Yediemin Otoparkı

Yediemin Otoparkı

Son dakika yediemin otoparkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yediemin otoparkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yediemin otoparkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yediemin Otoparkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yediemin otoparkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 yediemin otoparkı haberi bulunmuştur. Tüm yediemin otoparkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın Yediemin Otoparkı’ndaki lüks araçları, kayyımların isteğiyle TMSF’ye çekildi.
5.12.2023 Gündem
Araba sahiplerinden ‘pes’ dedirten kurnazlık! 'Hesabını da bizden soracaklar'
Araba sahiplerinden ‘pes’ dedirten kurnazlık! 'Hesabını da bizden soracaklar' Antalya’da haciz yoluyla bağlanan bir aracı çekiciyle almaya giden ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında adeta şoke oldu. Araçtan geriye üzerindeki plakasıyla birlikte bagaj kapağı kaldığını gören ekipler, kapağı çekiciye yükleyip yediemin otoparkında muhafaza altına aldı. Bu yöntemin araç sahipleri tarafından oldukça sık yapılmaya başlandığını belirten Antalya Otoparkçılar ve Oto Yıkamacılar Derneği Başkanı Hakan Topçu, "Bunların herhangi bir satışı gerçekleşmez. Sorumluluğu bize ait. Bu bagaj kapağına bir şey olsa hesabını da bizden soracaklar" dedi.
7.09.2022 Yaşam
Haciz kurnazlığı! Akıllara durgunluk veren yöntem ortaya çıktı
Haciz kurnazlığı! Akıllara durgunluk veren yöntem ortaya çıktı Antalya’da haciz yoluyla bağlanan araçlarını bazı vatandaşların ilginç bir yöntemle geri almaya çalıştığı ortaya çıktı. Araçların iç aksanını, motor, koltuk ve tekerleklerini söktükten sonra yol kenarına park edip kendi araçlarını polise ‘şüpheli araç’ diye ihbarda bulunan bazı kişilerin ardından yediemin ihalesine girerek aracını ucuza aldığı belirlendi. Bu yöntemlerden en ilginci ise yediemin otopark sahiplerini bile şaşırtan araç motoru oldu. Şu ana kadar parçalanmış, boşaltılmış araçla karşılaştıklarını ancak ilk defa bir araç motoruyla karşılaşınca çok şaşırdıklarını belirten Antalya Otoparkçılar ve Oto Yıkamacılar Derneği Başkanı Hakan Topçu, “Yarın icra dairesi buna karşı nasıl bir ödeme yapacak onu da bilmiyoruz. Sahibi de, aracın plakası da belli değil” dedi.
31.07.2022 Ekonomi
Milyonluk servet otoparkta çürüyor! 13 yıldır bekleyen de var, 950 adet...
Milyonluk servet otoparkta çürüyor! 13 yıldır bekleyen de var, 950 adet... Edirne’de trafikten men edilen ve çeşitli nedenlerle muhafaza altına alınan değeri milyonları bulan yüzlerce araç, Yediemin Otoparkı'nda yıllardır çürümeye yüz tutmuş halde bekliyor.
2.02.2022 Gündem
Çürümeye terk edilen araçlar! Yaklaşık bin beş yüz tane...
Çürümeye terk edilen araçlar! Yaklaşık bin beş yüz tane... Kocaeli’de trafikten men edilen yüzlerce araç Yediemin Otoparkı'nda çürümeye terk edildi. Değeri milyonları bulan araçlar havadan görüntülendi.
26.12.2021 Gündem
İstanbul'da otopark çetesi çökertildi! 6 aylık takibin ardından düğmeye basıldı
İstanbul'da otopark çetesi çökertildi! 6 aylık takibin ardından düğmeye basıldı İstanbul Mali Şube Ekipleri, 6 aylık takibin ardından Kartal'da bulunan Yediemin Otoparkı'na operasyon düzenledi. İcralık araç ihalesine fesat karıştıran otopark çetesi çökertilirken 10 kişi gözaltına alındı.
20.10.2021 Gündem
Korsan taksi müşterisinden "ilk defa bindim" savunması!
