Sarp Levendoğlu

Sarp Levendoğlu

Son dakika Sarp Levendoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarp Levendoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarp Levendoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarp Levendoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarp levendoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 sarp levendoğlu haberi bulunmuştur. Tüm sarp levendoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024 Magazin
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Cemre Kemer kızıyla alışverişte görüntülendi!
Cemre Kemer kızıyla alışverişte görüntülendi! Bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden Cemre Kemer, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.
13.05.2023 Magazin
Sarp Levendoğlu ile Deniz Sipahi aşkını ilan etti!
Sarp Levendoğlu ile Deniz Sipahi aşkını ilan etti! Adı sık sık ünlü isimlerle aşk dedikodularına karışan oyuncu Sarp Levendoğlu'nun adı bir süredir şarkıcı Deniz Sipahi ile anılıyordu. Ünlü isimlerle ilgili iddialar doğru çıktı. Deniz Sipahi, sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla birlikteliklerini ilan etti.
13.05.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Sarp Levendoğlu ve Naz Çağla Irmak çiftinden kötü haber geldi!
Sarp Levendoğlu ve Naz Çağla Irmak çiftinden kötü haber geldi! Geçtiğimiz yıl yaz ayında aşk yaşamaya başlayan Sarp Levendoğlu ve Naz Çağla Irmak çiftinden kötü haber geldi. İkilinin ilişkisi, sessiz sedasız bir şekilde sona erdi.
29.05.2022 Magazin
Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu açıklaması: Kariyerinden çok görüntüsü ile ilgilendi!
Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu açıklaması: Kariyerinden çok görüntüsü ile ilgilendi! Son dönemlerde gündemden düşmeyen Arda Kural önemli açıklamalarda bulundu. 'Emret Komutanım' da beraber oynadığı ve sonrasında aralarının açık olduğu bilinen Sarp Sarp Levendoğlu ile ilgili gelen "Sence kariyeri iyi gitti mi Sarp Levendoğlu'nun?" sorusuna verdiği yanıtla etki uyandıran Kural, "Bence pek kariyeri ile ilgilenmedi de duruşu ile görüntüsü ile ilgilendi" dedi.
2.03.2022 Magazin
Arda Kural'dan olay itiraflar: Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı
Arda Kural'dan olay itiraflar: Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural setlere dönmek için kolları sıvadı. Sıkı bir diyete başlayan Kural, iki ayda 14 kilo verdi. Bu sabah '2. Sayfa programına konuk olan oyuncu, çarpıcı açıklamalar yaptı. 'Emret Komutanım' dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile bir türlü yıldızının barışmadığını söyleyen Kural, "Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı" dedi.
23.02.2022 Magazin
Arda Kural'dan olay sözler! 'Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu!'
Arda Kural'dan olay sözler! 'Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu!' Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan oyuncu Arda Kural, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şöhret olduğu yıllarda 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Kural, eski rol arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan hakkındaki sözleriyle şaşırttı.
5.01.2022 Magazin
Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu'ndan aşk pozu!
Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu'ndan aşk pozu! Naz Çağla Irmak ile kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu'nun aşkları doludizgin devam ediyor. Önceki gün bir araya gelerek vakit geçiren çift, yeni fotoğraflarını yayınladı
22.11.2021 Magazin
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim?
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu akşam izleyici ile buluşuyor. Alparslan'a Barış Arduç, Akça Hatun' da Fahriye Evcen canlandıracak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devam olan Alparslan Büyük Selçuklu'nun konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim? İşte Alparslan Büyük Selçuklu'nun oyuncu kadrosu...
8.11.2021 Gündem
Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu'ndan aşk pozu!
Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu'ndan aşk pozu! Sarp Levendoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Naz Çağla Irmak ile aşk yaşıyor. Ünlü çift mutluluklarını sosyal medyadan paylaştı.
1.09.2021 Magazin
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında?
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Çok yakında vizyona girecek Demir Kadın filminde Neslican Tay’a hayat veren oyuncu Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile birlikte fotoğraflarını paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarının ardından ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi. Peki, Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Naz Çağla Irmak Sarp Levendoğlu ile sevgili mi? İşte detaylar...
31.08.2021 Gündem
Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda etmişti! Ünlü oyuncunun yeni adresi...
Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda etmişti! Ünlü oyuncunun yeni adresi... Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda eden ünlü oyuncu Onur Bay'ın yeni adresi belli oldu.
4.08.2021 Magazin
Derya Şensoy ve Celal Can Algül ilk kez görüntülendi!
