Silah

Silah

Son dakika silah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silah gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.743 silah haberi bulunmuştur. Tüm silah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğünde silahla ateş açtılar! Sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılar
Düğünde silahla ateş açtılar! Sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılar Aksaray'da düğün yapılan evin bahçesinde havaya ateş açtığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılar. Yapılan operasyonda 8 şüpheli yakalandı. Evde çok sayıda ruhsatsız silah ve bıçak ele geçirildiği açıklandı.
22.05.2024 Gündem
Barış Boyun kimdir? Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı: Gözaltına alınan Barış Boyun nereli, çetesi çökertildi mi?
Barış Boyun kimdir? Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı: Gözaltına alınan Barış Boyun nereli, çetesi çökertildi mi? İtalya ve Avrupa'daki organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişinin gözaltına alındı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, gözaltına alınanlar arasında organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un da bulunduğu belirtildi. Peki, Barış Boyun kimdir ve nerelidir? Barış Boyun çetesi kimdir, Barış Boyun suç çetesi çökertildi mi?
22.05.2024 Gündem
Firari cinayet şüphelisi yaşadığı arbede sırasında kendi silahı ile vuruldu!
Firari cinayet şüphelisi yaşadığı arbede sırasında kendi silahı ile vuruldu! İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde işlenen Bahar Kaban cinayetinin firari şüphelisi Gökhan Yıldız, Kadıköy'de polisten kaçarken girdiği arbede sırasında belinden çıkardığı kendi silahıyla vurularak hayatını kaybetti. Olay sırasında bacağından yaralan polis memuru E.B. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı açıklandı.
22.05.2024 Gündem
Park halindeki araç önce kundaklandı, sonra kurşun yağmuruna tutuldu! Araç sahibi tedirgin
Park halindeki araç önce kundaklandı, sonra kurşun yağmuruna tutuldu! Araç sahibi tedirgin Gaziantep'te park halindeki bir araç iki ay arayla önce molotofkokteyli ile kundaklandı, sonra da pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutuldu. Aracın kundaklanma ve kurşunlanma anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken yaşananlara tepki gösteren araç sahibi, can güvenliğinden endişe ettiğini ifade ederek şüphelinin bulunmasını istedi.
21.05.2024 Gaziantep
Müstehcen fotoğrafları kullanarak kız çocuklarına ait olduğunu iddia ederek 609 bin TL dolandırdılar!
Müstehcen fotoğrafları kullanarak kız çocuklarına ait olduğunu iddia ederek 609 bin TL dolandırdılar! Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Bursa merkezli 9 ilde sosyal medya üzerinden tanıştığı kişilere müstehcen fotoğraflar gönderip, sonrasında bunların reşit olmayan kızlarına ait olduğunu söyleyerek tehdit ettikleri 4 kişiyi yaklaşık 609 bin lira dolandırdığı saptanan şebekeye yönelik operasyonda 9 şüpheli yakalandı.
20.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında önemli bir mesaj paylaştı.
19.05.2024 Gündem
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı Yıl 1919 aylardan mayıs, İstanbul işgal altında... Mustafa Kemal ve arkadaşları, İstiklal Savaşı’nın fitilini ateşlemek için Samsun’a gidecek. Ancak bir Türk zabitinin Boğaz’ı geçmesi için İngilizlerin vizesi gerekiyor. O vizeyi de Yüzbaşı John Godolphin Bennett imzalıyor. Bennett yıllar sonra bir röportajında “Onu ilk gördüğümde anladım, büyük ve kuvvetli bir adamdı. Heyecanlıydılar. Anladım ki bir şey vardı” diyor...
19.05.2024 Gündem
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı?
Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı? Mustafa Kemal Paşa, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığında beraberinde, 23 silah arkadaşı daha vardı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Bayramı olarak Kurtuluş Zaferi’nin ilk kıvılcımı olan Bandırma Vapurunda olan kişiler merak ediliyor. Peki, Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı?
