Allahyar

Allahyar

Son dakika allahyar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan allahyar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını allahyar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Allahyar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan allahyar gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 allahyar haberi bulunmuştur. Tüm allahyar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın 'B' takımı Hull City'e 3 attı gençleri 4 yedi
Galatasaray'ın 'B' takımı Hull City'e 3 attı gençleri 4 yedi Galatasaray, Hull City ile oynanan hazırlık maçında 3-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 4-3'lük yenilgiyle ayrıldı.
6.07.2023 Galatasaray
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu Hull City ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen ve bir de gol atan Emin Bayram'ın son görüntüsü teknik heyeti oldukça sevindirdi.
6.07.2023 Galatasaray
Allahyar, Pelkas ve Ozan Tufan'dan sonra Hull City'e 4.transfer! Hayırlı olsun...
Allahyar, Pelkas ve Ozan Tufan'dan sonra Hull City'e 4.transfer! Hayırlı olsun... Daha önce Fenerbahçe'den Allahyar, Ozan Tufan ve Pelkas gibi oyuncuları kadrosuna katan Hull City'nin Sarı Lacivertli yıldız için Ali Koç'la görüşmelere başladığı iddia edildi. Vole programında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe cephesinde ilgi uyandıran Serdar Ali Çelikler 27 yaşındaki orta sahanın önümüzdeki sezon İngiltere'de forma giyeceğini belirtirken, ünlü yorumcunun Altay Bayındır hakkında kullandığı ifadeler ise dikkat çekti.
22.03.2023 Fenerbahçe
Sadece Arda Güler mi? Tam 7 futbolcu Avrupa devlerinin göz hapsinde
Sadece Arda Güler mi? Tam 7 futbolcu Avrupa devlerinin göz hapsinde Daha önce Eljif Elmas, Vedat Muriç ve Kim Min Jae gibi yıldızların satışından 60 milyon euro gelir elde eden Fenerbahçe'de Arda Güler haricinde 7 futbolcu daha Avrupa devleri tarafından göz hapsinde.
20.11.2022 Fenerbahçe
Ali Koç ve Jorge Jesus'a karşı isyan! 'Bırakın beni gideyim'
Ali Koç ve Jorge Jesus'a karşı isyan! 'Bırakın beni gideyim' Yaz ayı transfer döneminde Berisha, Samatta, Allahyar gibi forvet oyuncularını gönderen, Joshua King, Pedro, Batshuayi gibi tecrübeli futbolcularla anlaşmaya varan Fenerbahçe'de yıldız oyuncunun isyan ettiği öğrenildi. Jorge Jesus tarafından forma şansı verilmeyen santraforun takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu anlaşılırken 31 yaşındaki milli golcünün İtalyan ve Alman ekipleriyle flört halinde olduğu aktarıldı.
12.11.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus Erol Bulut'un prensini gönderdi 2 ayda haklı çıktığını herkes gördü!
Jorge Jesus Erol Bulut'un prensini gönderdi 2 ayda haklı çıktığını herkes gördü! Transfer sezonunda Kim Min Jae, Berisha, Allahyar, Pelkas, Ozan Tufan, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Novak, Sosa, Samatta gibi oyuncularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de İngiltere'ye giden orta saha oyuncusunun orada da yapamaması Portekizli teknik adamı haklı çıkardı. Sarı Lacivertli takımda özellikle Erol Bulut döneminde gösterdiği başarılı performansla göze çarpan tecrübeli futbolcunun Ada ekibinde eşyalarını topladığı belirtilirken, oyuncuyla Rus kulüplerinin ilgilendiği ifade edildi.
21.10.2022 Fenerbahçe
Ali Koç 'Hiç değilse 500 bin euro kazanırız' demişti! Bedavaya Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti
Ali Koç 'Hiç değilse 500 bin euro kazanırız' demişti! Bedavaya Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti Jorge Jesus'un gelişiyle Ozan Tufan, Pelkas, Allahyar, Kim Min Jae, Berisha, Luiz Gustavo, Mesut Özil başta olmak üzere 17 futbolcuyla yollarını ayıran Fenerbahçe 18. ayrılığına çok yakın... Erol Bulut döneminde transfer edilen ve Ali Koç'un '500 bin euro'ya satış listesine' koyduğu oyuncunun Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira ile prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıkarken, kadro dışı kalan 3 futbolcudan biriyle vedalaşılması hem teknik heyeti hem de yönetimi oldukça memnun etti.
27.09.2022 Fenerbahçe
4 maçta 1 gol attı Pelkas, Ozan Tufan, Allahyar çare olamadı! 1 ayda ortalık karıştı...
