Gazete Vatan Logo

Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni oyuncuları kim? Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişme!

Ekranların sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakterine hayat veren oyuncu Berk Oktay'ın ani bir kararla diziden ayrılması üzerine yeni yeni bölüm çekimlerinin başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Savaşçı'nın yeni bölüm çekimlerine başlandığı, kadroya da yeni oyuncuların katıldığı öğrenildi. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı hangi kanalda? Savaşçı dizisine yeni katılan oyuncular kimler? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişmeler...

Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni oyuncuları kim? Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişme!

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yayıncı kuruluşun Savaşçı dizisini yayınlamaması ve dizinin ana karakterini canlandıran Berk Oktay'ın ayrılmasının ardından, yapım şirketi ile anlaşamayan ve yol ayrımına giren diğer oyuncular da diziye teker teker veda etmişti. Dizinin takipçileri 'Savaşçı bitti mi?' sorularına yanıt ararken Savaşçı dizisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

SAVAŞÇI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Savaşçı dizisinin yeni bir konsept ve oyuncu kadrosu ile yeniden ekrana dönmesi için büyük bir hazırlık yapıldığı ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümlerinde ise ilk haftalarda Sarp Levendoğlu'nun hayat verdiği Haydar Bozkurt'un ön planda olacağı öğrenildi. Dizinin yeni bölüm çekimlerinin ardından yayına alınması planlanıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ YENİ OYUNCULARI KİM?

Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosuna Bektaş Subaşı karakteriyle Erkan Meriç'in katıldığı belirtiliyor. Model, sinema ve dizi film oyuncusu olan Erkan Meriç, modellikten sonra oyunculuğa başladı. Son olarak "Adını Sen Koy" isimli dizide Ömer karakterini canlandırmıştı.

Haberin Devamı

Dizi için Ekin Mert Daymaz ile görüşmeler yapıldığı da basına yansımıştı. Yeni gelen bir bilgi ise Savaşçı dizisinin güçlü bir şekilde ekrana dönebileceğine yönelik önemli bir işaret verdi.

DİZİDEN AYRILANLAR

Savaşçı'nın barol oyuncusu Berk Oktay, Yasak Elma dizisine geçti. Aynı zamanda Gaye Turgut Evin de Savaşçı'ya veda ederek TRT1’de yayınlanan Tövbeler Olsun’un kadrosunda yer almaya başladı. Diziden başka ayrılık haberleri de geldi. Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrıldığı belirtilmişti. Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda ettiği söyleniyor.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı dizisi son olarak 27 Eylül Pazar ekrana gelen 99. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Savaşçı dizisinde Kopuz Albay emirlere itaat etmediği ve Yüzbaşı Kağan Bozok'un yaşamını tehlikeye atması nedeniyle Özel Kuvvetler Komutanlığı görevinden alınırken, Kılıç Timi de istifa etti.

Haberin Devamı

Kopuz Albay’ı korumak için kurşunların önüne atlayan Yüzbaşı Kağan, Merlin’in adamları tarafından vurulur. Büyük şok yaşayan Kopuz Albay bir yandan çatışırken, bir yandan da ağır yaralı olan Kağan’ı ateş çemberinden çıkarmak için çareler düşünür. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Merlin ikinci planını çoktan devreye sokmuştur.

Yörük Haydar ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri ise Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı’yı kurtarmak için her şeyi göze almış, hemen harekete geçmek isterler. Ancak Kutalmış Paşa timin bu isteğine önce karşı çıksa da sonra beklenmedik hamlesiyle herkesi şaşırtır. Gerilim gittikçe tırmanırken Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı için artık çok az zaman kalmıştır.

SAVAŞÇI DİZİSİ KONUSU NE?

Savaşçı dizisinin hikayesi bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi üzerine kurgulandı. Komutanlar Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok'un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşlerinin anlatıldığı Savaşçı dizisinde, sınır ötesi harekatlar anlatılıyor.

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi 15 Temmuz 2016’dan itibaren başlar. Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay) ve Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) daha önceki davalarda içeri alınmış ve alıkonmuş iki Türk subayıdır. 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası devletin üst kurumları Kopuz’un göreve dönmesini ister. Kopuz, eskiden liderliğini yaptığı “Kılıç Timi” kadrosunun kurulması şartıyla göreve döneceğini söyler. Başlarda itiraz edilse bile sonradan Albay Kopuz’un göreve dönmesi için Kılıç Timi toplanır. Kılıç Timi’nden bazıları ordudan atılmış, bazıları içeri atılmış olsa bile ordudan atılanlar göreve yeniden alınır. Ergenekon ve türü davalarda içeri atılmış askerler içeriden çıkarılır ve görevlerine geri dönerler. Göreve döndükten sonra sınır ötesi harekatlara katılırlar, PKK ile çatışmalara girerler. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alırlar. Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olan Kılıç Timi, aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bir grup genç adamın hikayesi üzerine kurgulanır. Kılıç Timi kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazır Türk askerini anlatır.

Haberin Devamı