Ben

Ben

Son dakika ben haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ben ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ben haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ben

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ben gelişmeleri de dahil olmak üzere 131.263 ben haberi bulunmuştur. Tüm ben haberleri aşağıda listelenmiştir.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Şampiy10
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye: Meydan okumaya gideceğiz
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye: Meydan okumaya gideceğiz Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Kamuoyuyla paylaşacağım
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Kamuoyuyla paylaşacağım Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübe yeniden başkan adayı olacağı yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yayımladı. Yıldırım, açıklamasında bu haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Eski başkan Aziz Yıldırım, herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olması halinde bunu bizzat kendisinin kamuoyuyla paylaşacağını da sözlerine ekledi.
8.05.2024 Fenerbahçe
9 kişinin öldüğü faciayla ilgili ifadeler ortaya çıktı: Kazayı hastalığına bağladı!
9 kişinin öldüğü faciayla ilgili ifadeler ortaya çıktı: Kazayı hastalığına bağladı! Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 9 kişinin yaşamını yitirdiği minibüs ile kafa kafaya çarpışan beton mikserinin sürücüsü Mehmet Göğüş’ün ilk ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine konulan Mehmet Göğüş (58), "Ne alkol kullandım ne de uykusuzdum. Yola çıktıktan 5 dakika sonra gözlerimin karardığını hatırlıyorum. Ben tansiyon hastasıyım düzenli olarak ilaç kullanırım. Kalp, şeker, tansiyon hastalıkları mevcuttur. Araçtaki hızım 70-80 kilometre arasındaydı. Rahatsızlandığımı düşünüyorum hiçbir şey hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.
8.05.2024 Gündem
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek Adana'nın a Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde meydanında otomobiliyle evine dönerken oğlu Kayra'nın gözü önünde ensesine isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Hayriye Derin'in, Hukuk Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi oğlu Burak Derin, "Annem hep savcı olmamı istemişti. Şimdi, cübbeyi giydiğimi göremeyecek" ifadelerini kullandı.
8.05.2024 Yerel Haberler
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024 Gündem
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı Bursa'da baldızını Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na atayan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ikinci bir tartışmalı karara imza attı. Bu kez yeğenini BURKENT Yönetim Kurulu'na Başkan olarak atadı. Kararını "Gençler hiç mi çalışmayacak" diye savunan Bozbey, gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Yeğeninin istifa ettiğini açıkladı.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay Adana’da ücretsiz futbol maçı izlemek için cep telefonuna gelen bağlantı linkine tıklayan inşaat ustası Yalçın Güven’in (51) banka hesabından uyuduğu saatlerde 250 bin lira kredi çekildi. Kredinin 138 bin lirası tanımadığı kişilere aktarılan Güven, dolandırıcıların yakalanması için yardım istedi.
7.05.2024 Adana
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu? 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazan (BBCS) dizisini yayın akışında görmeyen vatandaşlar dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 65. bölümün bu akşam yayınlanmıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? İşte 7 Mayıs 2024 Salı Atv yayın akışı!
7.05.2024 Magazin
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı! İstanbul'un Şişli İlçesinin Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta müteahhit ile anlaşarak yaşadıkları gecekondunun yerine apartman yapılan aile, söz verilen 3 daireyi alamayınca kendilerini eve kapadı. Müteahhit tahliye kararıyla gelince, Muammer Şengöz apartmanın çatısına çıkarak benzin döküp binayı ateşe vermeye çalıştı. Şengöz ve iki kadın gözaltına alındığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Hızlı Tren Hattı'nın inşaatı haziranda bitmesi hedefleniyor!
Hızlı Tren Hattı'nın inşaatı haziranda bitmesi hedefleniyor! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule hattında fiziki ilerleme yüzde 80'nin üzerinde tamamlandığını söyleyen Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne-İstanbul arasını 1 saat 30 dakikaya düşürecek projenin Edirne ayağının haziran ayında bitirilmesinin planlandığını ifade etti.
