Tahmin

Tahmin

Son dakika tahmin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahmin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahmin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahmin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahmin gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.558 tahmin haberi bulunmuştur. Tüm tahmin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Altın alacaklar bu habere dikkat. Rekordan önce son alım fırsatı geliyor... Altın yorumları yatırımcıya yön verirken alım fırsatları da parasını altına yatırmak için bekleyenlerin radarında. 2280 dolara kadar gerileyen ONS 2320 dolara çıktı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2400 TL üzerindeki seyrini koruyor. Altın tarafındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti. Altın ve para piyasaları uzmanı Belgin Maviş ise yıl sonu için yeni tahminini açıkladı. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrınrıları...
7.05.2024 Ekonomi
Altın yatırımcıya göz kırpıyor! Yıl sonu için yeni rekor tahmini geldi, İslam Memiş alım için iki fırsat tarihini açıkladı
Altın yatırımcıya göz kırpıyor! Yıl sonu için yeni rekor tahmini geldi, İslam Memiş alım için iki fırsat tarihini açıkladı Yatırımcıların güvenilir limanı sarı metal yeni haftaya hareketli başladı. Canlı altın fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlar altın fiyatlarının ne yönde hareket edeceğini araştırıyor. Altın yorumları yatırımcıya yön verirken alım fırsatları da parasını altına yatırmak için bekleyenlerin radarında. 2280 dolara kadar gerileyen ONS 2320 dolara çıktı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2400 TL üzerindeki seyrini koruyor. Altın tarafındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti. Altın ve para piyasaları uzmanı Belgin Maviş ise yıl sonu için yeni tahminini açıkladı. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrınrıları...
7.05.2024 Ekonomi
Dolar ve altın için flaş açıklama geldi! Orta vadede büyük kazanç sağlayacak
Dolar ve altın için flaş açıklama geldi! Orta vadede büyük kazanç sağlayacak Dolar ve altın fiyatları için son dakika duyurusu yapıldı. Kredi derecelendirme kuruluşu S&P’nin not artırımı sonrası gözler piyasalara çevrildi. Son haftalarda borsa rekor kırarken, altın fiyatlarında düşüş söz konusuydu. Özellikle dolar/TL tarafında ise aşağı yönlü seyir dikkat çekiyor. Peki S&P kararının piyasalara etkisi ne olur? İşte detaylar...
7.05.2024 Dünya
Emekli maaşı zammıyla ilgili çarpıcı tahmin! Oran verildi, işte en düşük emekli maaşı
Emekli maaşı zammıyla ilgili çarpıcı tahmin! Oran verildi, işte en düşük emekli maaşı Emekli maaşıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayında tüketici enflasyonunun aylık yüzde 3,18, yıllık yüzde 69,80 olduğunu açıkladı. Bu durumda en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Ekonomistler ne diyor? İşte detaylar...
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Süper Loto'da büyük ikramiye sahibini buldu! İşte kazandıran rakamlar
Süper Loto'da büyük ikramiye sahibini buldu! İşte kazandıran rakamlar Süper Loto'da 83.009.784,20 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu. Büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı numaralar 22-24-26-27-30-59 oldu.
6.05.2024 Gündem
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Wilfired Zaha kararı!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Wilfired Zaha kararı! Galatasaray'da düzenli forma giyememekten şikayetçi olan Wilfried Zaha'nın Sivasspor karşılaşmasında da yedek kulübesinde olması bekleniyor.
4.05.2024 Galatasaray
Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor: Saat verildi!
Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor: Saat verildi! Meteoroloji’den peş peşe uyarı geldi. 15 kent için sarı alarm verildi. Bugün için ‘riskli bölge’ uyarısı yapıldı. Sıcaklıkların 2 ila 4 derece daha düşeceği soğuk havalar 4 gün daha yurdu esir alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre yağışlı havanın, Trakya (Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ)’nın iç kesimlerinin etkisi altına alacağı belirtilirken İstanbul’da beklenen kuvvetli yağışın 17.00 itibariyle başlayacağı tahmin ediliyor.
