Meryem Uzerli onu konuğu oldu! Eğitime tam destek
Meryem Uzerli onu konuğu oldu! Eğitime tam destek Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde özellikle kadınları güçlendirmek, öğrencileri desteklemek ve eğitimi eğlenceli hale getirmek amacıyla Central Asian University’de düzenlenen etkinliğin onur konuğu olarak Taşkent’e gitti.
4.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’da resmi törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Özbekistan’da resmi törenle karşılandı.
29.03.2022 Siyaset
Suya sokarak ceza veren başbakan yardımcısını anında kovdular!
Suya sokarak ceza veren başbakan yardımcısını anında kovdular! Yetkilileri suya sokarak cezalandıran Özbekistan Başbakan Yardımcısı görevden alındı.
30.10.2018 Dünya
Özbekistan’da 16 yıl sonra Türk Cumhurbaşkanı
Özbekistan’da 16 yıl sonra Türk Cumhurbaşkanı 1993’ten bu yana olumsuz seyreden Türkiye-Özbekistan ilişkilerini geliştirmek için 16 yıl sonra en üst düzeyde ziyaret yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Taşkent’e gidiyor. Sovyetlerin dağılmasından sonra Rusya’yla yakınlığını koruyan ve Türkiye’yi ‘İslamcı muhalifleri’ desteklemekle eleştiren Taşkent ile Ankara arasında yeni bir sayfa açmak için çalışılıyor.
29.09.2021 Gündem