Alyanak

Alyanak

Son dakika alyanak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alyanak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alyanak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alyanak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alyanak gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 alyanak haberi bulunmuştur. Tüm alyanak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Tanzim satışla gıda fiyatları düşer mi?
Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Tanzim satışla gıda fiyatları düşer mi? Yüksek enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki artış devam ediyor. Hükümet piyasada fahiş fiyat denetlemelerine devam ederken vatandaş da 2019 yılında yükselen gıda fiyatlarına karşı aldığı önlem olan tanzim satışın geri gelmesini istiyor. 2019 yılında kurulan tanzim satış gıda fiyatlarının azaltılması için devreye girmiş, vatandaş tarafından büyük ilgi görmüştü. Sosyal medyada tanzim satışların yeniden başlatılması ile ilgili talepler dile getiriliyor. Peki, Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Gıda fiyatları düşer mi? İşte detaylar…
24.07.2022 Ekonomi
İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar?
İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar? İzmir-Midilli Adası vapur seferleri başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İzmir-Midilli arasındaki ilk vapur seferi, Alsancak Limanı'ndan başlayacak. Peki, İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar? İzmir Midilli Adası arası kaç saat? İzmir Midilli Adası seferleri hangi gün yapılacak? İşte detaylar…
28.05.2022 Gündem
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na esnaftan bozuk yol tepkisi
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na esnaftan bozuk yol tepkisi Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm Çalıştayı düzenlendi. Etkinlik kapsamında ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bir esnaf tepki gösterdi.
13.03.2021 Gündem
Arabası olanları ilgilendiriyor! Başvuran alıyor, süresi var
Arabası olanları ilgilendiriyor! Başvuran alıyor, süresi var Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Talep edenler alabiliyor. Ödemelerin 8 iş günü içerisinde yapılması gerekiyor. Parasını alamayan araba sahipleri komisyona yazılı bir şekilde başvuruda bulunabiliyor. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise zaman aşımı. 10 yılın geçmesi durumunda talep edilse bile tazminat ödemesi yapılmıyor. Çoğu araç sahibi haberdar değil. Kazadan sonra araçta hasar oluşuyor ve ikinci el piyasa değeri düşüyor. Kazadan sonra araçta oluşan kayba ise 'araç değer kaybı' deniyor. Ancak bu kaybın telafisi mümkün. Araç değer kaybı tazminatı, kazaya karışan diğer araç sahibinin sigortasından talep ediliyor.
18.01.2021 Ekonomi
Koronavirüs aşısı olmayan işten çıkartılabilir mi?
Koronavirüs aşısı olmayan işten çıkartılabilir mi? Milyonlarca çalışan merak ediyordu. Koronavirüs aşı olmayanlar işten çıkartılabilir mi? Konuyla ilgili uzmanlar önemli açıklamalarda bulundu. Bazı hukukçulara göre işe alım ve devamda aşı zorunlu tutulabilir. Aşıyı reddetmek ‘geçerli’ hatta ‘haklı fesih’ nedeni sayılarak, işten çıkarmaya kadar gidebilir. Bazı hukukçulara göre ise pandemi halinde aşı zorunluluğuna ilişkin bir yasal düzenleme yok.
28.12.2020 Çalışma Hayatı
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında!
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında! Türk müziğinin unutulmaz sesi "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in 89. doğum günü kutlanıyor. Zeki Müren, vefat etmeden 3 ay önce "Ülkemden kazandıklarımı ülkeme bırakırım" diyerek bugünkü karşılığı 500 milyon TL olan mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Mehmetçik Vakfı'na bıraktı.
6.12.2020 Magazin
Kovid-19'u atlatıp göreve döndüler
Kovid-19'u atlatıp göreve döndüler Adana'da, Acil Servis hemşiresi 3 mesai arkadaşı, yeni tip corona virüsü (Kovid-19) atlatıp görevlerine dönmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.
16.08.2020 Sağlık
Tüm kiracılar merak ediyordu! O paralar geri alınabiliyor
Tüm kiracılar merak ediyordu! O paralar geri alınabiliyor Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı çok yakından ilgilendiriyor. Pandemi nedeniyle birçok alanda yaşanan değişiklik mülk sahibi ile kiracı arasında da görülüyor. Özelikle kiracılar ekonomik olarak yaşanan zorlu süreçte kira ödememe imkanın bulunup bulunmadığını merak ediyor. İşyerini kapatanlar ise boş dükkan için ödedikleri kirayı geri almak istiyor. Peki bu mümkün mü? Tüm detaylar haberimizde...
13.07.2020 Ekonomi
Perihan Abla ne zaman, nerede çekildi? Perhan Abla dizisi oyuncuları ve konusu
Perihan Abla ne zaman, nerede çekildi? Perhan Abla dizisi oyuncuları ve konusu Türkiye'de dizi kültürünü başlatan Perihan Abla dizisi Türk televizyon tarihinin önemli yapımları arasında gösteriliyor. Perihan abla ve onu çılgınlar gibi seven Şakir'in mahalleli ile yaşadıkları olayları konu alan dizi nostalji kuşağında yeniden yayınlanıyor. Peki, Perihan Abla dizisi kaç yılında çekildi? Perihan abla ne zaman çekildi? Perihan Abla kaç yapımı? Perihan Abla dizisi oyuncuları ve konusu ne? İşte Perihan Abla dizisi hakkında merak edilenler...