4 maçta 1 gol attı Pelkas, Ozan Tufan, Allahyar çare olamadı! 1 ayda ortalık karıştı... Transfer sezonunda Benjamin Tetteh, Allahyar, Ozan Tufan, Pelkas, Seri, Doğukan Sinik gibi tanıdık oyuncuları transfer eden Hull City'de kazan kaynıyor... Son 4 haftayı 1 gol 0 puanla kapatan Championship kulübünde Şota'nın istifasını sunduğu öğrenilirken, Acun Ilıcalı'nın Gürcü teknik adam hakkında son kararını verdiği belirtildi.
18.09.2022 İngiltere
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermediği tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
4.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu Fenerbahçe genç oyuncularından Muhammed Gümüşkaya'yı 500 bin euro bonservis karşılığında Belçika takımlarından Westerlo'ya gönderdi.
24.08.2022 Fenerbahçe
Mesut Özil, Luiz Gustavo, Ozan Tufan derken 7.ayrılık! 58 M.€'luk Raphinha'nın yerine gidiyor
Mesut Özil, Luiz Gustavo, Ozan Tufan derken 7.ayrılık! 58 M.€'luk Raphinha'nın yerine gidiyor Mesut Özil, Luiz Gustavo, Allahyar, Ozan Tufan, Jose Sosa, Berke Özer gibi oyuncularıyla yollarını ayıran Fenerbahçe'de herkes Kim Min Jae'nin gitmesini beklerken Sarı Lacivertli ekipte sürpriz bir futbolcu Samandıra'daki eşyalarını topladı. Premier Lig'de Leeds United'ı çalıştıran Jesse Marsch'ın yanında forma giymeye hazırlanan 24 yaşındaki forvetin 58 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olan Raphinha'nin yerine düşünülmesi ise bir hayli dikkat çekti.
25.07.2022 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan 3.transfer! Ozan Tufan ve Allahyar'dan sonra yıldız futbolcu da Hull City'e gidiyor
Acun Ilıcalı'dan 3.transfer! Ozan Tufan ve Allahyar'dan sonra yıldız futbolcu da Hull City'e gidiyor Daha önce Fenerbahçe'den Allahyar ve Ozan Tufan'ı alarak bir anlamda sarı lacivertli kulübü rahatlatan Acun Ilıcalı'nın Ali Koç'tan bir futbolcuyu daha transfer edeceği ortaya çıktı. Erol Bulut döneminde oynadığı futbolla büyük alkış toplamasına rağmen Emre Belözoğlu ve Pereira ile resmen silinen yıldızın İngiltere'ye gideceği belirtilirken, iki kulübün masaya oturduğu bildirildi.
17.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe transferi resmen duyurdu!  Allahyar Sayyadmanesh Hull City'de
Fenerbahçe transferi resmen duyurdu! Allahyar Sayyadmanesh Hull City'de Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi. Allahyar Sayyadmanesh’in İngiltere’nin Hull City takımına transfer olduğu resmen duyuruldu.
9.07.2022 Fenerbahçe
Doğukan Sinik hangi takımda oynuyor, aslen nereli, kaç yaşında? Acun Ilıcalı’nın transfer etmek istediği Doğukan Sinik kimdir?
Doğukan Sinik hangi takımda oynuyor, aslen nereli, kaç yaşında? Acun Ilıcalı’nın transfer etmek istediği Doğukan Sinik kimdir? Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fraport TAV Antalyaspor'da forma giyen Doğukan Sinik'i kadrosuna katmak istiyor. Peki, Doğukan Sinik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi takımda oynuyor?
5.07.2022 Şampiy10
Süper Lig devleri görmedi Acun Ilıcalı affetmedi! Bir transfer daha
Süper Lig devleri görmedi Acun Ilıcalı affetmedi! Bir transfer daha Daha önce Allahyar ve Ozan Tufan'ı kadrosuna katan Acun Ilıcalı'nın Hull City'si şimdi de Doğukan Sinik'e imza attırıyor.
5.07.2022 İngiltere
Allahyar'dan sonra Samatta'ya da güle güle! Yeni forvet tam bir canavar! 39 maçta 13 gol 10 asist
Allahyar'dan sonra Samatta'ya da güle güle! Yeni forvet tam bir canavar! 39 maçta 13 gol 10 asist Allahyar'ı Hull City'e gönderdikten sonra Samatta'yla da yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de yeni forvet bulundu. Geride bıraktığımız sezonda 39 maçta 13 gol 10 asistlik performansıyla parmak ısırtan 33 yaşındaki oyuncunun Samandıra'ya geleceği öğrenilirken, Jorge Jesus'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
22.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Hull City'e 2 transfer! Ödenecek bonservis belli oldu! İmzayı atıyorlar
Fenerbahçe'den Hull City'e 2 transfer! Ödenecek bonservis belli oldu! İmzayı atıyorlar Jorge Jesus'la sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin hareketli günlerinde Acun Ilıcalı, Süper Lig devinin iki yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Hull City'nin Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh için Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis bedelini İngiliz basını duyurdu.
