Latif Doğan

Latif Doğan

Son dakika latif doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan latif doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını latif doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Latif Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan latif doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 latif doğan haberi bulunmuştur. Tüm latif doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 7 kilo altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan da 5 milyon TL çıktı.
15.10.2023 Yaşam
Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan son yolculuğuna uğurlandı
Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan son yolculuğuna uğurlandı Ünlü sanatçı Latif Doğan’ın Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören annesi Ayşe Doğan (75), önceki gün hayatını kaybetti. Ayşe Doğan, Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı. Latif Doğan, cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.
30.07.2022 Magazin
Latif Doğan'ın acı günü: 'Anamız hakkın rahmetine kavuştu'
Latif Doğan'ın acı günü: 'Anamız hakkın rahmetine kavuştu' Latif Doğan'ın bir aydan uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Ayşe Doğan, hastanede yaşamını yitirdi.
28.07.2022 Magazin
Ünlü türkücü Latif Doğan kötü haberi açıkladı
Ünlü türkücü Latif Doğan kötü haberi açıkladı Ünlü türkücü Latif Doğan'ın annesi Ayşe Doğan'dan kötü haber geldi. Anne Doğan durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Latif Doğan yoğun bakıma alınan annesi Ayşe Doğan için sevenlerinden dua istedi.
24.06.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 37. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 37. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Türkü Gecesi" yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Mahmut Tuncer ve Latif Doğan oluyor.
22.02.2022 Televizyon
Türkücü Latif Doğan'a şok! Düğün salonunda yangın
Türkücü Latif Doğan'a şok! Düğün salonunda yangın Adıyaman'ın Besni ilçesinde, türkücü Latif Doğana ait düğün salonunda yangın çıktı. Yangın, ekiplerin 1 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.
13.08.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses'in şok değişimi!
İbrahim Tatlıses'in şok değişimi! Yıllar sonra İbo Show'la ekranlara dönen İbrahim Tatlıses yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. İbo Show'un 21 Şubat Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölüm tanıtımında Tatlıses saçlarındaki değişiklikle dikkat çekti.
19.02.2021 Magazin
Songül Karlı gözyaşlarını tutamadı! 'Bana yardım eden tek kişi oydu'
Songül Karlı gözyaşlarını tutamadı! 'Bana yardım eden tek kişi oydu' Şarkıcı Songül Karlı, eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini söyleyerek, "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım" dedi.
23.12.2020 Magazin
Latif Doğan sarma sardı
Latif Doğan sarma sardı Türkücü Latif Doğan üzerinde sabahlığıyla lahana sarması hazırlarken çekilen görüntülerini paylaşıp sevenlerine seslendi...
24.03.2020 Magazin
Bakan Ersoy'un eşinden 40 ünlü ile Adıyaman Müzesi'ne ziyaret
Bakan Ersoy'un eşinden 40 ünlü ile Adıyaman Müzesi'ne ziyaret Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca başlatılan 'Her şehri ünlüsüyle geziyoruz' projesi kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, beraberindeki 40 ünlü ile Adıyaman Müzesi'ni ziyaret etti.
23.05.2019 Gündem
Ünlü türkücünün gelininden akılalmaz plan!
Ünlü türkücünün gelininden akılalmaz plan! Rus gelin Aleyna Doğan, kendisini darp eden eşi Seydi Vakkas’tan şikayetçi oldu. Aleyna, kayınpederi olan türkücü Latif Doğan’ı da, "Konser gelirlerini FETÖ’ye bağışlardı" diye karakola ihbar etti. Yürütülen soruşturmada, Doğan’ın örgüt üyeliği tespit edilemedi.
22.03.2019 Gündem
Son dakika: İlk kez konuştular: Yüksek ücret istedim, verdi
Son dakika: İlk kez konuştular: Yüksek ücret istedim, verdi Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonunda gözaltına alınan Adnan Oktar’ın düzenlediği gecelerde sahneye çıkan sanatçılar ilk kez konuştu.
18.07.2018 Gündem
Adnan Oktar ünlü türkücüye elini öptürmedi
Adnan Oktar ünlü türkücüye elini öptürmedi Adnan Oktar'ın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği sıra gecesinde ünlü türkücüler Mustafa Keser ve Latif Doğan sahne aldı. Doğan, bir ara yanına gelen Oktar'ın elini öpmek istedi.
27.05.2018 Magazin
İbrahim Talıses: Hala çapkınım evlensem, yine çocuk yaparım!
İbrahim Talıses: Hala çapkınım evlensem, yine çocuk yaparım! 2011 yılında uğradığı silahlı saldırından sonra sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses; değişen hayatını, sağlık durumunu, kırgınlıklarını, siyasete bakışını anlattı. "Zirvedeyken herkes yanımdaydı. O zaman peşimde fır fır dönenlerin çoğu şimdi fırıldak olmuş, yoklar" diyen 66 yaşındaki sanatçı, "Şu an hayatımda kimse yok ama hala çapkınım. Evlensem yine çocuk yaparım" şeklinde konuştu.
3.02.2018 Magazin
Sanat camiasında vefasızlık var
Sanat camiasında vefasızlık var Geçtiğimiz Cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden söz yazarı Ali Tekintüre’nin cenazesi dün öğle namazına müteakiben Üsküdar Şakirin Camii’nden kaldırıldı.
17.12.2017 Magazin
Ünlü söz yazarı son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü söz yazarı son yolculuğuna uğurlandı Uzun süredir akciğer kanseri ile mücadele eden ve tedavi ördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Ali Tekintüre son yolculuğuna uğurlandı.
17.12.2017 Magazin
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı Yapımcılığını şarkıcı 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği 'Benim Adım Osman'ın çekimleri İzmit'te başladı. Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
Aman beni yakmayın!
Aman beni yakmayın! Türkücü Latif Doğan, önceki gün Atatürk Havalimanı’nda bir kadın arkadaşıyla objektiflere takıldı...
1.08.2016 Magazin
Nevruz'un partneri belli oldu!
Nevruz'un partneri belli oldu! İzdivaç programında adını duyuran gelin adayı Nevruz yeni sezonda izdivaç programı sunacak. Asabi gelin adayının partneri ise türkücü Latif Doğan olacak.
24.05.2016 Televizyon
Barış Heykeli diktiler
Barış Heykeli diktiler Türk halk müziğinin usta ismi Musa Eroğlu’nun doğup büyüdüğü memleketi Mersin’in Mut İlçesi’nde adına yaptırılan ‘Musa Eroğlu Sevgi Parkı’na, önceki gün gerçekleştirilen törenle ‘Barış Heykeli’ dikildi...
21.03.2016 Magazin
Evlada ağıt!
Evlada ağıt! Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlandı. Baba Hasan Göğebakan’ın gözyaşları sel oldu.
2.08.2014 Yaşam
Neşet Ertaş’ın öğrencisi sözünü tuttu!
Neşet Ertaş’ın öğrencisi sözünü tuttu! Anadolu’nun en sevilen türküleri Sami Çelik’in sesi ile yeniden hayat buldu...
18.06.2014 Advertorial
Büyük Üstat'a büyük vefa
Büyük Üstat'a büyük vefa Büyük üstat Neşet Ertaş’ın öğrencisi sözünü tuttu
18.06.2014 Yaşam
Asena'dan müthiş şov!
Asena'dan müthiş şov! Asena Disko Kralı programında dans etmeye başladı, sonra üzerindekileri çıkarıp attı...
7.04.2012 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Latif Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki latif doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.