Yağmur

Yağmur

Son dakika yağmur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağmur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağmur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.136 yağmur haberi bulunmuştur. Tüm yağmur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Küçükçekmece’de yolların su altında kaldığı görülürken, Silivri’de ise yağışın ardından oluşan gökkuşağı görenleri mest etti.
3.05.2024 Gündem
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti! Yoğunluk yüzde 80’i geçti
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti! Yoğunluk yüzde 80’i geçti İstanbul'da haftanın son günü yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Adana'da sağanak yolları göle çevirdi! Vatandaşlar yolda yürüyemez oldu
Adana'da sağanak yolları göle çevirdi! Vatandaşlar yolda yürüyemez oldu Adana'da aniden bastıran yağmur nedeniyle okuldan çıkan çocuklar göle dönen yoldan eve gitmek zorunda kaldı.
3.05.2024 Adana
Adana'da "kırkikindi" yağmuru etkili oldu! 25 dakika boyunca devam etti
Adana'da "kırkikindi" yağmuru etkili oldu! 25 dakika boyunca devam etti Adana'da aniden bastıran yağmur etkili oldu. Kent genelinde öğlene kadar güneşli hava hakim oldu.
5.05.2024 Adana
Adana'da gençler yağmur altında eğlendi
Adana'da gençler yağmur altında eğlendi Adana'nın Kozan ilçesinde bir grup genç yağmura aldırmadan köyde oynayarak eğlendi.
3.05.2024 Adana
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28), Adana’daki mezarın açılarak, otopsi yapılacak. Taktaş ailesinin avukatı Fethi Öksüz, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için fethi kabir işlemi yapılacağını söyledi.
2.05.2024 Adana
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı...
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı... Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. Açıklanan son hava durumu raporuna göre Orta ve Doğu Karadeniz'de saat 21.00'de, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın saat 08.00'de başlayacağı tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
1.05.2024 Gündem
Valilik'ten vatandaşlara dikkat çeken uyarı! Adana’da sağanak yağış bekleniyor
Valilik'ten vatandaşlara dikkat çeken uyarı! Adana’da sağanak yağış bekleniyor Valilik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre bugün Adana’da gök gürültülü sağanak yağış olabileceğini duyurdu.
2.05.2024 Adana
5 ilde sağanak sele yol açtı
5 ilde sağanak sele yol açtı Ankara Valiliğinin yaptığı uyarının ardından Başkent'te etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Öte yandan Aksaray, Nevşehir, Eskişehir, Uşak'ta da sel yaşandı.
30.04.2024 Gündem
Sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar göle döndü
Sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar göle döndü Çorum’da bu akşam saatlerinde aniden bastıran ve yarım saat süren şiddetli yağmur ve dolu etkili oldu. Cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı ev ve işyerlerini de su bastığı objektiflere yakalandı.
29.04.2024 Gündem
Büyükşehir; 450 personel, 100 araç ile haşereyle mücadele ediyor! Düzenli ilaçlanıyor
Büyükşehir; 450 personel, 100 araç ile haşereyle mücadele ediyor! Düzenli ilaçlanıyor Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Başkanlığı’na bağlı ilaçlama ekipleri, kentin 15 ilçesinde haşere mücadelesini sürdürüyor.
30.04.2024 Adana
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz”
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz” Adana’da stratejik öneme sahip buğdayda hasat yaklaşırken üreticiler bir an önce fiyatların açıklanmasını bekliyor. Üreticiler ayrıca buğdayda bu sene verimi yüksek beklediklerini söyledi.
1.05.2024 Adana
Meteoroloji son dakika duyurdu! 35 il için alarm verildi, kritik uyarılar art arda geldi: Dışarıya çıkmadan bir kez daha düşünün
Meteoroloji son dakika duyurdu! 35 il için alarm verildi, kritik uyarılar art arda geldi: Dışarıya çıkmadan bir kez daha düşünün Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı beklendiğini duyurarak, 35 ilde örüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini açıkladı. Bunun yanı sıra ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
26.04.2024 Hava Durumu
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı!
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Gündem
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Hava Durumu
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji İstanbul dahil birçok il için alarm verdi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji İstanbul dahil birçok il için alarm verdi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji'den çok önemli uyarı yapıldı. Hava durumunu merak edenler için Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
ABD’de evde ölü bulunan sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi
ABD’de evde ölü bulunan sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi ABD'de kaldığı evde ölü bulunan 28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, memleketi Adana’da toprağa verildi.
23.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.