Gazete Vatan Logo

Günaydın'dan et pişirme teknikleri

Günaydın Steak House’un ‘’Yerli Kovboy’’u ‘’Amerika’lı Kovboy’’lara Et Pişirdi.

Günaydın Steak House Etiler’in işletme müdürü Süleyman Dilek, Amerika’nın ve Hollywood yıldızlarının gözde Steak House’u Peter Luger Steak House çalışanlarına ustası Cüneyt Asan’dan edindiği et pişirme tekniklerini aktardı.


Günaydın Et’in Kurucu Ortağı Cüneyt Asan’ın 10 yıllık öğrencisi Süleyman Dilek; 1887’den bu yana New York’un bir numaralı steak houseları arasında yer alan Peter Luger Steak House’ta Günaydın Et’ten edindiği tecrübeyi ve ete dair sadece ustasından öğrendiği püf noktalarını paylaştı. ABD’li senatör Ryan T. McDougle’ın Etiler Günaydın Steak House’u ziyareti sonucu Amerika’ya davet edilen Dilek, Peter Luger Steak House çalışanlarına Günaydın Restaurant’tan gelen yeteneklerini aktarırken sempatik tavrı ile Amerikalılar’ın beğenisini topladı.

28 yıldır insanların önünde kuyruk oluşturduğu ve müşterileri arasında Alfred Hitchcock, Robert De Niro, Donald Trump, Jerry Seinfeld, Peter Sampras gibi Dünya’ca ünlü isimleri ağırlayan Amerika’nın bir numaralı restaurant’ı Peter Luger Steak House’da et pişirmede kullanılan tekniklerini gözlemleyen Süleyman Dilek; Türkiye’de de en fazla tercih edilen steak house’lar arasında yer alan Günaydın Steak House’un spesiyal yöntemlerini ustasından öğrendiği şovlar eşliğinde uygulayarak ünlü restaurantın çalışanlarına eğlenceli dakikalar yaşattı.

Haberin Devamı