Zile

Zile

Son dakika zile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zile gelişmeleri de dahil olmak üzere 397 zile haberi bulunmuştur. Tüm zile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı Tokat'ın Zile ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
11.04.2024 Gündem
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tokat geldi. Tokat yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tokat Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tokat'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tokat yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini vurdu
Zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini vurdu İzmir’in Bayraklı ilçesinde zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini koşar adımlarla gelerek tabancayla bacağından vurdu. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
22.02.2024 Gündem
Saplantılı komşu hayatını kabusa çevirdi! 'Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini söylüyor'
Saplantılı komşu hayatını kabusa çevirdi! 'Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini söylüyor' Ankara'da Perihan Ö., sosyal medyada paylaştığı videoda komşusu Muhammed K.'nin 1 yıldır kendisini saplantılı şekilde takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderdiğini ileri sürerek yardım istedi. Muhammed K., polis tarafından gözaltına alındı.
12.02.2024 Gündem
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti Ankara'da çocukları gürültü yaptığı için tartıştığı üst kat komşusu ailenin 5 üyesini av tüfeği ile vurarak öldüren Tahsin Ünsür (72), olay sırasında çocukların balkona kaçtığını söyleyerek, "Balkona gidip çocuklara ateş edip etmediğimi bilemiyorum. Çocukların ölümü de muhtemelen benim eylemim sonucu gerçekleşmiştir. Çünkü eve geliş sebebim çocukların çıkarmış oldukları gürültü nedeniyleydi. Eşimin ölümünden seslere tahammül edemez hale geldim" dedi.
27.11.2023 Gündem
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
Mustafa Artuç kimdir? TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç öldü mü, neden?
Mustafa Artuç kimdir? TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç öldü mü, neden? Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Mustafa Artuç kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç neden öldü?
28.07.2023 Gündem
Yağmur suyuyla duş aldı; o anlar kamerada
Yağmur suyuyla duş aldı; o anlar kamerada Tokat'ın Zile ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak sonrası araçları ile mahsur kalan vatandaşlar, Zile Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı. Bir vatandaşın yağmur suyu ile duş alması ise kameraya yansıdı.
8.07.2023 Yaşam
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu bir genç, arkadaşının evinde unuttuğu cep telefonunu almak için geldiği binada yanlış zile basınca dehşeti yaşadı. Evden çıkan iki şahıs cüzdanını gasp etmek için gencin üstüne atladı. Genç direnince önce bıçaklandı ardından da silahla bacağından vuruldu. Gencin hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili Şişli polisi 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gencin arkadaşı ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.
3.07.2023 Yaşam
'Yatak odamda ne işin var' deyip dehşet saçtı
'Yatak odamda ne işin var' deyip dehşet saçtı Bolu'da, balkondan girdiği eski nişanlısının evinde karşılaştığı iki kardeşten Beyazıt Bestami Ay'ı (23) bıçaklayarak öldürüp Muhammet Ay'ı (24) da yaraladığı suçlamasıyla hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Sefa Candan (28), "Balkondan eve tırmandım. Yatak odasının ışığı yanıyordu ve bir erkek vardı. Benim yatak odamda ne işin var diyerek kavga ettik. Ben bıçağı kendimi savunmak için salladım" dedi.
11.04.2023 Yaşam
Mart ayında yoğun yağış! 4 ilde eğitime kar engeli
Mart ayında yoğun yağış! 4 ilde eğitime kar engeli Mart ayında bazı illerde kar yağışı etkili oluyor. Bazı il ve ilçelerde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
13.03.2023 Gündem
Eski sevgilisinin evini basıp öldürdü, taksi içinde intihar etti
Eski sevgilisinin evini basıp öldürdü, taksi içinde intihar etti Ankara'da Yiğit Bozkurt, eski kız arkadaşı Gaye G.'yi (24) tabancayla başından vurarak öldürüp, ardından aynı silahla intihar etti.
11.03.2023 Yaşam
Şarkıcı Çağatay Akman'a darp suçlamasında yeni gelişme! Eski sevgilisi Öykü Uslu'dan flaş hamle geldi
Şarkıcı Çağatay Akman'a darp suçlamasında yeni gelişme! Eski sevgilisi Öykü Uslu'dan flaş hamle geldi Sarkıcı Çağatay Akman’ın şiddet uyguladığı iddiası 23 Temmuz 2021'de yaşanan bir olay ile ortaya atıldı. Genç şarkıcı, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gitti. Burada Uslu'nun arkadaşı Furkan Ayaz’ın devreye girmesi ortalığı karıştırdı. Şimdi ise evin önünden uzaklaşmak istemeyen Akman’ın kendilerine saldırdığını iddia eden Öykü Uslu’dan yeni bir hamle geldi. İşte olayın ve yeni gelişmenin detayları...
20.01.2023 Magazin
Taksicilere dolandırıcı şoku! 'Çift kapı' yöntemi ile hiç para ödemiyor
Taksicilere dolandırıcı şoku! 'Çift kapı' yöntemi ile hiç para ödemiyor Gaziosmanpaşa'da taksicileri evine yakın noktaya götüren bir kişinin, aynı yöntemle sürekli dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı. Sokak girişinde taksiciyi bekleten bu kişinin yöntemi hayrete düşürdü. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
20.01.2023 Yaşam
Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi dinlendi! "Tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş"
Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi dinlendi! "Tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş" Şarkıcı Aleyna Tilki'nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girdiği iddiasıyla Muhammed Erkam A.’nın yargılandığı davada Tilki'nin annesi Havva Öztel ifadesinde, "Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı. Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce eve bir kaç defa çiçek göndermişti" dedi.