8.06.2022 Fenerbahçe
Ali Koç tamam dedi! Allahyar'dan sonra Hull City'e bir Fenerbahçeli yıldız daha
Ali Koç tamam dedi! Allahyar'dan sonra Hull City'e bir Fenerbahçeli yıldız daha Daha önce Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna katan Acun Ilıcalı'nın bir sar lacivertli oyuncuyu daha transfer edeceği ortaya çıktı. Jorge Jesus ve Ali Koç'un önümüzdeki sezon takımda düşünmediği tecrübeli futbolcu için Hull City'nin devrede olduğu belirtildi.
3.06.2022 İngiltere
Fenerbahçe'ye 2,5 milyon euro'luk piyango!
Fenerbahçe'ye 2,5 milyon euro'luk piyango! Fenerbahçe'den Hull City'e kiralık olarak giden Allahyar için Acun Ilıcalı satın alma opsiyon hakkını kullanacak.
26.04.2022 Fenerbahçe
Bir Ali Koç - Acun Ilıcalı klasiği! Mesut Özil'in yerine Luis Suarez bombası
Bir Ali Koç - Acun Ilıcalı klasiği! Mesut Özil'in yerine Luis Suarez bombası Daha önce Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye gelmesinde büyük katkıları olan ve yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getiren isimlerin başında yer alan Acun Ilıcalı'nın Allahyar'dan sonra yıldız futbolcuyu Hull City'e transfer edeceği ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'deki sıcak gelişme...
1.04.2022 Fenerbahçe
Acun Ilcalı gözünü kararttı! Süper Lig'den 3 yıldızı Hull City'e götürüyor
Acun Ilcalı gözünü kararttı! Süper Lig'den 3 yıldızı Hull City'e götürüyor İngiltere Championship'te kötü günler geçiren Hull City'de Acun Ilıcalı Süper Lig'den Babel, Traore ve Zajc transferleriyle takımını güçlendirmeyi planlıyor.
29.03.2022 İngiltere
Fenerbahçe'de 5 ayrılık! 'Kendinize kulüp bulun'
Fenerbahçe'de 5 ayrılık! 'Kendinize kulüp bulun' Sezon başında kiralık olarak gönderilen 5 futbolcunun kendilerine yeni kulüp bulmaları için talimat gönderildi.
29.03.2022 Fenerbahçe
Ne Fenerbahçe'den ne Galatasaray'dan! Acun Ilıcalı Hull City'e Hatayspor'dan transfer yapıyor
Ne Fenerbahçe'den ne Galatasaray'dan! Acun Ilıcalı Hull City'e Hatayspor'dan transfer yapıyor İngiltere Championship'te kötü günler geçiren ve küme düşme hattıyla aradaki puan farkını 13'e kadar düşüren Hull City, Süper Lig'den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Daha önce Fenerbahçe'den Allahyar'ı alan Acun Ilıcalı bu sefer de Hatayspor'la masaya oturdu...
22.03.2022 Hatay Spor
Şota da olmadı Allahyar da... Acun Ilıcalı resmen açıkladı! 'Birini bulacağız...'
Şota da olmadı Allahyar da... Acun Ilıcalı resmen açıkladı! 'Birini bulacağız...' Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı takımının 6 maçtır kazanamama durumu üzerine BBC'ye açıklamalarda bulundu. İyi bir forvet alacaklarını belirten Ilıcalı "Günümüzde, 20 yıl önceki kadar gol şansı bulamıyorsunuz. Bu yüzden takımdaki golcünüz Stephen Curry gibi olmalı. Yüksek yüzdeyle gol atabilen bir forvet bulacağız." ifadelerini kullandı.
23.02.2022 İngiltere
Şansal Büyüka'dan Arda Turan hakkında olay yorum!
Şansal Büyüka'dan Arda Turan hakkında olay yorum! Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka yeni yayıncı kuruluşun ismini açıkladı Arda Turan olayıyla ilgili ise "Arda, Galatasaray takımının kaptanı olarak, şu travmatik günlerde dostluk ve dayanışma örneği verme adına, bu takımın kaptanı olarak keşke yeni hocası Torrent ile de böyle bir fotoğraf çektirmeyi aklına getirebilseydi." ifadelerini kullandı.
23.02.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Allahyar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki allahyar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.