Yıldıray Şahinler

Yıldıray Şahinler

Son dakika Yıldıray Şahinler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yıldıray Şahinler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yıldıray Şahinler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldıray Şahinler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldıray şahinler gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 yıldıray şahinler haberi bulunmuştur. Tüm yıldıray şahinler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi? Güzel Günler dizisinin çekildiği yerleri seyirci merak etti. Güzel Günler dizisi hangi şehirde- hangi semtte çekiliyor? Show TV’de yer alan Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
10.05.2024 Yaşam
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman?
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman? Show TV’nin iddialı dizisi ''Arak” isim değişikliğine gitti. Dizinin adının neden değiştirildiği merak edildi. Peki, ''Arak dizisinin adı neden değişti, yeni bölüm ne zaman başlayacak?
28.12.2023 Televizyon
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 124. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 124. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Yıldıray Şahinler tarifi dinleyerek "Çikolata Bombası" yapmaya çalışacak.
12.05.2022 Televizyon
Kuruluş Osman dizisine veda etti!
Kuruluş Osman dizisine veda etti! ATV ekranlarında sevilen dizisi 'Kuruluş Osman' dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Tekfur 'Rogatus Lazkaris' öldü. Böylece 'Lazkaris'i canlandıran Yıldıray Şahinler, yapıma veda etti.
25.02.2022 Televizyon
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim?
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonu için nefesler tutuldu. Kuruluş Osman'da yeni sezona geri sayım başlarken dizinin takipçileri de yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Kuruluş Osman ile ilgili merak edilenler...
9.09.2021 Gündem
Akıncı dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Akıncı dizisi ne zaman başlıyor, tarih belli mi?
Akıncı dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Akıncı dizisi ne zaman başlıyor, tarih belli mi? Akıncı dizisi şimdiden merak konusu oldu. Veli Çelik'in yönetmenliğini üstleneceği, Hakan Kandal'ın senaryosunu kaleme aldığı, "Akıncı" dizisinin ATV'de ekranlarında yayınlanacağı belirtiliyor. NTC Medya’nın üstlendiği dizi ile ilgili araştırmalar başladı. Akıncı dizisi ne zaman başlıyor? İşte Akıncı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu…
12.06.2020 Gündem
'7. Koğuştaki Mucize'nin çekimleri başladı
'7. Koğuştaki Mucize'nin çekimleri başladı Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, başrolünde ise Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde Muğla’da başladı.
28.06.2019 Televizyon
Duygu Sarışın kimdir?
Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile oldukça beğenilen Duygu Sarışın'ın gerçek yaşamı nasıldır? İşte Duygu Sarışın'ın hayatına dair merak edilenler...
5.07.2018 Gündem
Duygu Sarışın kimdir?
Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Çağatay Ulusoy'un sevgilisi olan Duygu Sarışın'ın hayatına dair merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Duygu Sarışın'ın yaşı, eğitimi, kariyeri vs. konular...
20.06.2018 Gündem
İçerde geri dönüyor
İçerde geri dönüyor Show TV'nin geçtiğimiz sezona damga vuran fenomen dizisi İçerde tekrar bölümleriyle geri dönüyor
19.06.2018 Televizyon
Burası tüm  tiyatrocuların evi
Burası tüm tiyatrocuların evi Şevket Çoruh’un büyük emeklerle açmayı başardığı Baba Sahne, geçtiğimiz gün birinci yaşını kutladı. Çoruh, “Burası tüm tiyatrocu ve sanatseverlerin evi” dedi
2.04.2018 Magazin
Hayal Köseoğlu kimdir?
Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Pek çok ünlü dizide rol alan Hayal Köseoğlu güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. İşte Hayal Köseoğlu hakkında merak edilen bilgiler...
21.03.2018 Gündem
Boyun devrilsin!
Boyun devrilsin! ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin oyuncularından Yıldıray Şahinler, güzel havayı fırsat bilip küçük oğlu Aksel ile Bebek Parkı’nda objektiflere yansıdı.
14.02.2018 Magazin
'Kimse arkamdan iş çevirmedi'
'Kimse arkamdan iş çevirmedi' 'Hadi Be'nin konuğu, 'En Yakın Arkadaşım Bir Deli' adlı kitabıyla okuyucuyla buluşan oyuncu Kerem Fırtına oldu.
23.12.2017 Kültür Sanat
Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor?
Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? Star TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? İşte cevabı...
13.11.2017 Kültür Sanat
Cem Davran: Alemin en azgın en arıza adamıyım
Cem Davran: Alemin en azgın en arıza adamıyım Usta oyuncu Cem Davran, “Kitleler arızayı seviyor. Ben bu piyasada görüp görebileceğiniz en büyük arızayım." dedi.
29.10.2017 Magazin
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Ay Yapım imzalı, sezonun iddialı dizisi, ‘Ufak Tefek Cinayetler’in yeni tanıtımı izleyiciyle buluştu.
14.10.2017 Magazin
Ekranın yakışıklıları
Ekranın yakışıklıları Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ ilk kez bir arada.
4.10.2017 Magazin
Müjdeyi verdi! 'Alyanak' geliyor...
Müjdeyi verdi! 'Alyanak' geliyor... ‘İçerde’ dizisinde canlandırdığı Alyanak karakteriyle beğeni toplayan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler’le Akmerkez’de görüntülendi.
13.09.2017 Televizyon
Yeni sezonda ekranlarda
Yeni sezonda ekranlarda ‘İçerde’ dizisindeki ‘Al Yanak’ karakteriyle büyük beğenini kazanan Yıldıray Şahinler, eşi Gizem Şahinler’le Akmerkez’de görüntülendi.
12.09.2017 Magazin
'Ufak Tefek Cinayetler'in çekimleri başladı!
'Ufak Tefek Cinayetler'in çekimleri başladı! Star TV’nin merakla beklenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in çekimleri başladı.
11.09.2017 Televizyon
İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi?
İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi? İçerde nefesleri kesecek bir final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv ekranlarının bu sezon başında başlayan ve fenomen haline gelen dizisi İçerde 1. sezon sonunda final yapıyor. Sarp ve Mert Yılmaz kardeşler ile Kebapçı Celal son hesaplaşmalarını final bölümünde yaşayacaklar. İşte İçerde final fragmanları ve özeti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıldıray Şahinler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldıray şahinler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.