Kadın

Kadın

Son dakika kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 74.998 kadın haberi bulunmuştur. Tüm kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Sosyal medyadan tanıştığı kişiye kendisini doktor olarak tanıtan dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı!
Sosyal medyadan tanıştığı kişiye kendisini doktor olarak tanıtan dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı! Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan Fahrettin Çamlıca, sosyal medyadan Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan ile tanıştı. Kendisini İstanbul'da görev yapan çocuk uzmanı doktor olarak tanıttı. Sahte isim kullandığı belirlenen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranması bulunan Çamlıca, tutuklandı.
3.05.2024 Gündem
Pendik'te bıçak zoruyla genç kızı alıkoydu! O anlar kamerada
Pendik'te bıçak zoruyla genç kızı alıkoydu! O anlar kamerada Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Vatan TV
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi Tüp bebek tedavisinde geliştirdiği yapay zeka projesi ile anne rahmi değerlendirmede bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, beş yıldır bebek özlemi yaşayan aileye müjdeli haberi verdi. Öner, "Yerli ve milli yapay zeka yazılımımız ile anne rahmine, hem kanlanmasına hem de şekline bakarak yüzde kaç ihtimalle gebelik getireceği hakkında bilgi ediniyoruz" dedi.
2.05.2024 Gündem
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024 Futbol
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024 Vatan TV
Burçlar ❌ Türk Kadın Temsilcileri ⬇️ Astroloji ünlü kadınları 12'ye ayırdı!
Burçlar ❌ Türk Kadın Temsilcileri ⬇️ Astroloji ünlü kadınları 12'ye ayırdı! Ünlü Türk kadınlarının hangi burcu temsil ettiğini hiç düşündünüz mü? Sahnelerde ya da dizilerden tanıdığımız Türk güzellerinin astrolojideki yerleri sosyal medyada da viral oldu.
2.05.2024 Astroloji
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek  Samsun’da Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti.
2.05.2024 Gündem
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı!
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadınlar, bahar mevsimi ile sarı çiçekler açan ovada, peynir ve çeşitli yemek yapımında kullanılan otları toplamaya başladı.
1.05.2024 Gündem
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay Adana’nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
1.05.2024 Adana
Bebek bir dikişle hayata tutundu! 8’inci gebeliğinde yavrusuna kavuştu
Bebek bir dikişle hayata tutundu! 8’inci gebeliğinde yavrusuna kavuştu Şırnak’ta yaşayan daha önce 7 gebelikten rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 5 bebeğini kaybeden Hatice Dinç, 8’inci gebeliğinde Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde rahim ağzına atılan bir dikişle bebeği hayata tutuldu.
1.05.2024 Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Doğduğundan beri göz altı morlukları vardı; çareyi o yağda buldu: "Tek bir morluk bırakmadı"
Doğduğundan beri göz altı morlukları vardı; çareyi o yağda buldu: "Tek bir morluk bırakmadı" Göz altı koyu halkalarından şikayetçi olan bir kadın, neredeyse doğduğundan bu yana bu problemle uğraşmıştı. Ancak tatlı badem yağını keşfedince tüm problemler ortadan kalktı.
1.05.2024 Yaşam
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kocası tarafından tüfekle öldürülen Buse Demirkıran memleketi Denizli’de toprağa verildi. Cezaevinde tutuklu bulunan babası jandarma eşliğinde kızının cenaze törenine katıldı.
30.04.2024 Gündem
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü"
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü" Adana’da madde bağımlısı 12-18 yaş arasındaki çocuklar için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Bağımlılık Arındırma Merkezi faaliyet geçirildi. Merkezde birçok bağımlılık konusunda çocuklara arındırma hizmeti sağlanıyor.
30.04.2024 Adana
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor!
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor! Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refiye Şenesen, “Türk Kültüründe Dede Korkut Kitabı” adlı konferansında Dede Korkut hikayelerindeki kadının konum ve önemine değindi.
29.04.2024 Adana
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi TikTok yayını esnasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden Karagül hesabının sahibi olan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Tepkilerin odağına yerleşen video sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
Kadınlarda menopozdan sonra, erkeklerde ise 40 yaşında gözüküyor!
Kadınlarda menopozdan sonra, erkeklerde ise 40 yaşında gözüküyor! Uyku Bozuklukları Merkezi’ne 1 yılda 2 bin 500 kişi başvurdu. 84 farklı uyku bozukluğunun tespitine yönelik çalışma yapılan merkezde en sık karşılaşılan problemler; gece uykuda nefes durması, horlama, gündüz aşırı uyku hali ve uykuda solunum bozukluğu oldu. Prof. Dr. Hikmet Fırat, "Erkekte özellikle 40 yaş üzerinde, kadınlarda ise menopozdan sonra daha sık görülüyor" dedi.
29.04.2024 Gündem
TÜİK açıkladı! 10 yılda kadınlar, 45 yaş üstü erkekle evlendi
TÜİK açıkladı! 10 yılda kadınlar, 45 yaş üstü erkekle evlendi Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK), Türkiye'de geçen yıl 565 bin 435 çift hayatlarını birleştirdi ve 18 bin 26 akraba evliliği oldu. 2023'te 16-17 yaş grubunda 706, 18-19 yaş grubunda ise 5 bin 657 erkek evlendi. Kadınlarda ise 16-17 yaş grubunda 10 bin 471, 18-19 yaş grubunda 38 bin 335 evlilik olduğunu açıkladı.
29.04.2024 Gündem
Sertap Erener'in estetikli hali Seda Sayan'ı geçti! Görenler Erener'in eski halini istiyor
Sertap Erener'in estetikli hali Seda Sayan'ı geçti! Görenler Erener'in eski halini istiyor Pop müziğin efsane kadın vokallerinden Sertap Erener'in estetikli hali sosyal medyaya damga vurdu. 59 yaşındaki Sertap Erener'in yüzündeki değişimi görenler "Seda Sayan'ı geçti" yorumlarını yaptı.
29.04.2024 Magazin
Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti
Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti Adana'da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanıp, entübe edilen Hatice Sabahi (75), tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.
29.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.