Adını Sen Koy

Adını Sen Koy

Son dakika Adını Sen koy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adını Sen koy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adını Sen koy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adını Sen Koy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adını sen koy gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 adını sen koy haberi bulunmuştur. Tüm adını sen koy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı? Genç oyuncu Hülya Diken, İran'da 3 sezondur fenomen olan 'Made in İran' İran Yapımı' adlı polisiye dizisinden gelen başrol teklifini kabul etti. Diken, dizinin Türkiye'de çekilecek olan bu sezonunda Türk polisi Ayla karakterine hayat verecek. İran'da çok sevilen ve yeni sezon çekimleri İstanbul'da yapılacak olan 'Made in İran' dizisinde başrolde Türk kadın polisi Ayla karakterine hayat verecek olan Hülya Diken, 'Çok heyecanlıyım. Önce festivalden ödüllerle dönen bir film. Ardından İran'da tesadüfen benim adımı taşıyan sinema filmi ve şimdi dizi. İran halkı beni sevdi bende onarı sevdim. Haftaya İstanbul'da set var ve şimdiden heyecan sardı.' Dedi. Söz konusu gelişmenin ardından Hülya Diken hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hülya Diken kimdir, kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
13.09.2021 Gündem
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti Akciğer kanseri ile mücadele eden Atilla Pekdemir hayatını kaybetti.
1.02.2021 Magazin
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni oyuncuları kim? Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişme!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni oyuncuları kim? Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişme! Ekranların sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakterine hayat veren oyuncu Berk Oktay'ın ani bir kararla diziden ayrılması üzerine yeni yeni bölüm çekimlerinin başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Savaşçı'nın yeni bölüm çekimlerine başlandığı, kadroya da yeni oyuncuların katıldığı öğrenildi. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı hangi kanalda? Savaşçı dizisine yeni katılan oyuncular kimler? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişmeler...
11.12.2020 Gündem
Ekranların yeni ikilisi
Ekranların yeni ikilisi TV8'e transfer olan günlük dizi 'Adını Sen Koy' pazartesi itibariyle izleyiciyle buluşmaya başladı.
7.11.2018 Televizyon
Acun'dan flaş karar! Final yapan diziyi transfer etti
Acun'dan flaş karar! Final yapan diziyi transfer etti Star TV ekranlarında final yapan dizi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'e transfer oldu.
22.10.2018 Televizyon
Nusret bunu da yaptı! Mekanına gelen misafirlerle...
Nusret bunu da yaptı! Mekanına gelen misafirlerle... Dünyaca ünlü kasap Nusret, mekanına gelen misafirlerine Müslüm Gürses şarkısı söyledi.
30.06.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe 07 Haziran Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen fenomen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sezon finaline giren dizinin son bölümünü izleyerek akşamınızı çok daha keyifli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
7.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba 06 Haziran Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizi ile sabahınızı çok daha hareketli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı komedi dolu yerli sinema filmi ekranlara geçiyor. Her kesitinde bol kahkahalı anlar yaşatan filmi ailenizle birlikte seyrederek güzel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
6.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe 31 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen renkli dizisi ile mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alıyor. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenlerini ekranları başına çeken dizi ile sürükleyici bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
31.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba 30 Mayıs Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen renkli dizisinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fetih 1453” adlı nefes kesen yerli sinema filmi karşınıza çıkıyor. Tarihin o asırlar geçmiş eski dönemlerini günümüzde yaşatan film ile akşamınızı çok daha heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
30.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı 29 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen heyecan dolu dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü seyrederek heyecan dolu bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle buluşuyor. Fenomen dizinin yeni bölümünü izleyerek kendinizi mükemmel bir akşama hazırlayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
29.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe 24 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” dizisinin tekrar bölümüyle yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka değerlendirin. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında yer alacak. Polisiye ve gerilim dolu sahneleri ile dikkat çeken bu mükemmel diziyi sabah saatlerinizde soluksuz şekilde izleyebileceksiniz. Star TV yayın akışıyla alakalı daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
24.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba 23 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen heyecan dolu dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız sabah saatlerinde bu tekrarını kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 2” adlı yerli sinema filminin tekrarı yayına geçiyor. Bol kahkahalı kesitler sunan film ile eğlenceli bir akşam sizleri bekliyor. Sevdiklerinizle birlikte mükemmel bir sinema keyfi gerçekleştirmek istiyorsanız bu bol kahkahalı filmi izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
23.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı 22 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Jet Sosyete” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile ekranların karşısına dahil oluyor. Komedi dolu kesitleri ile tüm hayranlarını güldürmeyi başaran diziyi keyif içinde izleyerek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Söz” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile herkesi etkilemeyi başaran dizi, hareketli bir salı akşamı geçirmenizi sağlıyor. Salı akşamı için herhangi bir planınız yoksa bu dizinin tekrar bölümünü keyif içinde seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
22.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba 16 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin heyecan dolu tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Sabah saatlerinde başlayan dizi ile mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Taşıyıcı: Son Hız” adlı yabancı sinema filmi ile yayın akışı devam ediyor. Aksiyon ve macera dolu film ile mükemmel bir gün ortasına başlayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
16.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı 15 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınızda yerini alacak. Star ekranlarının favori dizisi ile güzel bir sabah sizleri bekliyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyen bölümü yayına başlıyor. Ekranların keyifli dizisi ile güzel bir akşama merhaba diyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
15.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe 10 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:00’da “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen fenomen dizinin tekrarını izleyerek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında olacak. Polisiye kesitler sunan dizi ile heyecan dolu bir akşama şimdiden kendinizi hazırlamalısınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
10.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mayıs Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mayıs Çarşamba 09 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınızda olacak. Sevilen dizi, son bölümde yaşananları tekrar bölümü ile bir kez daha ekranlara taşıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Uzaklarda Arama” adlı yerli sinema filmi sizlerle buluşacak. Heyecanlı ve renkli bir akşam sunan filmi seyretmediyseniz izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
9.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı 08 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Polisiye kesitler sunan dizinin tekrar bölümünü seyrederek sabahınızı çok daha renkli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçiyor. Polisiye kesitler sunan heyecanlı dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe 03 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız sabahın ilk saatlerinde bu tekrarını değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayan “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın devam edecek. Polisiye kesitler sunan dizi ile aksiyon ve macera dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Mayıs Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Mayıs Çarşamba 2 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Star ekranlarının bu fenomen dizisini sabahın ilk saatlerinde izleyerek heyecan dolu bir TV keyfi yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İftarlık Gazoz” adlı sinema filmi sizleri bekliyor. Çarşamba akşamınızı sinema keyfi yaparak geçirmek isterseniz bu filmi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
2.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı 1 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Sevilen polisiye dizinin son bölümünü kaçırdıysanız sabahın erken saatlerinde tekrarını izlemeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısında yerini alacak. Polisiye kesitleriyle tüm izleyenlerini heyecanlandıran dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Nisan Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Nisan Perşembe 26 Nisan Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine heyecan doruklara çıkıyor. Akşamınıza renk katan dizi ile mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
26.04.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Nisan Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Nisan Çarşamba 25 Nisan Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu sabah tekrarını izleyerek mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Fetih 1453” adlı tarihi sinema filmi ile nefes kesen anlar yaşayabileceksiniz. Çarşamba akşamı ne izleyeceğinize henüz karar vermediyseniz bu heyecan dolu efsanevi filmi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
25.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adını Sen Koy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adını sen koy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.