Derya Şensoy ve Celal Can Algül ilk kez görüntülendi! Geçen yıl kendisi gibi oyuncu Sarp Levendoğlu'yla ilişkisini sürpriz bir şekilde bitiren Derya Şensoy, yeni bir aşka yelken açmıştı. Şensoy, sevgilisi Celal Can Algül ile Cihangir'de ilk kez objektiflere yansıdı.
21.05.2021 Magazin
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021 Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı dizisinin 5. Sezonuna saatler kaldı. Savaşcı yeni sezon yayın tarihi merakla bekleniyordu. Nihayet Savaşçı 100. bölümüyle ekranlara geliyor. Kadrosu yenilenen Savaşçı dizisinin yeni sezonun ilk bölümü ne zaman? Savaşçı oyuncu kadrosu ve yeni sezon yayın tarihi...
10.04.2021 Gündem
Birce Akalay sevgilisinden ayrıldı
Birce Akalay sevgilisinden ayrıldı Güzel oyuncu Birce Akalay ile eski sevgilisi Fasih Saylan artık ayrıldı. Şubat 2020’de aşk yaşamaya başlayan ikili ilişkilerini bitirdi.
18.03.2021 Magazin
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim?
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Savaşçı 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geliyor. Pandemi boyunca hakkında sıkça yazılıp çizilen Savaşçı dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, Savaşçı bugün var mı? Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Savaşçı 100 bölüm detayları ve Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
28.02.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama! Uzun bir süre ekran macerasına ara veren Savaşçı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni sezonuna kadrosuna kattığı yeni oyuncularla devam edecek olan Savaşçı dizisi ile ilgili gelişmeler dizi takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
31.01.2021 Gündem
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu...
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu... Savaşçı dizisinin yeni bölümü merak edilirken ard arda gelen transfer haberleri de dizinin takipçilerini sevindirdi. Savaşçı yeni sezonuna bomba kadroyla merhaba diyecek. Şimdiden Savaşçı'nın yeni ekibi ile ekranlara gelecek ilk bölümü merak edilirken dizinin yayın tarihi ile ilgili takipçilerin araştırmaları sürüyor. Peki, Savaşçı yeni bölüm ne zaman? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu...
20.12.2020 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni oyuncuları kim? Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişme!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni oyuncuları kim? Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişme! Ekranların sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakterine hayat veren oyuncu Berk Oktay'ın ani bir kararla diziden ayrılması üzerine yeni yeni bölüm çekimlerinin başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Savaşçı'nın yeni bölüm çekimlerine başlandığı, kadroya da yeni oyuncuların katıldığı öğrenildi. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı hangi kanalda? Savaşçı dizisine yeni katılan oyuncular kimler? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişmeler...
11.12.2020 Gündem
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman? Savaşçı'nın yeni oyuncusu kim?
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman? Savaşçı'nın yeni oyuncusu kim? Savaşçı dizisinin akıbeti haftalardır merak konusu olmuştu. Ancak, Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın diziden ayrıldığını açıklamasının ardından yeni başrol oyuncusu kim olacağı sorusunu beraberinde getirmişti. Peki, Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman başlıyor? Savaşçı'nın yeni başrolü kim? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili detaylar...
29.11.2020 Gündem
Savaşçı bitti mi? Savaşçı yeni sezon, yeni bölüm (100. Bölüm) ne zaman başlıyor?
Savaşçı bitti mi? Savaşçı yeni sezon, yeni bölüm (100. Bölüm) ne zaman başlıyor? Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen dizilerden biri olan Savaşçı dizisinin akıbeti merak ediliyor. Dizinin hayranları Savaşçı yeni sezon ne zaman başlayacak? Savaşçı yeni bölüm ne zaman başlıyor? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Savaşçı dizisi hakkında merak edilenler…
18.10.2020 Gündem
Savaşçı 100. bölüm ne zaman? Savaşçı dizisi bitti mi? Berk Oktay'dan flaş açıklama!
Savaşçı 100. bölüm ne zaman? Savaşçı dizisi bitti mi? Berk Oktay'dan flaş açıklama! Ekranların sevilen dizisi Savaşçı dizisi iki haftadır yayınlanmıyor. Son olarak 99. bölüm ile izleyici karşısında çıkan Savaşçı dizisinin 100. bölümü dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. Ancak, geçtiğimiz hafta Savaşçı dizisinin yayınlanmaması, bu hafta da yayın akışına Öğretmen dizisinin eklenmesi izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada sıklıkla "Savaşçı ne zaman başlayacak? Savaşçı 100. bölüm ne zaman? Savaşçı neden yok? Savaşçı bitti mi?" sorularına Savaşcı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'dan yanıt geldi. Peki, Savaşçı dizisi bitti mi? İşte Berk Oktay'ın Savaşçı dizisi ile ilgili açıklaması...
13.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarp Levendoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarp levendoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.