Korsan taksi müşterisinden "ilk defa bindim" savunması! Fatih'te oluşturulan denetim noktasında durdurulan korsan taksinin müşterisi, "Pandemiden dolayı zaten paramız kalmadı. İlk defa bindim" şeklinde kendini savunsa da para cezasından kurtulamadı. Korsan taksi olarak kullanıldığı iddia edilen otomobil trafikten men edilirken, sürücüsüne de para cezasına verildi.
3.09.2021 Yaşam
Yediemin otoparkları taksilerle doldu! Günlük 490 şikayet geliyor
Yediemin otoparkları taksilerle doldu! Günlük 490 şikayet geliyor İstanbul'da şikayetler artınca polis taksi denetimlerini artırdı. Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde çok sayıda taksi eksiklikler nedeniyle otoparklara çekildi. Birçok yediemin otoparkı taksi ile doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne günlük 490 tane taksi şikayeti geldiğini söyleyen Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, "Denetimleri artırılmasını istiyoruz. Otoparkların dolmasının sebebi şoförlerin toplu taşıma kullanım kartlarının ruhsatta işli olmaması" dedi.
26.08.2021 Gündem
Yediemin otoparkında yangın! 86 araç küle döndü
Yediemin otoparkında yangın! 86 araç küle döndü Kahramanmaraş'taki bir yediemin otoparkında yangın çıktı. Bazı araçlarda patlama meydana gelirken, yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
4.08.2021 Gündem
Turistlere çekici eziyeti!
Turistlere çekici eziyeti! Amerika'dan Türkiye'ye turist olarak geldiler, ilk gördükleri yer yediemin otoparkı oldu. Çünkü turistlerin içinde bulunduğu araç çekildi.
12.06.2021 Haber
Turistlere çekici eziyeti! Otel yerine yediemin otoparkına götürüldüler
Turistlere çekici eziyeti! Otel yerine yediemin otoparkına götürüldüler Amerika'dan Türkiye'ye turist olarak geldiler, ilk gördükleri yer yediemin otoparkı oldu. Çünkü turistlerin içinde bulunduğu araç çekildi.
12.06.2021 Gündem
Yediemin otoparkındaki araçlar çürüyor
Yediemin otoparkındaki araçlar çürüyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, çeşitli nedenlerle koruma altına alınan binlerce araç çürümeye terk ediliyor. Lüks araçların da yer aldığı milyonlarca lira değerindeki araçların bulunduğu yediemin otoparkın işletmecisi Mustafa Çetin, "Yetkililerden çözüm bekliyoruz" dedi.
12.04.2021 Gündem
80 milyon liralık dev servet çürüyor! Hepsini bırakıp gittiler
80 milyon liralık dev servet çürüyor! Hepsini bırakıp gittiler Hatay’da trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda plakasız, çalıntı, hacizli, icralık, kusurlu, tescilsiz, belgeleri eksik olan araçlar, yapılan işlemlerin ardından yediemin depolarına çekiliyor. Eksiklerini gideren araçlarını geri alırken, yüzlerce araç ise çürümeye terk ediliyor. Lüks araçların yanı sıra, klasik arabaların da bulunduğu yediemin otoparkında bulunan araçların değeri ise 80 milyon TL.
4.03.2021 Gündem
Yediemin otoparkında 12 milyon liralık servet yatıyor
Yediemin otoparkında 12 milyon liralık servet yatıyor Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yediemin otoparkı, yaklaşık 12 milyon lira değerindeki motosiklet ile yüzlerce otomobil ve TIR'a ev sahipliği yapıyor. Otopark sahibi Mustafa Çalışkan, bu servetin ekonomiye kazandırılması için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istedi.
24.09.2020 Gündem
Araç sahipleri dikkat! O parayı geri alabilirsiniz
Araç sahipleri dikkat! O parayı geri alabilirsiniz Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu "Araçlar trafiği engellemediği için buradan kaldırılamaz. Aracı kaldırılan vatandaşın şu hakkı vardır; cezayı ödeyecek, trafik kuralını ihlal etmiş. Ancak aracını kim çektiyse, o makbuzla o iktisadi işletme, ya da ticari kuruluş kimse o kuruluştan hem çekici ücretinin, hem de otopark parasının iadesini talep edebilir." dedi.