8.08.2020 Gündem
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü?
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü? Besteci, söz yazarı, yorumcu, oyuncu kısacası sanat güneşi Zeki Müren doğum gününde anılıyor. 88. doğum günü kutlanan Zeki Müren’i sevenleri anıyor. Sosyal medyada mesajlar paylaşılıyor, klipleri, filmleri paylaşılıyor. Peki, Zeki Müren kaç yılında öldü? Zeki Müren kaç yaşında öldü? İşte Zeki Müren’in hayatı…
6.12.2019 Gündem
Spor yaparken bu kıyafetleri giyin!
Spor yaparken bu kıyafetleri giyin! Uzmanlar spor yaparken kıyafet seçiminin sağlık açısından çok önemli olduğu konusuna dikkat çekiyor.
5.10.2018 Sağlık
Prof. Dr. İlhan Helvacı'dan online eğitime destek
Prof. Dr. İlhan Helvacı'dan online eğitime destek Bu yılki eğitim öğretim yılında verdiği "Miras Hukuku" derslerinin tümünü, oluşturduğu ekip sayesinde kamerayla kayıt altına alan Prof. Dr. Helvacı, dersleri alt yazılı ve alt yazısız seçenekleriyle kendi internet sitesine yüklüyor.
29.12.2017 Eğitim
Müjdeyi verdi! 'Alyanak' geliyor...
Müjdeyi verdi! 'Alyanak' geliyor... ‘İçerde’ dizisinde canlandırdığı Alyanak karakteriyle beğeni toplayan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler’le Akmerkez’de görüntülendi.
13.09.2017 Televizyon
Yeni sezonda ekranlarda
Yeni sezonda ekranlarda ‘İçerde’ dizisindeki ‘Al Yanak’ karakteriyle büyük beğenini kazanan Yıldıray Şahinler, eşi Gizem Şahinler’le Akmerkez’de görüntülendi.
12.09.2017 Magazin
İçerde'de mutlu son hayal oldu!
İçerde'de mutlu son hayal oldu! 'İçerde'nin 19 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak büyük finali öncesi, "Umut'u Celal aldı, Celal ölmemiş" haberi, dizinin hayranlarını üzdü.
15.06.2017 Televizyon
'Mutlu son filan yok'
'Mutlu son filan yok' Amerikan yapımı 'The Departed'dan uyarlanan 'İçerde' dizisinin 19 Haziran'da yayınlanacak büyük finali öncesi yönetmenliğini Martin Scorsese'in yaptığı filmin dramatik sonu gündeme geldi.
8.06.2017 Televizyon
İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne! Sarp ile Mert kavuştu mu?
İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne! Sarp ile Mert kavuştu mu? İçerde 35. son bölümüyle dün akşam yayınlandı. İzleyicileri ekrana kilitleyen İçerde dizisinde Sarp ve Mert'in kavuşma anında duygusal anlar yaşandı, herkes gözyaşlarına boğuldu. Hemen sonrasında İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. İşte yeni bölümden ipuçları...
29.09.2021 Gündem
Final bilmecesi
Final bilmecesi ‘İçerde’ dizisinde Alyanak’ı canlandıran Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler’le Etiler’deydi.
13.05.2017 Magazin
İçerde 34. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı!
İçerde 34. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı! İzlenme rekorları kıran İçerde dizisi dün akşam nefesler tutularak izlendi. Celal Baba Sarp'ın Yusuf Müdür'ün adamı olduğunu öğrenerek şok oldu ve intikam kararı aldı. Öte yandan Füsun'un kurtulup kurtulamayacağı merak konusu oldu. İçerde'nin 34. yeni bölümünden ilk sahne haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 8 Mayıs Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 8 Mayıs Pazartesi Her bölümüyle ayrı aksiyon heyecanı yaşatan ve hafızalara kazınan İçerde dizisini Show TV yayın akışında Pazartesi akşamları yer buluyor. Bu hafta 33. Bölümü yayınlanacak olan İçerde dizisinin 1. ve 2. Fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde Sarp ve Mert kardeşler yine karşı karşıya kalıyor. İçerde dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında!
29.09.2021 Gündem
'İçerde'nin Alyanak'ı 9 bölüm sonra diziden ayrılabilir
'İçerde'nin Alyanak'ı 9 bölüm sonra diziden ayrılabilir 'İçerde' dizisinde Alyanak karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Yıldıray Şahinler, 9 bölüm sonra İçerde dizisinden ayrılabileceğinin sinyalini verdi. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları...
20.04.2017 Magazin
Dizimiz çok yaratıcı
Dizimiz çok yaratıcı ‘İçerde’ dizisindeki Alyanak tiplemesiyle beğeni alan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi ve oğlu Aksel’le Bebek’teydi.
18.04.2017 Magazin
'Sabriye emekliliği gelmiş Zeyna'dır'
'Sabriye emekliliği gelmiş Zeyna'dır' Survivor 2017'ye hem performans hem de duruşlarıyla damga vuran beş yarışmacı hakkında çok ilginç değerlendirme.
6.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alyanak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alyanak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.