Asayiş

Asayiş

Son dakika asayiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asayiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asayiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asayiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asayiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.282 asayiş haberi bulunmuştur. Tüm asayiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama!
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama! Adana’da çıplak fotoğraf ile şantaj yaparak 32 kişiden 1.5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen ve ürün satma vaadiyle 1.5 milyon dolandırdığı iddia edilen 35 kişiden 18’i tutuklandı.
19.05.2024 Gaziantep
Zeytinburnu'nda pompalı tüfekle dehşeti yaşattı! Rastgele ateş edip sosyal medyada paylaştı
Zeytinburnu'nda pompalı tüfekle dehşeti yaşattı! Rastgele ateş edip sosyal medyada paylaştı Zeytinburnu'nda evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş edip bu anları sosyal medya hesabında paylaşan şüpheli yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Hırsızlık yapmak için Samsuna gittiler! Suç makineleri yakalandı
Hırsızlık yapmak için Samsuna gittiler! Suç makineleri yakalandı Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık yapmak için Samsun’a gelen Z.K. ve F.G.isimli kadınları yakalanıp gözaltına aldıklarını açıkladı. Hırsızların, 152’şer suç kaydı bulunan şüphelilerin Sivas ve Yozgat’ta farklı tarihlerde yaklaşık 300 bin liralık hırsızlık yaptığı belirtildi.
17.05.2024 Gündem
Çocukları taciz ettiği iddia edilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!
Çocukları taciz ettiği iddia edilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı! Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Çağdaşkent Mahallesi’nde altyapı çalışması sırasında sokakta oyun oynayan çocukları taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan E.K., çıkartıldığı nöbetçi mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.
17.05.2024 Gündem
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı Adana'nın Kozan ilçesinde çorbacı önünde oturan şahsa, husumetlisi tarafından tüfekle ateş edildi. Saldırıda çorbacıda çalışan bir kişi de olmak üzere 2 kişi yaralandı.
17.05.2024 Adana
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar İstanbul'un turistik bölgelerinde ATM'lerden para çekmek isteyen turistlere yardım etme bahanesiyle yaklaşan ve 'bankamatik kartınızı yuttu' yalanıyla kredi kartlarını el çabukluğu ile çalan 3 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
Sosyal medyadan canlı yayın açtı! 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullandı
Sosyal medyadan canlı yayın açtı! 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullandı Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan S.G. sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada 8 yaşındaki kızına müstehcen ifadeler kullanan kadın, yine canlı yayın yaptığı sırada polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı.
17.05.2024 Gündem
Adana'da asayiş uygulaması: 9 ruhsatsız silah 44 aranan suçlu
Adana'da asayiş uygulaması: 9 ruhsatsız silah 44 aranan suçlu Adana’da bir haftada yapılan çalışmalarla 9 ruhsatsız silah ele geçirilirken aranan 44 kişi yakalandı.
16.05.2024 Adana
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı Antalya'nın Serik ilçesinde 7 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit, cep telefonunun en son sinyal verdiği bölgede, 100 polis ve kadavra köpeğiyle arama yapıldı. Sosyal medyadan Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık'la tanıştıktan bir süre sonra kaybolduğu iddia edildi.
14.05.2024 Gündem
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 05-11 Mayıs tarihleri arasında hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 282 şahsın yakalandığını ve 36'sının tutuklandığını açıkladı.
14.05.2024 Adana
Gaziantep'te eşini öldürüp oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı konuştu: "Psikolojim bozuk, pişmanım"
Gaziantep'te eşini öldürüp oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı konuştu: "Psikolojim bozuk, pişmanım" Gaziantep’te tüfekle eşini öldüren, oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı Halil Özdemir adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye sevk edilirken "neden yaptınız" sorusuna "Psikolojim bozuk, pişmanım" diye cevap vermesi ve üzerindeki kanlı kıyafetler dikkat çekti.
15.05.2024 Gaziantep
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor"
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor" Gaziantep’te, aile yapısının temellerini güçlendirmek ve küresel tehditlere karşı aileyi korumak amacıyla düzenlenen 2’nci Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun kapanış oturumunda okunan beyannamede Gaziantep Aile Akademisi’nin küresel tehditlere karşı önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.
15.05.2024 Gündem
Sherlock Holmes gibi 70 bin TL'lik kolyeyi çalanı cüzdanın renginden buldu!
Sherlock Holmes gibi 70 bin TL'lik kolyeyi çalanı cüzdanın renginden buldu! Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir evden 70 bin TL değerinde kolye çalınması üzerine çalışma başlatan polis, binanın güvenlik kamerası kaydından, şüphelinin tanınmamak için sadece gözleri açık siyah tesettür kıyafeti giyen bir kadın olduğunu tespit etti.
13.05.2024 Gündem
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
3 ilde operasyon! Çete lideri ile iş insanı arasındaki konuşma deşifre oldu
3 ilde operasyon! Çete lideri ile iş insanı arasındaki konuşma deşifre oldu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Eskişehir'de birbiri ile bağlantılı oldukları belirlenen 33 şahıs, şafak vakti 43 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alınırken, çete ile bağlantısı olan silah satıcısı 5 kişi de İstanbul'da yakalandı. Zor durumdaki iş adamlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi lideriyle iş insanının konuşmaları deşifre oldu.
11.05.2024 Gündem
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek Adana'nın a Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde meydanında otomobiliyle evine dönerken oğlu Kayra'nın gözü önünde ensesine isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Hayriye Derin'in, Hukuk Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi oğlu Burak Derin, "Annem hep savcı olmamı istemişti. Şimdi, cübbeyi giydiğimi göremeyecek" ifadelerini kullandı.
8.05.2024 Yerel Haberler
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 İBB çalışanından ikisi adli kontrol serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı.
5.05.2024 Gündem
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şahsın yakalandığını ve tutuklandığını açıkladı.
4.05.2024 Gündem
Sosyal medyadan tanıştığı kişiye kendisini doktor olarak tanıtan dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı!
Sosyal medyadan tanıştığı kişiye kendisini doktor olarak tanıtan dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı! Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan Fahrettin Çamlıca, sosyal medyadan Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan ile tanıştı. Kendisini İstanbul'da görev yapan çocuk uzmanı doktor olarak tanıttı. Sahte isim kullandığı belirlenen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranması bulunan Çamlıca, tutuklandı.
3.05.2024 Gündem
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Dilmetaş Mahallesi'ndeki mezarlıkta boy veren ters laleler, havaların ısınmasıyla açtı. nesli koruma altında olan ve 'hüznün sembolü' olarak bilinen ters laleler, jandarma ekipleri tarafından korunuyor. Yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ters laleleri koparmanın cezası ise 387 bin 141 TL olduğu açıklandı.
30.04.2024 Gündem
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi.
28.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asayiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asayiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.