisselerinin yüzde 70’ini satan Günaydın Et, önüne iddialı hedefler koydu.
18.02.2014 Ekonomi
Günaydın'dan et pişirme teknikleri
Günaydın'dan et pişirme teknikleri Günaydın Steak House’un ‘’Yerli Kovboy’’u ‘’Amerika’lı Kovboy’’lara Et Pişirdi.
26.08.2013 Yaşam
Etten pasta
Etten pasta Ünlülerin doğum günleri için tercih ettiği kontrfile etten 5-6 saatte yapılan ve 800 ile 1200 liraya mal olan pasta 20 katlı bile olabiliyor
12.10.2012 Arşiv
Sucuk bombası!
Sucuk bombası! Hileli ve zehir saçan gıdalara her gün yenileri ekleniyor. Son olarak A Haber, sucuğa atom bombasında da kullanılan nitratın katıldığını ortaya çıkardı.
29.09.2021 Gündem
Trump Towers'a görkemli açılış!
Trump Towers'a görkemli açılış! Mecidiyeköy’deki Trump Towers Mall 15 Mart’ta kapılarını ziyaretçilere açıyor...
20.02.2012 Ekonomi
Et suşi, balık suşinin pabucunu dama atacak!
29.09.2011 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Cüneyt Asan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cüneyt asan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.