Ayşe Doğan

Ayşe Doğan

Son dakika Ayşe Doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşe Doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşe Doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 ayşe doğan haberi bulunmuştur. Tüm ayşe doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bazanın altından cesedi çıkmıştı! Katilin kimliği ve cinayet nedeni şok etti
Bazanın altından cesedi çıkmıştı! Katilin kimliği ve cinayet nedeni şok etti Kayıp olarak aranırken bazanın altında ölü olarak bulunan kadınla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Evde yapılan incelemelerin ardından kadının cansız bedeni morga kaldırıldı. Yapılan otopsi incelemesinin ardından Doğan'ın cenazesi, Çankırı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesi önünde kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.
10.11.2023 Gündem
2 çocuğunu öldürüp eşini yaralayan Ukraynalı Navrotsky: Fakir yaşamalarını istemedim
2 çocuğunu öldürüp eşini yaralayan Ukraynalı Navrotsky: Fakir yaşamalarını istemedim Antalya'nın Alanya ilçesinde kaldıkları apart otelde 2 çocuğunu öldürüp, eşini de yaralayan Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky (38) yargılandığı davanın ilk duruşmasında, cinayeti çocuklarına ve ailesine iyi bir hayat sağlayamayacağı için işlediğini iddia etti. Navrotsky, "Fakir yaşamalarını istemedim. Ayrıca oğlumun gelişimini engelleyen hastalığı vardı. İleride engelli olması beni üzerdi" dedi.
11.11.2022 Gündem
Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan son yolculuğuna uğurlandı
Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan son yolculuğuna uğurlandı Ünlü sanatçı Latif Doğan’ın Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören annesi Ayşe Doğan (75), önceki gün hayatını kaybetti. Ayşe Doğan, Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı. Latif Doğan, cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.
30.07.2022 Magazin
Latif Doğan'ın acı günü: 'Anamız hakkın rahmetine kavuştu'
Latif Doğan'ın acı günü: 'Anamız hakkın rahmetine kavuştu' Latif Doğan'ın bir aydan uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Ayşe Doğan, hastanede yaşamını yitirdi.
28.07.2022 Magazin
Ünlü türkücü Latif Doğan kötü haberi açıkladı
Ünlü türkücü Latif Doğan kötü haberi açıkladı Ünlü türkücü Latif Doğan'ın annesi Ayşe Doğan'dan kötü haber geldi. Anne Doğan durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Latif Doğan yoğun bakıma alınan annesi Ayşe Doğan için sevenlerinden dua istedi.
24.06.2022 Magazin
Vasisinin darbettiği yaşlı kadının komşusu: Cezalandırılmasını istiyorum
Vasisinin darbettiği yaşlı kadının komşusu: Cezalandırılmasını istiyorum Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, Ayşe Doğancı’nın (81) vasisi tarafından darbedildiğini iddia ederek şikayetçi olan komşu Mert Can Sezer konuştu. Yaşlı kadının aynı zamanda ev sahibi olan Sezer, "Eşim yaşlı kadınla konuşmuş. Fotoğraf çekip, ses kaydı almış. Yaşlı kadın, vasisinin kendisini dövdüğünü söylemiş" dedi.
25.10.2019 Yaşam
Eşi 'satamazsın' dedi şimdi siparişlere yetişemiyor...
Eşi 'satamazsın' dedi şimdi siparişlere yetişemiyor... Sivas'ta spor salonunda fitness antrenörlüğü yapan Ayşe Doğan, çocukları için yaptığı oyuncaklar beğenilince oyuncaklardan üretip satmaya başladı. Eşinin 'satamazsın' demesine rağmen şimdi siparişlere yetişemiyor.
18.02.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri ile bir araya geldi
21.03.2018 Siyaset
Kazada yaralanan anne feryat etti
Kazada yaralanan anne feryat etti Aksaray'da 7 kişinin yaralandığı kazada yaralanan anne, yavrularımın sesini duyayım' diye feryat etti.
