Silahlı Saldırı

Silahlı Saldırı

Son dakika silahlı saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silahlı saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silahlı saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silahlı Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silahlı saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.335 silahlı saldırı haberi bulunmuştur. Tüm silahlı saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı Adana'nın Kozan ilçesinde çorbacı önünde oturan şahsa, husumetlisi tarafından tüfekle ateş edildi. Saldırıda çorbacıda çalışan bir kişi de olmak üzere 2 kişi yaralandı.
17.05.2024 Adana
Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun sağlık durumu açıklandı! Hayati tehlikesi devam ediyor..
Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun sağlık durumu açıklandı! Hayati tehlikesi devam ediyor.. Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun Facebook resmi hesabından açıklama geldi.
15.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı sonrası muhalefet partisi liderinden açıklama!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı sonrası muhalefet partisi liderinden açıklama! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.Slovakya Ulusal Konseyi Başkan Yardımcısı ve ana muhalefet partisi Progressive Slovakia lideri Michal Simecka, Başbakan Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırıyı kınadı.
15.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı kameralara yansıdı
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı kameralara yansıdı Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun uğradığı silahlı saldırı nedeni ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
15.05.2024 Vatan TV
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.
15.05.2024 Dünya
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış Adana'da maganda kurşunuyla hayatını kaybeden anne olayında, saldırının lastikçiye değil yan dükkana yapılığı öğrenildi.
9.05.2024 Adana
İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü? Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan hangi okulda görev yapıyordu?
İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü? Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan hangi okulda görev yapıyordu? İstanbul Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından silahlı saldırı sonrası öldürülen okul müdür İbrahim Oktugan son yolculuğuna uğurlandı. Ancak vatandaşlar, "İbrahim Oktugan hangi okulun müdürü?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
9.05.2024 Gündem
Okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı!
Okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı! İstanbul'un Eyüpsultan İlçesinde bulunan özel bir lisede 17 yaşındaki Iraklı öğrencisi Y.K, kendisini okuldan attığını öne sürdüğü okul müdürüne silahla ateş etti. Y.K. kısa sürede yakalanırken, Oktugan ise ağır yaralı olarak hastaneye götürüldüğü belirtildi.
7.05.2024 Gündem
İş yerine düzenlenen silahlı saldırıda otomobiliyle seyreden kadın vuruldu
İş yerine düzenlenen silahlı saldırıda otomobiliyle seyreden kadın vuruldu Adana’da bir lastik tamirhanesine düzenlenen silahlı saldırıda kurşunlar, çocuğunu kursa bırakıp eve gitmek için yola çıkan otomobil sürücüsü kadının ensesine isabet etti. Dolmuşa çarparak duran kadın ağır yaralandı.
4.05.2024 Adana
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı 6 ilde düzenlenen Mahzen-35 operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarda aralarında elebaşlarının da olduğu 46 şüphelinin yakalandığını söyledi.
30.04.2024 Gündem
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
28.04.2024 Gündem
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı Avcılar'da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından kimlik kontrolü için durdurulan 2 şüpheliden biri silahıyla bekçiyi vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçinin tedavisi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
11.04.2024 Gündem
Ünversite öğrencisi genç kadın saldırıya uğradı
Ünversite öğrencisi genç kadın saldırıya uğradı Adana’da 22 yaşındaki üniversitesi öğrencisi genç kadın aracına bindiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralandı.
6.04.2024 Adana
Santa Maria Kilisesi'ne saldırıda yeni gelişme! 48 kişi yakalandı
Santa Maria Kilisesi'ne saldırıda yeni gelişme! 48 kişi yakalandı İstanbul’da Santa Maria Kilisesi'nde meydana gelen silahlı saldırı olayının failleri ile bağlantılı ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olan şahıslar başta olmak üzere DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-21” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı.
6.04.2024 Gündem
Cezaevine yakınlarını ziyarete giden 2 kardeşe silahlı saldırı
Cezaevine yakınlarını ziyarete giden 2 kardeşe silahlı saldırı Adana'nın Kozan ilçesinde cezaevindeki yakınlarını ziyarete giden B.B. (16) ile M.B. (18) kardeşler, silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarından yaralanan iki kardeşin, sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.
5.04.2024 Adana
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
28.03.2024 Gündem
Uyuşturucuyla mücadele derneğinde silahlı kavga! 'Sen görürsün' dediler derneği bastılar
Uyuşturucuyla mücadele derneğinde silahlı kavga! 'Sen görürsün' dediler derneği bastılar Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı kavgada gözaltına alınan Dernek Başkanı Mehmet T.’nin ifadesinde, “Peyas Mezarlığı’nda madde kullanan kişiler ile konuşmaya gittim. Orada madde kullanmamalarını söyledim. Karşımda olan kişiler de sen görürsün dedi. Akşam da bu olay gerçekleşti” dediği öğrenildi.
27.03.2024 Gündem
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı gruba yönelik polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği 'Mahzen-19' operasyonunda 13 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
25.03.2024 Gündem
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun’ un (Yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik Tekirdağ Çorlu'da 3 gün süren “MAHZEN-19” operasyonlarında 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Silahlı Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silahlı saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.