Yaşlı

Yaşlı

Son dakika yaşlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.727 yaşlı haberi bulunmuştur. Tüm yaşlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Anneni neden dövüyorsun’ diyen dedesini darp etti! Kafasına 4 dikiş atıldı
‘Anneni neden dövüyorsun’ diyen dedesini darp etti! Kafasına 4 dikiş atıldı Mersin’de uyuşturucu müptelası genç, üvey annesini döverken kendisine ‘oğlum anneni neden dövüyorsun’ diye tepki gösteren dedesini hastanelik etti. Yaşlı adamın kafasına 4 dikiş atıldı. Torunundan şikayetçi olan dede ve gelini, korkup minibüsleriyle Adana’ya gelip yaşamaya başladı.
20.05.2024 Adana
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda günün ilk koşusu olan ’Maiden’ yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ile jokey Mehmet Keskin, mücadele içerisinde attan düştü. Sansar, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Keskin’in tedavisi ise olay yerinde devam etti.
18.05.2024 Şampiy10
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti Sosyal medya platformu X’te (Twitter) “Rey” rumuzlu bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından taciz edildiğini iddia etti. Paylaşımların ardından 5 kadın daha yıllar içerisinde aynı doktor tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Yaşadığı taciz olayının ardından önce hastane yönetimine sonra karakola giderek şikâyetçi olan “Rey” “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
18.05.2024 Gündem
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor Yüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024 Gündem
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı İsrail-Gazze savaşıyla alakalı olan kelimenin anlamı merak ediliyor. Peki, "All Eyes On Rafah" ne demek? Ekim ayından bu yana Gazze nüfusunun yarısından fazlası, İsrail yetkililerinin onları Gazze'nin diğer bölgelerinden çıkarmaya zorlaması sonucunda Refah'a kaçtı. Birçoğu yaralı, ya da çok yaşlı, hasta ya da yeniden hareket edemeyecek kadar zayıf.  
17.05.2024 Gündem
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu? Yasin Yaşlı ani ölümü şoke etti. İç Anadolu bölgesinin sevilen ismi Yasin Yaşlı’nın ölüm sebebi araştırılıyor. Peki, Yasin Yaşlı kimdir nerelidir, Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
16.05.2024 Gündem
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gençlik Mahallesi Tınaztepe Caddesi’ndeki bir apartmanda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen T.A kadın, "Elektrik panosunu yumruklayınca apartmanın elektriği kesildi. Binada oturanlardan Yaprak Sipahioğlu, "En büyük korkumuz apartmanda yangın çıkması" dedi.
16.05.2024 Gündem
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar!
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar! Antalya'da 12 Nisan'da Sarısu Teleferik İstasyonu'nda meydana gelen kaza sonrası 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. 36 kabinde mahsur kalan 174 kişi, 23 saatlik çalışmayla kurtarıldı. Olay yerine 22 dakikada ulaşan ilk ekibin JAK timleri olduğu ve 30 kiloluk ekipmanlarıyla mahsur kalanları 2 dakikada tahliye ettikleri belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Milyonluk vurgun yaptı, İzini kaybettirmek için mevsimlik işçi oldu
Milyonluk vurgun yaptı, İzini kaybettirmek için mevsimlik işçi oldu Bursa'da telefonla ulaştığı yaşlı kişileri, isimlerinin terör örgütüne yapılan operasyonda geçtiği yalanıyla korkutup 1,7 milyon liralık vurgun yapan sahte polis gerçek polisler tarafından tarlada mevsimlik işçi kılığında yakalandı.
15.05.2024 Gündem
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Paralar banka hesaplarına yatırıldı! Yaşlı ve engelli binlerce kişi alacak
Paralar banka hesaplarına yatırıldı! Yaşlı ve engelli binlerce kişi alacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Mayıs ayına dair toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık” dedi.
12.05.2024 Ekonomi
5.kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
5.kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti Adana’da bir iş merkezinin 5. katından düşen yaşlı adam hayatını kaybetti.
11.05.2024 Adana
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024?
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024? Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mayıs ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 10 Mayıs evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Mayıs 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
10.05.2024 Ekonomi
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı Adana’da otomobilin çarptığı 69 yaşındaki bisikletli şahıs hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.05.2024 Adana
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı Adana'da üniversite öğrencileri Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla Çukurova Üniversitesinde yürüyüş gerçekleştirdi.
7.05.2024 Adana
Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti! Feci olay
Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti! Feci olay Adana'da yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, özel halk otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
5.05.2024 Adana
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü..
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü.. Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yapılan Acı Biber Yeme Yarışması'nda 3 dakikada en fazla biberi yemek için mücadele eden yarışmacılardan bazıları gözyaşlarını tutamadı. Yarışmayı 323 gram acı biber yiyen Ahmet Gürhan kazandığı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Yaşlı kadını köpeklerin parçaladığı köyde vatandaşlar, köpeklerin toplanmasını istiyor
Yaşlı kadını köpeklerin parçaladığı köyde vatandaşlar, köpeklerin toplanmasını istiyor Adana'nın İmamoğlu ilçesinde köpek sürüsü tarafından parçalanarak ölen yaşlı kadının yaşadığı köy sakinleri köpeklerin toplanmasını istediklerini, tedirgin olduklarını söyledi.
1.05.2024 Yerel Haberler
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay Adana’nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
1.05.2024 Adana
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Adana'da yaşlı kadının ölümüne neden olan şoför tutuklandı
Adana'da yaşlı kadının ölümüne neden olan şoför tutuklandı Adana'da otobüsün açık kapısından düşen yaşlı kadının ölümüne neden olan şoför tutuklandı.
29.04.2024 Adana
Otobüsün açık kapısından düşüp hayatını kaybetmişti! Aracın şoförü konuştu
Otobüsün açık kapısından düşüp hayatını kaybetmişti! Aracın şoförü konuştu Adana'da otobüsün kapısı açık olduğu için yaşlı kadının düşüp ölmesine neden olan şoför tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Sürücünün ifadesinde, "Hızım 20-30 kilometre vardı. Kazada tek kusurum kapının açık olması" dediği öğrenildi.
29.04.2024 Adana
Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı destek programı için ödenek ayrıldı
Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı destek programı için ödenek ayrıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
29.04.2024 Ekonomi
Yaşlı Destek Programı (YADES) nedir, ne zaman yürürlüğe girer, kimler yararlanabilir
Yaşlı Destek Programı (YADES) nedir, ne zaman yürürlüğe girer, kimler yararlanabilir Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yaşlılar için hazırlanan YADES programına ilişkin açıklamalarda bulundu. Destek ödemelerinin yapılacağı YADES kapsamında başvurular da başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yaşlı Destek Programı kapsamında yaşlı vatandaşların daha geniş bakım hizmetlerine ulaşması amaçlanıyor.
29.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yaşlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.