Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı

15 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınızda yerini alacak. Star ekranlarının favori dizisi ile güzel bir sabah sizleri bekliyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyen bölümü yayına başlıyor. Ekranların keyifli dizisi ile güzel bir akşama merhaba diyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Polisiye kesitler sunan dizi ile güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. Ekranların sevilen dizisi ile sabahınız çok daha renkli ve eğlence geçecek. Hemen ardından saat 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda yer alacak. Sabahın ilk saatlerinde ekranlara geçen dizi ile ile kahvaltı saatlerinizi çok daha heyecanlı ve renkli bir hale dönüştürebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayında olacak. Magazin gündemini meşgul eden tüm sıcak gelişmeler sizlerle oluyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin gündemine dair pek çok aydınlatıcı bilgiler edinebilirsiniz. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı başlıyor. Yıllar öncesi aniden meydana gelen kayıplardan cinayete kurban giden kişilere kadar pek çok gelişme sizlere oluyor.

Haberin Devamı

Öğle arasında 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlayacak. Hemen ardından ise 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı diğer dizinin yeni bölümü yayına geçiyor. Öğle aranızda kahvenizi yudumlarken bu keyifli dizileri seyretmeyi unutmayın. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Bültenden sağlık, ekonomi, yaşam ve emlak gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri öğrenebilme olanağı elde edeceksiniz. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı güncel yaşam programı sizlerle oluyor. Polisiye kesitleri ile tüm herkesi ekranlara çıkartan diziyi keyif içinde seyredebilme imkanı elde edeceksiniz.

00:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Ardından 02:30’da “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı dini program yayına geçiyor. 03:30’da “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 05:30’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor.