Vefat

Vefat

Son dakika vefat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vefat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vefat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vefat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vefat gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.373 vefat haberi bulunmuştur. Tüm vefat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.05.2024 İddaa
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erkan Yolaç için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erkan Yolaç için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Türk televizyon sunucusu Erkan Yolaç için taziye mesajı paylaştı.
17.05.2024 Gündem
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü?
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü? Evet-Hayır yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti.
17.05.2024 Magazin
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024 Gündem
Kozan'da Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda robotik kodlama sınıfı açıldı! Kurdelesi kesildi
Kozan'da Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda robotik kodlama sınıfı açıldı! Kurdelesi kesildi Adana'nın Kozan ilçesinde Şehit Suat Ocak ilkokulunda robotik kodlama sınıfı açıldı.
16.05.2024 Adana
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu?
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu? Müzikal yaşamına 30 albüm sığdıran Ferdi Özbeğen, 1980'de Gülşen Bubikoğlu, Tanju Gürsu ve Hulusi Kentmen ile "Tanrıya Feryat" gibi filmlerde rol almıştı.  Bir dönemin en sevilen müzisyenlerinden Ferdi Özbeğen, 1990'lı yıllarda yardımcısı Hilmi Mutlu'yu evlat edinmişti. 
15.05.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti Seyhan Kaymakamlığı himayesinde, Seyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Nazende Çoksesli Korosu iş birliğiyle "Anneler Günü Konseri" düzenlendi.
12.05.2024 Adana
Taha Duymaz’ın annesinin  buruk Anneler Günü
Taha Duymaz’ın annesinin buruk Anneler Günü Hatay’da asrın felaketinde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk geçiriyor. Acı dolu anne, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” dedi.
12.05.2024 Magazin
Ölmüş anneye duygusal Anneler Günü mesajları 2024! Vefat eden anneye duygusal Anneler Günü sözleri
Ölmüş anneye duygusal Anneler Günü mesajları 2024! Vefat eden anneye duygusal Anneler Günü sözleri Ölmüş anneye Anneler Günü mesajları 2024! Yılın en duygusal günü geldi. Hayatları boyunca bizleri fedakarlıkla büyüten annelerimizi yılda bir gün minnet dolu ifadelerle anıyoruz. Bu önemli günde annesini kaybetmiş olanlar daha bir mahzun oluyor. Vefat eden anneye duygusal sözler arayanlar için biz de özlem dolu Anneler günü mesajlarını araştırdık. İşte ölmüş anneyi hatırlatan Anneler Günü mesajları...
12.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü"
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü" Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi.
6.05.2024 Adana
Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti! Feci olay
Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti! Feci olay Adana'da yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, özel halk otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
5.05.2024 Adana
Anneler günü ne zaman 2024, yarın (5 Mayıs) anneler günü mü? Anneler günü mayısın kaçıncı pazarı kutlanıyor?
Anneler günü ne zaman 2024, yarın (5 Mayıs) anneler günü mü? Anneler günü mayısın kaçıncı pazarı kutlanıyor? Mayıs ayıyla birlikte anneler günü araştırması da başladı. Anneler Günü Mayıs ayı içerisinde Pazar günü kutlanıyor. Anneler Günü'nün Mayıs ayının kaçıncı Pazar günü kutlanacağı merak ediliyor. Peki, Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı pazar günü, 2024 Anneler Günü ne zaman?
4.05.2024 Gündem
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var Ankara - Niğde Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6'sı ağır 34 kişi yaralandı.
3.05.2024 Gündem
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır?
Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır? Karabulut ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla, Garipoğlu'nun mezarında fethi kabir işlemi yapılması taleplerini yinelendi. Mezardaki bedenin Garipoğlu'na ait olmadığının anlaşılması halinde, aralarında otopsi işlemlerini gerçekleştiren, cinayet soruşturmasını yürüten kolluk görevlileri, ve yargılama aşamasında yer alan yargı görevlileriyle ilgili kamu davası açılması talebinde bulunuldu. Söz konusu gelişmenin ardından “Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.05.2024 Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Gündem
Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor! İşlemler tamamlandı
Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor! İşlemler tamamlandı Barış Manço’nun ölümünün ardından Belçika’da bir garajda bulduğu Honda Prelude marka arabasının Türkiye’ye getirilmesi için çalışmalara başlatan Doğukan Manço, babasının vefat ettikten sonra haczedilen tüm arabalarını bulup almaya çalışmak olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Magazin
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler!
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler! Hatay'ın Antakya ilçesinde Kuzeytepe Mahallesi'nde sopalı kavgada darp edilerek hayatını kaybeden Ayhan Kutlu'nun ağabeyi de yaklaşık bir buçuk ay önce aynı aile tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kutlu ailesi, olaya karıştıklarını iddia ettikleri 3 şahsın da mahkemece tutuklanmasını istediklerini söylediler.
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vefat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vefat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.