5.08.2017 Yaşam
500 nüfuslu köyde şehidi 5 bin kişi uğurladı
500 nüfuslu köyde şehidi 5 bin kişi uğurladı Şırnak'ta şehit düşen Turgut Kurtçu'yu 5 bin kişi törenle son yolculuğuna uğurlandı
29.09.2021 Gündem
3 ilçeye YGS müjdesi
3 ilçeye YGS müjdesi Tekirdağ il merkezine yaklaşık 70 kilometre mesafede olması sebebiyle, Kapaklı ve Saray ilçelerini de kapsayacak şekilde Çerkezköy ilçesi YGS sınav merkezi oldu.
4.01.2017 Yaşam
Şentop Anayasa referandumu için tarih verdi
Şentop Anayasa referandumu için tarih verdi TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop, Türkiye'nin geleceğe doğru yol kat edebilmesi için Anayasa ve parlamenter sistemin değiştirilmesi gerektiğini belirtirken, "15 gün içerisinde anayasa değişikliğiyle ilgili bir teklifi meclise vereceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Emeklilikte yaşa takılanlara üzücü haber
Emeklilikte yaşa takılanlara üzücü haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar için "takılmaya devam edecekler" dedi
23.09.2016 Ekonomi
Müezzinoğlu'ndan 'emekliye banka promosyonu' açıklaması
Müezzinoğlu'ndan 'emekliye banka promosyonu' açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bankalar tarafından emeklilere promosyon verilmesine ilişkin çalışmaları bir noktaya getirdiklerini belirterek, “Dolayısıyla işi Sayın Başbakanımıza çalışmalar tamamlanınca götüreceğiz” dedi...
23.09.2016 Ekonomi
Söylentisi bile yetti! Resmen akın ettiler...
Söylentisi bile yetti! Resmen akın ettiler... Tekirdağ Çerkezköy'de 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan tankların sokağa çıkacağı dedikodusu üzerine belediye ve iş adamlarına ait çok sayıda iş makinası garnizonun kapısına çekildi. Garnizon önünde toplananları AK Partili milletvekilleri sakinleştirdi.
29.09.2021 Gündem
İşte yeni dönemde Meclis'in kadın vekilleri
İşte yeni dönemde Meclis'in kadın vekilleri 1 Kasım'da kaç kadın Meclis'e girdi?
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
HDP'li aday trafik kazası geçirdi
HDP'li aday trafik kazası geçirdi ŞANLIURFA’da, HDP’nin 12’nci sıra milletvekili adayı Ayşe Doğan, trafik kazası geçirdi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
HDP'nin listesi kesinleşti!
HDP'nin listesi kesinleşti! HDP eş genel başkanlarından Selahattin Demirtaş, İstanbul 1. bölgeden, Figen Yüksekdağ ise Van'dan aday gösterildi.
29.09.2021 Gündem
Öğrenci servisi kaza yaptı! Yaralılar var
Öğrenci servisi kaza yaptı! Yaralılar var KARAMAN'da ilkokul öğrencilerini taşıyan öğrenci servisinin, kamyonetle çarpışması sonucu 13'ü öğrenci 14 kişi yaralandı...
24.03.2015 Yaşam
O başörtülü yarışmacı konuştu
O başörtülü yarışmacı konuştu Ayşe Doğan, ilginç açıklamalarda bulundu. İşte şoke eden iddia
7.01.2013 Televizyon
Birinciye çok şaşıracaksınız!
Birinciye çok şaşıracaksınız! Show TV'de ekrana gelen Bugün Ne Giysem adlı yarışmanın birincisi bakın kim oldu...
29.09.2021 Gündem
AKP aday adayları açıklandı
AKP aday adayları açıklandı Tekirdağ’da 2011 genel seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olmak isteyen teşkilat üyeleri tanıtıldı...
18.01.2011 Siyaset
Nevşehir'de feci kaza: 40 yaralı
Nevşehir'de feci kaza: 40 yaralı NEVŞEHİR'de şarampole yuvarlanan yolcu otobüsündeki 52 yolcudan 40'ı yaralandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.