Yağış

Yağış

Son dakika yağış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağış gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.104 yağış haberi bulunmuştur. Tüm yağış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 11 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 18 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde dün etkili olan sağanakla meydana gelen selde hasar tespit ve temizlik çalışmaları devam ederken, gelin arabasının sel sularında ilerlemesi ve su basan kıraathanede müşterilerin oyuna devam etmesi kameraya yansıdı.
5.05.2024 Gündem
Adana'da şiddetli yağış sele neden oldu! "Büyük bir afetti"
Adana'da şiddetli yağış sele neden oldu! "Büyük bir afetti" Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağışın neden olduğu selde tarım arazileri zarar gördü.
6.05.2024 Adana
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü Endonezya’nın Güney Sulawesi bölgesini vuran sel ve heyelan sonucu en az 15 kişi hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
Yaz geldi derken lapa lapa kar yağdı!
Yaz geldi derken lapa lapa kar yağdı! Bursa Uludağ'da gece saatlerinde başlayan sağanak, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Metrekareye 14 kilogram düşen kar, oteller bölgesini beyaza bürüdü.
4.05.2024 Gündem
Kuvvetli yağış ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı: Meteoroloji'den 20 ile sarı kodlu uyarı
Kuvvetli yağış ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı: Meteoroloji'den 20 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı.
4.05.2024 Hava Durumu
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Küçükçekmece’de yolların su altında kaldığı görülürken, Silivri’de ise yağışın ardından oluşan gökkuşağı görenleri mest etti.
3.05.2024 Gündem
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti! Yoğunluk yüzde 80’i geçti
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti! Yoğunluk yüzde 80’i geçti İstanbul'da haftanın son günü yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.
3.05.2024 Gündem
Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor: Saat verildi!
Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor: Saat verildi! Meteoroloji’den peş peşe uyarı geldi. 15 kent için sarı alarm verildi. Bugün için ‘riskli bölge’ uyarısı yapıldı. Sıcaklıkların 2 ila 4 derece daha düşeceği soğuk havalar 4 gün daha yurdu esir alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre yağışlı havanın, Trakya (Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ)’nın iç kesimlerinin etkisi altına alacağı belirtilirken İstanbul’da beklenen kuvvetli yağışın 17.00 itibariyle başlayacağı tahmin ediliyor.
3.05.2024 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin Meteoroloji'den buz gibi hava uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları hissedilir şekilde soğuyacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 34 kente "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı...
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı... Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. Açıklanan son hava durumu raporuna göre Orta ve Doğu Karadeniz'de saat 21.00'de, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın saat 08.00'de başlayacağı tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
1.05.2024 Gündem
Valilik'ten vatandaşlara dikkat çeken uyarı! Adana’da sağanak yağış bekleniyor
Valilik'ten vatandaşlara dikkat çeken uyarı! Adana’da sağanak yağış bekleniyor Valilik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre bugün Adana’da gök gürültülü sağanak yağış olabileceğini duyurdu.
2.05.2024 Adana
Şiddetli yağış; yollar çöktü, araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü
Şiddetli yağış; yollar çöktü, araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü Ankara'da şiddetli yağış; yollar çöktü, araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü
1.05.2024 Vatan TV
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Tüm Türkiye yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kuvvetli yağış İstanbul dahil onlarca kentte alarm seviyesine geçilmesine yol açtı. Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat çekildi. Kuvvetli rüzgarında fırtınaya dönmesi bekleniyor.  En riskli saatler açıklandı. Yapılan uyarıların ardından Ankara'da şiddetli yağış başladı. Yollar çöktü, araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü
1.05.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu: Hazır olun, kırkikindi yağışları başlıyor! İstanbul dahil onlarca ilde alarm seviyesine geçildi
Meteoroloji son dakika duyurdu: Hazır olun, kırkikindi yağışları başlıyor! İstanbul dahil onlarca ilde alarm seviyesine geçildi Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Tüm Türkiye yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kuvvetli yağış İstanbul dahil onlarca kentte alarm seviyesine geçilmesine yol açtı. Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat çekildi. Kuvvetli rüzgarında fırtınaya dönmesi bekleniyor.  En riskli saatler açıklandı. İşte son dakika il il hava durumu tahminleri...
30.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Parkta basit önlemler alınmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı." dedi.
29.04.2024 Gündem
Tunceli-Erzincan karayoluna kaya parçaları düştü: Yol araç trafiğine kapandı
Tunceli-Erzincan karayoluna kaya parçaları düştü: Yol araç trafiğine kapandı Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi. Kaya parçalarının düştüğü yol araç trafiğine kapandı.
27.04.2024 Yaşam
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen çöl tozları görülmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar ülkeyi terk edeceği tahmin edilen toz taşınımı yerini ise kuvvetli yağılara bırakacak. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı görülecek.
27.04.2024 Hava Durumu
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm Meteoroloji'den fırtına, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yeni hava raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda 17 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor. Vatandaşlarının yaşanacak bu olumsuz hava şartıyla ilgili tedbir alması gerektiğinin altı çizldi.
24.04.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Hava Durumu

Benzer Haber Etiketleri

Yağış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.