20.01.2020 Gündem
Önce kaza yaptılar, sonra kameraya el salladılar
Önce kaza yaptılar, sonra kameraya el salladılar Beylikdüzü’nde 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, arkadaşlarıyla tur attığı sırada yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisine çarptı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, araçta bulunan gençlerin pişkin tavırlarla kendisini görüntüleyen kameraya el sallaması pes dedirtti.
20.11.2019 Yaşam
Çalınan aracını 12 yıl sonra buldu!
Çalınan aracını 12 yıl sonra buldu! İstanbul Alibeyköy'de oto yıkamacısında aracı çalınan 45 yaşındaki Aydın Halat, 12 yıl sonra aracının Eyüp Yediemin Otoparkı'nda olduğunu öğrendi. Aracının bulunma sevinciyle otoparka giden Halat, 32 bin lira otopark borcu olduğunu öğrenince şok oldu. Aydın Halat, "Aracım 10 yılı aşkın süredir otoparkta aracımın bulunup da bana bildirilmemesi beni maddi ve manevi olarak mağdur etti. Sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.
16.09.2019 Gündem
Bir garip olay! Otoparktaki araçlar kayboldu
Bir garip olay! Otoparktaki araçlar kayboldu Eyüpsultan’da yediemin otoparkı olarak hizmet veren otoparktaki çok sayıda araç bir hafta içerisinde kayboldu. Cezai işlemlerini tamamlayan vatandaşların araçlarını alacağı sırada durumdan haberdar olduğu olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, otoparkta görevli bir kişiyi gözaltına aldı.
3.03.2019 Yaşam
Yediemin otoparkındaki araçları sattılar
Yediemin otoparkındaki araçları sattılar Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yediemin otoparkında bulunan araçların şasi numaralarını değiştirerek sattıkları iddiasıyla aralarında icra müdürleri ve polis memurlarının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.
19.09.2018 Gündem
Yediemin deposunda 8 milyon liralık araç çürüyor
Yediemin deposunda 8 milyon liralık araç çürüyor Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yüzlerce araç yediemin deposunda çürüyor.
12.12.2017 Yaşam
Yediemine çekilen araçlar, hurdaya döndü
Yediemine çekilen araçlar, hurdaya döndü Manisa'da haciz ve trafik cezası borçları gibi çeşitli nedenlerle yediemin otoparkına çekilen araçlar, hurdaya döndü. Birçok araç, ağaçların ve otların içinde kaybolurken, yediemin deposu işletmecileri, milli servetin heba olduğundan yakındı.
9.11.2017 Ekonomi
Kendi otomobilini çalmaktan ceza aldı
Kendi otomobilini çalmaktan ceza aldı KAYSERİ’de borcu yüzünden haciz konulan ve çekici tarafından yediemin otoparkına çekilmek istenen otomobilini alarak kaçan C.Ç., 4 ay 5 gün hapis cezasına mahkum oldu. Mahkeme Başkanı Mehmet Ağır sanığa, "Kendi arabanı çalarak, tarihe geçecek bir şey yapmışsın" dedi.
28.10.2015 Yaşam
Sahipsiz araçlar otoparklarda çürüyor
Sahipsiz araçlar otoparklarda çürüyor Trafik uygulamalarında, tescilsiz veye eksik evrak nedeniyle otoparka çekilen araçlar, sahipleri tarafından alınmayanca çürümeyle karşı karşıya kalıyor.
2.04.2015 Ekonomi
Halk otobüsü göle uçtu!
Halk otobüsü göle uçtu! Olay yerinde çok sayıda yaralı var
29.09.2021 Gündem
30 araç kül oldu!
30 araç kül oldu! DİYARBAKIR’da tutuşan kuru otlardan sıçrayan alev, Yediemin Otoparkı’nda bulunan 30 aracın yanmasına yolaçtı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yediemin Otoparkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yediemin otoparkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.