Zeki Müren

Zeki Müren

Son dakika zeki müren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeki müren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeki müren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeki Müren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeki müren gelişmeleri de dahil olmak üzere 420 zeki müren haberi bulunmuştur. Tüm zeki müren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin!
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin! Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a sert tepki geldi. Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Yılmaz Morgül ise Ersoy'un sözlerine sert tepki göstermiş ve "Onun bildiği tek şey ise görgüsüzlük" demişti. Morgül, Ersoy hakkında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
28.02.2024 Magazin
Bülent Ersoy iddialarına devam etti! ‘Kovulmama rağmen, mevlidine katıldım’
Bülent Ersoy iddialarına devam etti! ‘Kovulmama rağmen, mevlidine katıldım’ Zeki Müren’le ilgili açıklamalarıyla tartışma yaratan Bülent Ersoy, katıldığı programda iddialarına devam etti. Müren’in intihar ettiğini öne süren Ersoy, morgda sanatçıdan helallik istediğini, kovulmasına rağmen mevlidine de katıldığını söyledi.
18.01.2024 Magazin
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi Bülent Ersoy, 1996 senesinde vefat eden sanatçı Zeki Müren hakkında geçtiğimiz günlerde yaptığı kıskançlık açıklamasının etkisi devam ediyor. Ersoy, Zeki Müren hakkında; "Acımasız ve kıskançtı, bana olan kıskançlığından öldü" yorumunda bulunmuştu. Bülent Ersoy’un bu yorumu büyük tepki çekerken, Yılmaz Morgül konuya dahil oldu ve Bülent Ersoy’un sözlerine yanıt verdi.
17.01.2024 Magazin
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri...
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri... Kıbrıs'ta yol yapım projesine BM askerlerinin araçlarla engel olmaya çalışması tansiyonu yükseltmiş, tepkileri çekmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol inşaatına BM Barış Gücü askerlerinin müdahalesine körüklü çizmeyle yürüdüğü bir videoyla tepki göstermişti. Arka fonda çalan Zeki Müren şarkının hikâyesi ise 1963 yılına dayanıyordu.
21.08.2023 Gündem
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Ferhat Göçer'den itiraf geldi: Param yok diye Alpay'ı dinleyememiştim
Ferhat Göçer'den itiraf geldi: Param yok diye Alpay'ı dinleyememiştim Şarkıcı Ferhat Göçer, ‘Alpay’a Saygı 2’ albümünde, 87 yaşındaki usta sanatçının ‘Gözlerin’ parçasını yeniden yorumladı. Alpay'ı gençlik yıllarından beri çok severek dinlediğini belisten Ferhat Göçer, pop müziğk efsanesi ile ilgili bir anısını da anlattı.
9.05.2023 Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, ablasının Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya Vizontele göndermesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya Vizontele göndermesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti olarak bizim icraatlerimizin yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez" dedi.
5.01.2023 Gündem
Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi!
Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi! 3 ay önce Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir son zamanlarda oynadığı yapımlarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu son olarak Instagram hesabından siyahlar içinde bir pozunu paylaştı. Özdemir'in pozuna beğeni ve yorum yağdı.
14.12.2022 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim'
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim' Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Televizyon
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti!
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti! Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Türk sanat müziğine çok sayıda eser kazandıran bestekâr Dursun Karaca’nın vefat ettiğini duyurdu.
5.11.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta yaşayan efsane Selami Şahin konuk oluyor!
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta yaşayan efsane Selami Şahin konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor. Programın cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümüne usta isim Selami Şahin konuk oluyor.
3.11.2022 Televizyon
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?'
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?' Senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nün çekimleri tamamlayan Ata Demirer, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü komedyen, iki milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından asansörde fotoğraf çektirme akımına uydu ve gönderisine yazdığı mesajla fenomen akımı tiye aldı.
26.10.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Emel Sayın rüzgarı
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Emel Sayın rüzgarı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Muhteşem bir konsere imza atan sanatçı, sevenlerini, geçmişte yolculuğa çıkartarak, unutamayacakları bir gece armağan etti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi Emel Sayın şarkılarına doyamadı.
24.09.2022 Magazin
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece!
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Koray Avcı ile sevenlerini ağırladı.
9.06.2022 Televizyon
Kıskançlık ile ilgili sözler! Aşırı kıskandığını belli eden sözler
Kıskançlık ile ilgili sözler! Aşırı kıskandığını belli eden sözler Kıskançlık, bizi mutluluğa ulaşmaktan alıkoyabilecek zor bir insani duygudur. İster ilişkilerimizde, ister arkadaşlıklarımızda, deneyimlerimizde veya kariyerimizde olsun, diğer insanlardan daha aşağı hissettiğimiz için kıskanç hissedebiliriz. Kıskançlık, kendinize güvenmediğinizde düşük benlik saygısı veya zayıf bir benlik imajından kaynaklanabilir. Kıskanç insanların biraz daha az kıskanç hissetmelerine yardımcı olmak için kıskançlık ve haset üzerine bazı ilham verici ve ilginç alıntılar topladık. İşte kıskançlık ile ilgili sözler…
23.05.2022 Yaşam
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede 69 yıl sonra Beklenen Şarkı çıkıyor. ‘İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek. Cahide Sonku ile Zeki Müren'in başrollerini paylaştığı 1953 yapımı ‘Beklenen Şarkı' filmi, 41. İstanbul Film Festivali'nde yenilenmiş kopyasıyla izleyici karşısına çıkacak.
12.03.2022 Magazin
Türkiye'nin aşk şarkısı belli oldu
Türkiye'nin aşk şarkısı belli oldu Araştırma şirketi Areda Survey’in bin 100 katılımcıyla gerçekleştirdiği “En sevilen Türkçe Aşk Şarkısı” araştırmasına ilişkin anketin sonucunda Kayahan’ın “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısı yüzde 17,9 oranla zirvede yerini aldı.
13.02.2022 Yaşam
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Şarkılar Bizi Söyler’de arabesk gecesi!
Şarkılar Bizi Söyler’de arabesk gecesi! Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta Ayhan Aşan, Tuğçe Tayfur, Ümit Yaşar, Cevher ve Sefa Doğanay konuk oldu.
6.02.2022 Televizyon
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
Gelinim Mutfakta’yı bu hafta kim sunacak? 6 Aralık Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu?
Gelinim Mutfakta’yı bu hafta kim sunacak? 6 Aralık Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta’yı kim sunacak, 6 Aralık Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim? Kanal D ekranlarında hafta için her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni hafta sunucusu merak ediliyor. Helinlerin ve kayınvalidelerin yarıştığı programı her hafta yeni bir sunucu sunuyor. İşte Gelinim Mutfakta yeni sunucu 6 Aralık…
6.12.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Zeki Müren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeki müren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.