10.01.2023 Magazin
Fırıncılar arasındaki rekabet vatandaşa yaradı
Fırıncılar arasındaki rekabet vatandaşa yaradı Tokat'ın Zile ilçesinde fırıncılar arasındaki rekabet vatandaşa yaradı.
28.11.2022 Yaşam
Tekirdağ'da özel güvenlik görevlisinin şüpheli ölümü! İşe gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı...
Tekirdağ'da özel güvenlik görevlisinin şüpheli ölümü! İşe gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı... Tekirdağ Çorlu’da işe gitmemesi üzerine haber alınamayan 52 yaşındaki özel güvenlik görevlisi, 1 gün sonra evinde ölü bulundu.
28.09.2022 Yaşam
Kedi bahanesiyle evine çağırdığı çocuğa istismarda bulundu
Kedi bahanesiyle evine çağırdığı çocuğa istismarda bulundu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, sokakta kedileri seven iki kardeşi, "Gelin size et vereyim, kedileri beslersiniz" diyerek eve çağıran, 7 yaşındaki kız çocuğunu evde tutup, 8 yaşındaki ağabeyini ise kedilere bakması için dışarı gönderen Mustafa S. (60), kıyafetlerini çıkardığı çocuğun cep telefonuyla görüntüsünü çekti. Mustafa S. çocuğun annesinin evine gelmesiyle yarı çıplak vaziyette kapıyı açınca mahalleli linç girişiminde bulundu. Gözaltına alınan Mustafa S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
4.09.2022 Yaşam
Emine Erdoğan, Gastronomi Festivali'nde Tokat mutfağını gezdi
Emine Erdoğan, Gastronomi Festivali'nde Tokat mutfağını gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Tokat'ta düzenlenen "Gastronomi Festivali" etkinlikleri çerçevesinde "Bereket Hasadı" programına katıldı.
27.08.2022 Siyaset
30 dönüm buğday tarlası kül oldu
30 dönüm buğday tarlası kül oldu Tokat’ın Zile ilçesinde çıkan yangında 30 dönüm ekili buğday tarlası küle döndü.
25.07.2022 Yaşam
Komşunun kız çocuklarına iğrenç istismar! Detayları şok etti! Kendini böyle savundu
Komşunun kız çocuklarına iğrenç istismar! Detayları şok etti! Kendini böyle savundu Ankara'da Dilek Ece Aydemir'in erkek arkadaşı Mustafa Saydam'ın, 12 ve 13 yaşlarındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmasıyla ilgili dava sonuçlandı. Saydam, 'cinsel istismar' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından, Aydemir de iki suça iştirakten toplam 42 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı. Mağdurlardan M.A.'nın annesi F.T. "Bu kadar ceza verilmesine çok sevindim. Davadan vazgeçmemiz için bizimle çok uğraştılar. Ben hiçbir şekilde davamdan vazgeçmedim. 'Ölsem de vazgeçmeyeceğim' dedim. Kimse davasından vazgeçmesin" dedi.
11.07.2022 Yaşam
Prof. Dr. Özcan Köknel hayatını kaybetti
Prof. Dr. Özcan Köknel hayatını kaybetti Psikiyatri camiasının “yaşayan arşivi” olarak adlandırılan Prof. Dr. Özcan Köknel (94), önceki akşam, mezunu olduğu ve yıllarca psikiyatri anabilim dalı başkanlığını yaptığı İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
27.06.2022 Gündem
YKS'ye geç kalınca kabusu yaşadılar! Saniyelerle içinde 1 yıl kaybettiler
YKS'ye geç kalınca kabusu yaşadılar! Saniyelerle içinde 1 yıl kaybettiler 3 milyon 243 bin 425 aday ter dökeceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavına geç kalanlar kapıdan döndü. Kimisi koşarak geldiği okul kapısından son anda içeri girmeyi başarırken kimisi ise saniyelerle gecikince kapıda kaldı. Sınava geç kalınca içeri alınmayan bir adayın annesi, kızının içeri alınması için görevlilere yalvararak gözyaşı döktü. Öte yandan kimlik kartlarını unuttuğunu fark eden bazı adayların yardımına motosikletli polis yetişti.
18.06.2022 Yaşam
Türkiye'nin konuştuğu Nisa bebekten üzen haber!
Türkiye'nin konuştuğu Nisa bebekten üzen haber! Pendik'te boş bir arazide bulunduktan sonra Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Büşra Durmaz'ın süt annelik yaptığı 3 aylık Nisa Mihriban bebekten üzen haber geldi. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, Nisa bebeğin son durumuna ilişkin gelişmeleri aktarırken "Oksijensiz kalması nedeniyle dolaşım sisteminde bir bozulma meydana geldi. Doktorlar, Nisa bebeğin gözleriyle ışığa tepki vermediğini tespit etti" dedi.
16.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.