Araç

Araç

Son dakika ARAÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ARAÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ARAÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 40.719 araç haberi bulunmuştur. Tüm araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobil fiyatlarındaki köpüğü alacak uygulama! Stokçuluk ve fahiş fiyata yeni ayar
Otomobil fiyatlarındaki köpüğü alacak uygulama! Stokçuluk ve fahiş fiyata yeni ayar Otomobil piyasasında son dakika sürprizi... Araç alacakları yakından ilgilendiren gelişme. Otomotiv piyasasında stokçuluk ve fahiş fiyata yeni düzenlemeyle sert tedbirler getirilecek. Bayiye araç tahsisinden sonra zam yasaklanacak. İşte otomobil alımıyla ilgili son dakika gelişmesinin tüm detayları...
2.05.2024 Ekonomi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Van'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024 Gündem
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor Trafik sigortasıyla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Trafik sigortasında yeni dönem başladı. Zorunlu trafik sigortasında mayıs poliçeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (SEDDK) 1 Mayıs'ta devreye aldığı hasar maliyet endeksine göre azami yüzde 3 artışla kesilecek.
2.05.2024 Ekonomi
İlk çıktığından bu yana motorlu araç alımında uygulanan ÖTV oranları: 2024'de ÖTV indirimi olacak mı?
İlk çıktığından bu yana motorlu araç alımında uygulanan ÖTV oranları: 2024'de ÖTV indirimi olacak mı? İlk çıktığından bu yana 10 yıl geçen Özel Tüketim Vergisi, günümüze kadar uğradığı değişimleri araştırdık. Bir harcama vergisi olarak bilinir ve belirli mal veya ürünler üzerinden alınır. Avrupa Birliği'ne uyum amacıyla gündeme gelimştir. 2002 yılında kabul edilip yürürlüğe giren ÖTV'de asıl amaç devlete para kazandırmak değil sosyal fayda sağlamaktır. KDV gibi mal her el değiştirdiğinde alınmaz, sadece ilk alıcısından alınır. Araba, kürk, sigara, mücevher, akaryakıt, alkol gibi ürünlerden ÖTV alınır. İşte geçmişten günümüze ÖTV oranları...
2.05.2024 Gündem
Araba satışına yeni düzenleme! Fiyatlar artmayacak, son dakika açıklaması geldi
Araba satışına yeni düzenleme! Fiyatlar artmayacak, son dakika açıklaması geldi Sıfır ve ikinci el araba piyasasını yakından etkileyecek yeni düzünlemenin detayları ortaya çıktı. Otomotiv piyasasında stokçuluk ve fahiş fiyata yeni düzenlemeyle sert tedbirler getirilecek. Bayiye araç tahsisinden sonra zam yasaklanacak. Ön ödemeye de yüzde 10 sınırı gelecek.
2.05.2024 Ekonomi
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı!
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı! İstanbul'un Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında polis ekipleri tarafından çevresi kapatılan Bozdoğan Kemeri araç ve yaya trafiğine açıldığı duyuruldu.
1 Mayıs nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı, bugün Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Ankara’daki kapalı yollar ne zaman açılacak?
1 Mayıs nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı, bugün Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Ankara’daki kapalı yollar ne zaman açılacak? Ankara’da 1 Mayıs İşçi Bayramı, Tandoğan Meydanı’nda kutlanacak. DİSK, KESK, TMMOB, ATO ve ADO tarafından yapılan çağrı ile saat 12.00’de AKM önünden yürüyüşe başlanacak ve 13.30’da ise Tandoğan Meydanı’nda miting başlayacak. Peki, Ankara’da 1 Mayıs nedeniyle hangi yollar kapalı? 1 Mayıs’ta yollar ne zaman kapanacak, saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Yaşam
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu Üniversitelerde toplamda 21 yeni lisans, 50 ön lisans programı olmak üzere 71 program açılacağını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında açılacak yeni program ve bölümleri duyurdu.
30.04.2024 Gündem
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin'
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin' Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.
30.04.2024 Ekonomi
Yer yarıldı, kamyon içerisine düştü
Yer yarıldı, kamyon içerisine düştü Adana'da kum yüklü kamyon, yolun çökmesi ile oluşan çukura düştü. Kumlar yola saçılırken, araç düştüğü yerden saatler süren çalışma sonrası çıkarıldı.
30.04.2024 Adana
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
İkinci el araç alacaklar dikkat! Gözden kaçıranın parası yanar
İkinci el araç alacaklar dikkat! Gözden kaçıranın parası yanar İkinci el araç alım satımında yaşanan dolandırıcılık vakaları son günlerde tekrar artış gösterirken, yeni bir araç satın almayı düşünen tüketicilerin daha dikkatli olması gerekiyor. En çok yapılan hileleri ve bu süreçte dikkat edilmesi gerekenleri araştırdık. İşte merak edilen tüm detaylar...
29.04.2024 Ekonomi
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi Adana’nın Kozan ilçesinde 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi.
29.04.2024 Yerel Haberler
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı: Bütün birikimi 15 dakikada yok oldu
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı: Bütün birikimi 15 dakikada yok oldu Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan, adına düzenlenen ruhsata güvenip ücreti peşin yatırınca 1,5 yıllık birikiminden oldu. Satın aldığını zannettiği aracın satılık olmadığını, hatta başkasına ait olduğunu öğrenen Orhan, düzenlenen ruhsattaki plakanın tek harfinin farklı olduğunu görünce dolandırıldığını anladı. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.
29.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım"
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım" Adana’da arkadaşlarının ısrarı üzerine gece dışarı çıkınca bindiği otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu hem bedensel engelli kalan hem de konuşma kabiliyetini kaybeden genç kızın hayali hostes olmaktı.
29.04.2024 Adana
Büyükşehir; 450 personel, 100 araç ile haşereyle mücadele ediyor! Düzenli ilaçlanıyor
Büyükşehir; 450 personel, 100 araç ile haşereyle mücadele ediyor! Düzenli ilaçlanıyor Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Başkanlığı’na bağlı ilaçlama ekipleri, kentin 15 ilçesinde haşere mücadelesini sürdürüyor.
30.04.2024 Adana
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024 Gündem
Sıfır ve ikinci el arabada sert fren! Fiyatlar dibi gördü oran verildi
Sıfır ve ikinci el arabada sert fren! Fiyatlar dibi gördü oran verildi Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Yılın ilk çeyreğinde sıfır ve ikinci el araç piyasasına ilişkin dikkat çeken veriler geldi. Mart ayında trafiğe kayıtlı otomobil sayısı yılın ilk iki ayına göre yavaşlarken, ikinci elde noter devri ile yapılan satışlarda düşüş görüldü. Peki sıfır ve ikinci elde yaşanan sert frenin nedenleri neler? Araç piyasasındaki durgunluk fiyatları nasıl etkiliyor? İşte detaylar...
29.04.2024 Ekonomi
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.
28.04.2024 Adana
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi Türk Kızılay’ın, Adana Valiliği himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı 30 Nisan Salı Günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek.
28.04.2024 Adana
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var Beşiktaş'ta iddiaya göre, aks kıran hafif ticari otomobil, karşı şeride geçerek zincirleme kazaya neden oldu. Lüks maserati otomobilin aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.
28.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.