18.05.2024 Gündem
Yılmaz: “Bağımsızlık ve gelecek vizyonunun ışıldayan ifadesi: 19 Mayıs 1919”
Yılmaz: “Bağımsızlık ve gelecek vizyonunun ışıldayan ifadesi: 19 Mayıs 1919” Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
18.05.2024 Gaziantep
Gaziantep  OSB Başkanı Cengiz Şimşek'ten 19 Mayıs mesajı
Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek'ten 19 Mayıs mesajı Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs 1919'un yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
21.05.2024 Gaziantep
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde görev yapan bir askerin silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.
17.05.2024 Gündem
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
ÖGG sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı?
ÖGG sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? 27 Nisan’da Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı uygulandı. Adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ederken sık sık ÖGG sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Sorularına yanıt arıyor. Peki, 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ÖGG sonuçları nasıl öğrenilecek?
17.05.2024 Gündem
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı! "Türkiye Cumhuriyeti’nin sembolüdür"
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı! "Türkiye Cumhuriyeti’nin sembolüdür" SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
17.05.2024 Gaziantep
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları Son 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024 Gündem
Adana'da asayiş uygulaması: 9 ruhsatsız silah 44 aranan suçlu
Adana'da asayiş uygulaması: 9 ruhsatsız silah 44 aranan suçlu Adana’da bir haftada yapılan çalışmalarla 9 ruhsatsız silah ele geçirilirken aranan 44 kişi yakalandı.
16.05.2024 Adana
Milli Savunma Bakanlığı'ndan tasarruf açıklaması!
Milli Savunma Bakanlığı'ndan tasarruf açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) haftalık basın bilgilendirme toplantısında, tasarruf tedbirlerine ilişkin açıklama yapıldı. MSB, "Bakanlığımızın Savunma ve Güvenlik alanındaki görev ve sorumluluklarını etkileyecek bir husus bulunmamaktadır" denildi.
16.05.2024 Gündem
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Bey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde motosikletiyle hız yaptığı için kendisini önce uyarıp ardından tokat attığı iddia edilen Mazlum Atay'ı (28) tabancayla öldüren tutuklu sanık Bilal Altunkaynak (21), 'Cinayet' suçundan 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 12,5 yıl hapis cezası aldı.
16.05.2024 Adana
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Halil Kahraman Türkiye'nin ilk yerli insanlı savaş uçağı KAAN'ın üretildiği tesise girdi. CNN TÜRK ekibi yerli uçak KAAN'ı yerinde görüntüledi ve KAAN'ı uçuran pilotlardan Gökhan Bayramoğlu ile bir araya geldi. Uzun zaman hava kuvvetlerinde F-16 pilotluğu yapan Gökhan Bayramoğlu, "KAAN bizim için bir uçak değil, KAAN bizim için bir silah olacak. Onu en etkili şekilde kullanmak için bütün görev sistemlerini test etmiş olmamış gerekiyor. Amacımız 2028 yılında hava kuvvetlerimize tam kapasiteli bir KAAN'ı teslim etmek olacak" diye konuştu.
16.05.2024 Gündem
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor!
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor! Hava ve Deniz Kuvvetleri unsurları arasında müşterek çalışabilirlik usullerinin denenmesi amaçlanan Deniz Kurdu-II/24 Tatbikatına katılan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, "Yerli ve milli imkan ve kabiliyetler ile inşa edilmiş olan çok sayıda platformumuz ve platformlarımıza entegre radar, elektro-optik, mühimmat, alt sistem, faydalı yük, elektronik bileşen ve yazılımlarımız ile savunma sanayimiz tarafından geliştirilen birçok yerli ve milli ürün de yer almaktadır" dedi.
15.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.
15.05.2024 Dünya
Adana’da 16 ruhsatsız silah, 25 Hint keneviri ele geçirildi
Adana’da 16 ruhsatsız silah, 25 Hint keneviri ele geçirildi Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir haftada yaptığı çalışmalarla 16 ruhsatsız silah, 25 Hint keneviri ele geçirdi.
15.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Silah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.