3.05.2024 Gündem
Memur ve emekliye zam! Enflasyon rakamları sonrası oran belli oldu, en düşük emekli maaşı…
Memur ve emekliye zam! Enflasyon rakamları sonrası oran belli oldu, en düşük emekli maaşı… Memur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Mart ayı enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek dördüncü veri açıklandı. Nisan verisiyle 4 aylık zam oranı kesinleşmiş oldu. Öte yandan enflasyon rakamları sonrası en düşük emekli maaşı için 2 farklı tahmin ortaya çıktı. İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti OECD, Türkiye için 2024 yılında büyüme beklentisini yüzde 2,9'dan yüzde 3,4'e yükseltti.
2.05.2024 Ekonomi
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı...
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı... Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. Açıklanan son hava durumu raporuna göre Orta ve Doğu Karadeniz'de saat 21.00'de, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın saat 08.00'de başlayacağı tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
1.05.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Fatih Karahan önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Ekonomi
Asansör bozuldu, üzerindeki yazı dikkat çekti! O anlar kameralara yakalandı
Asansör bozuldu, üzerindeki yazı dikkat çekti! O anlar kameralara yakalandı Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde bulunan bir yurtta asansörün motorunun arızalanmasından dolayı kullanıma kapatılıp üzerine ‘motor arızası nedeniyle kullanılmamaktadır’ yazısının asılmasının ardından bunu gören ve ne zaman yapılacağı hakkında soru soran öğrenciler, bilgi kağıdının üzerindeki komik bir diyaloğ objektiflere yansıdı.
30.04.2024 Gündem
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu!
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu! Konya'nın Çumra ilçesinde 3 farklı bölgede, Çarşamba Çayı’nın tabanında irili ufaklı 10’un üzerinde obruk ve yer yarıkları oluştu. Bölgede inceleme başlatan Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, Apa Barajı’ndan ovaya aktarılan 54 metreküplük su çıkışını 15 metreküpe indirerek, obruk oluşan bölgelere verilen suyu başka bir kanala aktarıldığını söyledi.
29.04.2024 Gündem
Galatasaray için olay yaratan tahmin! "Puan kaybı çok yakın"
Galatasaray için olay yaratan tahmin! "Puan kaybı çok yakın" Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleden sarı-lacivertliler 2-1 üstün ayrılırken maçın ardından şampiyonluk yarışı için sürpriz bir tahmin gündeme geldi.
28.04.2024 Şampiy10
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen çöl tozları görülmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar ülkeyi terk edeceği tahmin edilen toz taşınımı yerini ise kuvvetli yağılara bırakacak. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı görülecek.
27.04.2024 Hava Durumu
Meteoroloji son dakika duyurdu! 35 il için alarm verildi, kritik uyarılar art arda geldi: Dışarıya çıkmadan bir kez daha düşünün
Meteoroloji son dakika duyurdu! 35 il için alarm verildi, kritik uyarılar art arda geldi: Dışarıya çıkmadan bir kez daha düşünün Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı beklendiğini duyurarak, 35 ilde örüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini açıkladı. Bunun yanı sıra ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
26.04.2024 Hava Durumu
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Faiz kararı açıklandı dolar ve altın için yeni tahmin geldi!
Faiz kararı açıklandı dolar ve altın için yeni tahmin geldi! Yatırımcıların ve ekonomi piyasalarının beklediği faiz kararı Merkez Bankası tarafından açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Altın gram fiyatı ONS öncülüğünde geriledi. İç piyasada 2430 liradan işlem gören gram altın serbest piyasalarda 2500 TL altına düştü. Dolar ve altında beklentiler neler? Altın alım fırsatı veriyor mu? Ekonomist Muhammet Bayram ve İslam Memiş rakam vererek tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Faiz kararı sonrası dolar ve altın için yeni tahmin belli oldu!
Faiz kararı sonrası dolar ve altın için yeni tahmin belli oldu! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası değişti. Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? İşte son dakika haberin detayları...
25.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Tahmin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahmin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.