7.05.2024 Gündem
Adana'da çocukların '23 Nisan Ekspresi' coşkusu! Yoğun ilgi gördü
Adana'da çocukların '23 Nisan Ekspresi' coşkusu! Yoğun ilgi gördü Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde hayata geçirilen 23 Nisan Ekspresi, Adana Tren Garı'nda minikleri ağırladı. VR teknolojisi kullanılarak hazırlanan animasyonlara minikler yoğun ilgi gösterdi.
7.05.2024 Adana
6 yaşındayken lösemiye yakalandı! Gönüllü elçisi oldu
6 yaşındayken lösemiye yakalandı! Gönüllü elçisi oldu 6 yaşındayken lösemiye yakalanan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Elif Naz Holoğlu, LÖSEV’in gönüllü elçisi oldu. Holoğlu,“Ben ortaokula başladığımda, okuma yazmayı kendim öğrendim. Bu süreçte çok zorlandım ve arkadaşlarım tarafından çok fazla zorbalığa uğradım. Kendi çabamla Adalet Lisesi’ni ve üniversiteyi kazandım” dedi.
7.05.2024 Gündem
Ali Koç gidiyor, Aziz Yıldırım geliyor! Sadettin Saran 'ben varım' dedi ama işler değişti
Ali Koç gidiyor, Aziz Yıldırım geliyor! Sadettin Saran 'ben varım' dedi ama işler değişti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Konyaspor karşısında alınan beraberlikle şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimli olağanüstü genel kurula çevrildi. Kritik kurul öncesi Aziz Yıldırım cephesinden sıcak bir haber var. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü"
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü" Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi.
6.05.2024 Adana
Hatayspor'da Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz
Hatayspor'da Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz Hataysporlu kaleci Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçının ardından konuştu.
6.05.2024 Süper Lig
Çocuklarına ünlülerin  isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas..
Çocuklarına ünlülerin isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas.. Diyarbakır’ın Sur ilçesinin Ferit Köşk Mahallesi’nde elektrik akımına kapılması sonucu sol gözünü kaybetmesi sonucunda profesyonel futbolcu hayali yarıda kalan Veysi Çevik, 2017’de dünyaya gelen oğluna Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma’yı 22 Nisan’da doğan kızına da Fenerbahçeli milli voleybolcu Melissa Teresa Vargas’ın ismini verdi. Çevik, “Ben profesyonel olamadım, inşallah onlar olur” dedi.
6.05.2024 Gündem
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Dünya Sağlık Örgütü hesaplamalarına göre Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek olduğunu belirterek, "Sokakta köpek olduğu sürece ısırma vakaları olacaktır. Çünkü köpek saldırgan bir hayvandır. Gerek kendini koruma iç dürtüsü gerekse tehlike olduğunu düşünerek saldırıp insanları ısırabilir. Bu nedenle sokaklardaki hayvan sayısını azaltmamız gerekiyor" dedi.
6.05.2024 Adana
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” nda canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri ile gündemden düşmeyen oyuncu Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğine değindi. Yörük “Fecir, bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti. Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım.” dedi
6.05.2024 Magazin
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır?
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri dilendi. Baharın habercisi Hıdrellezde Hızır’ın uğradığı yerlere ve dokunduğu şeylere feyiz ve bereket vereceği inanılır. Bu inançla dilek ritüelleri gerçekleştirilir. Dilekler bir kağıda yazılır ya da çizilir, sonra dilek kağıtları gül ağacına asılır veya toprağa gömülür. Peki, Hıdırellez dilekleri yakılır mı, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır?
6.05.2024 Gündem
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı Adana'nın Seyhan İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan Sinan Ö. (32), ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan kardeşi Muhammet Ö., kuzeni Serhat Ö. ve çiftliğin sahibi Mehmet G. ve 2 şüpheliyle birlikte düzenlenen baskınla yakalandığı açıklandı.
6.05.2024 Adana
Hülya Avşar’ın İrem Derici itirafı şaşırttı! ‘Ben erkek olsam seni bırakır giderim’
Hülya Avşar’ın İrem Derici itirafı şaşırttı! ‘Ben erkek olsam seni bırakır giderim’ Ünlü şarkıcı İrem Derici aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, "En uzun ilişkim 1 buçuk sene sürdü" derken Hülya Avşar dikkat çeken bir yorumda bulundu.
6.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ben ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ben haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.