Zorya Luhansk

Zorya Luhansk

Son dakika Zorya Luhansk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zorya Luhansk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zorya Luhansk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorya Luhansk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorya luhansk gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 zorya luhansk haberi bulunmuştur. Tüm zorya luhansk haberleri aşağıda listelenmiştir.
UEFA kararını verdi! İsrail'de yasaklandı
UEFA kararını verdi! İsrail'de yasaklandı UEFA İcra Komitesi, bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de hiçbir UEFA maçının oynanmamasına karar verdi.
19.10.2023 Futbol
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü belli oldu
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü belli oldu Konferans Ligi'nde gruplar dün çekilen kuralarla belli oldu. H Grubu'nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe'nin fikstürü belli oldu. İşte detaylar...
2.09.2023 Fenerbahçe
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi?
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi? Konferans Ligi grup kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri oluyor. UEFA Konferans Ligi'ne 2 ön eleme oynayıp daha sonrasında play-offlarda da başarılı olan temsilcilerimiz, Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki muhtemel rakipleri netleşecek. Öte yandan UEFA tarafından Monaco'da gerçekleştirilecek olan kura çekimi için canlı yayın bilgisi de paylaşıldı. İşte Konferans Ligi kura çekimi canlı izle bilgileri ile Konferans ligi kura çekimi saati ve kanalı…
1.09.2023 Futbol
Allahyar'ın bonservis bedeli belli oldu! İnanılmaz rakam
Allahyar'ın bonservis bedeli belli oldu! İnanılmaz rakam Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Fenerbahçe'nin İranlı golcüsü Allahyar için sarı lacivertli kulübe 4.5 milyon euro + yüzde 50 pay ödeyecek.
24.01.2022 Fenerbahçe
11 maç 6 gol! Allahyar fırtınası
11 maç 6 gol! Allahyar fırtınası Fenerbahçe'nin Zorya Luhansk'a kiralık olarak gönderdiği Allahyar dün akşam yine attığı gollerle maça damga vurdu.
1.11.2021 Futbol
Alex Teixeira kimdir? Alex Teixeira hangi takımlarda oynadı, golleri ve kulüp kariyeri?
Alex Teixeira kimdir? Alex Teixeira hangi takımlarda oynadı, golleri ve kulüp kariyeri? Alex Teixeira, Beşiktaş için İstanbul'a doğru yola çıktı. Siyah-beyazlı kulüp, Brezilyalı futbolcunun verdiği Türkçe mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Alex Teixeira kimdir, kaç yaşında? Alex Teixeira hangi takımlarda oynadı, golleri ve kulüp kariyeri?
9.08.2021 Gündem
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray İskoç rakibi St. Johnstone'u elerse rakibi Randers olacak. Fenerbahçe ise Neftçi - Helsinki eşleşmesinin galibiyle oynayacak.
2.08.2021 Galatasaray
Emmanuel Dennis Galatasaray forması giyince ortalık yıkıldı
Emmanuel Dennis Galatasaray forması giyince ortalık yıkıldı Club Brugge'ün yıldız golcüsü Emmanuel Dennis'in Galatasaray forması giymesi ortalığı salladı.
6.06.2021 Galatasaray
Allahyar Sayyadmanesh Leicester City'i yıktı
Allahyar Sayyadmanesh Leicester City'i yıktı Allahyar Sayyadmanesh'in forma giydiği Zorya Luhansk, UEFA Avrupa Ligi'nde Cengiz ve Çağlar'ın takımı Leicester City'i devirdi.
4.12.2020 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu! Ligde 3. eleme turu rövanş maçları sona erdi. Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı eleyen Trabzonspor, play-off turunda Yunaistan'ın AEK takımıyla eşleşti.
16.08.2019 UEFA Avrupa Ligi
Atiker Konyaspor'da transfer
Atiker Konyaspor'da transfer Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Ukrayna'nın Premier Lig takımlarından Zorya Luhansk oyuncusu Yevhen Opanasenko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
18.07.2018 Konya Spor
İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri Süper Lig'de sezonun en büyüğü belli oldu. Şampiyon olan Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direk gruplardan katılacak, Fenerbahçe ise 2 ön eleme oynayacak. Ligi 3. ve 4. sırada bitiren Başakşehir ve Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi'ne ön eleme ile katılacak.
20.05.2018 UEFA Avrupa Ligi
Göztepe ayrılığı resmen açıkladı!
Göztepe ayrılığı resmen açıkladı! Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de ara transfer döneminde bir ayrılık yaşandı. İzmir ekibi, Prince Segbefia ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.
17.01.2018 Göztepe
Galatasaray'ı eleyen Östersunds grup lideri
Galatasaray'ı eleyen Östersunds grup lideri Sezon başında Galatasaray'ı UEFA Avrupa Ligi'nden eleyerek gruplara kalan Östersunds FK, J Grubu'nda 2'de 2 yaparak liderliğe yerleşti.
29.09.2017 Galatasaray
Ukrayna'nın aday kadrosu belli oldu
Ukrayna'nın aday kadrosu belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 2 Eylül'de karşılaşacağı Ukrayna'nın aday kadrosu açıklandı
28.08.2017 Arşiv
Fenerbahçe Avrupa Ligi kadrosu belli oldu
Fenerbahçe Avrupa Ligi kadrosu belli oldu Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi kadrosunda değişiklikler yaptı.
3.02.2017 Fenerbahçe
Sobol geliyor
Sobol geliyor Kartal'ın anlaşmaya vardığı Ukraynalı sol bek yarın İstanbul'da olacak.
24.09.2021 Beşiktaş
Anlaşma tamam! Sobol İstanbul'a geliyor...
Anlaşma tamam! Sobol İstanbul'a geliyor... Beşiktaş, gündemindeki sol bek Eduard Sobol'la anlaştı.
24.09.2021 Beşiktaş
Sobol: Beşiktaş'ın ilgilenmesi heyecan verici
Sobol: Beşiktaş'ın ilgilenmesi heyecan verici Beşiktaş’ın 1,5 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu Sobol, kulübü Shakhtar’dan, Siyah-Beyazlılar’a gitmek için izin istedi. Genç yeteneğin, menaceri aracılığıyla, “Hem Avrupa’da hem de kendi liginde zirveyi hedefleyen bir takıma gitmem gelişimim için çok yararlı olur” dediği öğrenildi.
24.09.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin yeni transferi bu akşam İstanbul'da
Fenerbahçe'nin yeni transferi bu akşam İstanbul'da Fenerbahçe'nin, Shakhtar Donetsk'ten kiraladığı yeni transferi Oleksandr Karavaev, bu akşam İstanbul'a geliyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi
İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi Fenerbahçe Kulübü, Dick Advocaat'ın isteği ile ilk transferi gerçekleştirdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Eduard Sobol harekâtı
Beşiktaş'ta Eduard Sobol harekâtı Beşiktaş’ta devre arası transfer dönemi öncesi stoper dışında sol bek için de girişimlere başladı.
24.09.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe'de bambaşka bir Stoch
Fenerbahçe'de bambaşka bir Stoch UEFA Avrupa Ligi’nde hafta arası Zorya’ya attığı şık golle galibiyetin mimarı olan Miroslav Stoch son dönemde özellikle saha dışında farklı bir kimlik sergiliyor.
27.11.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Emenike şoku!
Fenerbahçe'de Emenike şoku! Spor Toto Süper Lig'de yarın Çaykur Rize'ye konuk olacak Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike annesinin rahatsızlığı nedeniyle bu sabah Nijerya'ya gitti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar?
Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar? Manchester United grubu karıştırdı
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Zorya Luhansk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorya luhansk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.