Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

Son dakika Meryem Uzerli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meryem Uzerli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meryem Uzerli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem Uzerli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem uzerli gelişmeleri de dahil olmak üzere 885 meryem uzerli haberi bulunmuştur. Tüm meryem uzerli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meryem Uzerli onu konuğu oldu! Eğitime tam destek
Meryem Uzerli onu konuğu oldu! Eğitime tam destek Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde özellikle kadınları güçlendirmek, öğrencileri desteklemek ve eğitimi eğlenceli hale getirmek amacıyla Central Asian University’de düzenlenen etkinliğin onur konuğu olarak Taşkent’e gitti.
4.04.2024 Magazin
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi!
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi! O Ses Yılbaşı 2024 için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı O Ses Yılbaşı'nda Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak. Beyazıt Öztürk ise programın sunuculuğunu yapacak. Sahneye çıkan ünlülerden Ceren Karakoç ise çekimlerde şok bir olayla karşılaştı. Seden Gürel'in "Çalkala" isimli şarkısını yorumlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç, kendisine laf atan seyirciye bu hareketle cevap verdi.
28.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Meryem Uzerli'den küvet pozu!
Meryem Uzerli'den küvet pozu! "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Meryem Uzerli son olarak küvet pozuyla gündeme geldi.
23.10.2023 Magazin
Nurettin Hasman ve sevgilisi ilk kez görüntülendi
Nurettin Hasman ve sevgilisi ilk kez görüntülendi Nurettin Hasman, 6 yıldır birlikte olduğu takı tasarımcısı Zeynep Fıratoğlu ile görüntülendi.
18.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi!
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi! Altın Palmiye için birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı 76. Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalde, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Türk oyuncu Meryem Uzerli de vardı.
17.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli'den Cannes’a hazırlık!
Meryem Uzerli'den Cannes’a hazırlık! Meryem Uzerli, bir arkadaşının doğum günü partisi için Paris’e gitti.
2.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli estetiklerle bambaşka biri oldu! Son haliyle gündemde
Meryem Uzerli estetiklerle bambaşka biri oldu! Son haliyle gündemde "Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrrem Sultan karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, sık sık yüzüne yaptırdığı operasyonlarla gündeme geliyor. Uzerli, adeta yüzünü yeniledi. Son hali sosyal medyada gündem oldu.
11.04.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül: Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım
Mahsun Kırmızıgül: Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesine gitmişti. Depremin en çok etkilediği illerden olan Adıyaman'da 12 gece geçirdiğini söyleyen Kırmızıgül, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.
20.02.2023 Magazin
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir AHBAP Derneği'nin kurucusu olan ve deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Deprem bölgesindeki iki kız çocuğunun gülerken çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isme, takipçilerinden yorum gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız
Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmak için herkes depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesine yardımlar devam ederken, daha önce depremzedeler için bağışta bulunan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'ten yaşanan felaketle ilgili yeni bir paylaşım geldi.
20.02.2023 Magazin
Meryem Uzerli eleştirilere yanıt verdi! 'İnsani anlamda anlamıyorum'
Meryem Uzerli eleştirilere yanıt verdi! 'İnsani anlamda anlamıyorum' Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsılarak felaketi yaşayan Türkiye için ünlüler dünyası depremzedeler için seferber oldu. Depremden etkilenen bölgeler için daha önce yardım çağrısında bulunan oyuncu Meryem Uzerli, bir sosyal medya kullanıcı tarafından 'az paylaşım yaptığı' gerekçesiyle eleştirilince; takipçisine cevap vermekte gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Hande Erçel depremzedeler için çalıştı!
Hande Erçel depremzedeler için çalıştı! Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü isimler de yardım için seferber oldular. Ünlü oyuncu Hande Erçel de yardım eden ünlülerden biri. Erçel, deprem felaketinin ardından ilk kez konuştu.
13.02.2023 Magazin
Meryem Uzerli'den alkışlanacak hareket! Depremzedelere bağış toplayacak
Meryem Uzerli'den alkışlanacak hareket! Depremzedelere bağış toplayacak Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası binlerce kişi hayatını kaybetti. Binlerce kişinin vefatı sonrası dünyadan Türkiye'ye yönelik destek mesajları da gelmeye devam ediyor. Ünlü isimler bu süreçte seferber oldu. Meryem Uzerli de o ünlülerden biri. Uzerli, gittiği Dubai'deki TIME 100 Awards Töreni'nde depremzedeler için yardım toplayacak.
13.02.2023 Magazin
Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşında! Doğum günü pozları gündem oldu
Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşında! Doğum günü pozları gündem oldu Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşına girdi. Ünlü oyuncu kızının doğum günü fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Yayınladığı fotoğraflardaki tarzıyla takipçilerinden büyük ilgi gören oyuncu, Hürrem Sultan karakterine benzetildi.
9.01.2023 Magazin
Meryem Uzerli'den kızlarıyla Noel pozları!
Meryem Uzerli'den kızlarıyla Noel pozları! 'Hürrem Sultan' rolüyle şöhreti yakalayan ve tüm Türkiye'nin tandığı bir isim haline gelen 39 yaşındaki Alman oyuncu Meryem Uzerli, kızları Lily Koi ve Lara ile birlikte çekilen yılbaşı pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken iki çocuk annesi Meryem Uzerli'nin karelerine beğeni yağdı.
25.12.2022 Magazin
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü!
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü! 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan’ karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Uzerli, son olarak 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
7.11.2022 Magazin
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Meryem Uzerli makyajsız haliyle büyük beğeni topladı!
Meryem Uzerli makyajsız haliyle büyük beğeni topladı! Muhteşem Yüzyıl'daki "Hürrem" karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Meryem Uzerli'nin makyajsız hali büyük beğeni topladı.
4.09.2022 Magazin
Meryem Uzerli'den milyon dolarlık poz! Kozmetik firmasının yüzü oldu...
Meryem Uzerli'den milyon dolarlık poz! Kozmetik firmasının yüzü oldu... Muhteşem Yüzyıl dizinde "Hürrem Sultan" karakteriyle tanıdığımız Meryem Uzerli, Rus kozmetik firmasının yüzü oldu. Güzel oyuncunun reklamdan aldığı ücret dudak uçuklattı.
10.08.2022 Magazin
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede!
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede! 'Kuzey Güney' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Öykü Karayel ve mutlu bir evlilik sürdürdüğü başarılı müzisyen Can Bonomo, önceki akşam Roman adını verdikleri oğulları ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerden soru kabul etmeyen çiftten Öykü Karayel, Meryem Uzerli'nin "Öykü'nün oyunculuğunu çok beğeniyorum" sözlerine yanıt verdi.
19.06.2022 Magazin
Meryem Uzerli: Diziler aldatılmayı normalleştiriyor
Meryem Uzerli: Diziler aldatılmayı normalleştiriyor 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Hürrem Sultan'ı olarak tanıdığımız Meryem Uzerli, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında moderatörlüğünü Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı söyleşiye konuk olarak katıldı. Söyleşide kendisine sorulan soruları yanıtlayan Uzerli, dizilerin aldatılmayı normalleştirdiğini ve buna üzüldüğünü söyledi.
13.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meryem Uzerli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem uzerli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.