Şiddet

Şiddet

Son dakika şiddet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddet gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.444 şiddet haberi bulunmuştur. Tüm şiddet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu! Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde düzenlenen programda Türkiye'nin farklı illerinde görev yapan ebe ve hemşireler ile bir araya geldi. Bakan Koca burada yaptığı konuşmada, "2024 yılı içinde 15 bini hemşire, 2 bini de ebe olmak üzere toplam 17 bin ebe ve hemşire istihdamı gerçekleştirdik. Ebe ve hemşire sayımız istikrarlı bir politikayla artacak" dedi. Emine Erdoğan ise, "Sağlık çalışanlarımızı hedef alan şiddet eylemlerinin önlenmesi için yeni yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini çok kıymetli buluyorum" diye konuştu.
18.05.2024 Gündem
Bahçeye girdi, sopayla şiddet gördü! Hidroterapi tedavisiyle sağlığına kavuştu
Bahçeye girdi, sopayla şiddet gördü! Hidroterapi tedavisiyle sağlığına kavuştu Konya'da bir bahçeye girdiği için sopayla şiddet uygulanan sokak köpeğinin beyninde hasar oluştu. Yürüme ve görme kaybı yaşayan sokak köpeği 'Zen', Ankara'daki veteriner fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde uygulanan ergoterapi ve hidroterapi tedaviyle sağlığına kavuştuğu açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı sonrası muhalefet partisi liderinden açıklama!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı sonrası muhalefet partisi liderinden açıklama! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.Slovakya Ulusal Konseyi Başkan Yardımcısı ve ana muhalefet partisi Progressive Slovakia lideri Michal Simecka, Başbakan Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırıyı kınadı.
15.05.2024 Gündem
Elazığ'da bir öğretmen kopya çekerken yakaladığı öğrencisi tarafından bıçaklandı
Elazığ'da bir öğretmen kopya çekerken yakaladığı öğrencisi tarafından bıçaklandı Elazığ’da 8’inci sınıf öğrencisi A.B. sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan öğretmeni A.K.’yi koridorda bacağından bıçakla yaraladı. A.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, A.B. gözaltına alındı.
14.05.2024 Gündem
Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'ndan olaylı şekilde boşanmıştı! Yeni aşkı ile boy gösterdi
Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'ndan olaylı şekilde boşanmıştı! Yeni aşkı ile boy gösterdi Oyuncu Ayşegül Çınar, kıskançlık krizlerine girerek kendisini arkadaş çevresinden uzaklaştırdığını ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdüğü 2 yıllık eşi Furkan Çalıkoğlu’ndan boşandı. Çınar kısa süre sonra da yeni aşkıyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
13.05.2024 Magazin
Sedyeden kalkıp doktora saldırdı! O anlar kameralara yansıdı
Sedyeden kalkıp doktora saldırdı! O anlar kameralara yansıdı Eyüpsultan'da motosiklet kazası yapan Enes Mehmet Özkul kaldırıldığı hastanede koridorda sedye üzerinde müdahale etmek isteyen doktora saldırdı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, hastaneyi birbirine katan Enes Mehmet Özkul ve yakını B.Ö gözaltına alındı.
12.05.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimiz başımızın tacıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimiz başımızın tacıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulvi bir mesleği icra eden, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizi inşa ve ihya eden öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Bu anlayışa kararlılıkla sahip çıkan bir hükümet olarak öğretmenlerimize ve diğer eğitim çalışanlarımıza yönelik şiddete ilişkin kapsamlı bir düzenlemeyi süratle hayata geçireceğiz" dedi.
10.05.2024 Gündem
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davada, ilk duruşma görüldü. Duruşmada Aleyna Eroğlu itiraflarda bulunurken mahkeme kararını açıkladı. İşte detaylar...
10.05.2024 Gündem
ONAYLI RANDEVU NEDİR? Onaylı randevu sistemi nasıl olacak, MHRS yeni randevu sistemi ne zaman değişecek?
ONAYLI RANDEVU NEDİR? Onaylı randevu sistemi nasıl olacak, MHRS yeni randevu sistemi ne zaman değişecek? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gelinmeyen randevular sebebiyle yaşanan mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla MHRS randevu sisteminin değiştiğini duyurdu. Randevu kapasitesinin yüzde 30'unun gelinmeyen randevular sebebiyle kullanılamadığını hatırlayan Bakan Koca, onaylı randevu dönemine geçildiğini söyledi. Peki, onaylı randevu sistemi nedir? MHRS randevu ne zaman değişecek? Yeni randevu sistemi olan onaylı randevu nasıl olacak?
10.05.2024 Yaşam
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu?
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu? 10 Mayıs okullar tatil mi, 10 Mayıs Cuma okul var mı yok mu? Eyüpsultan'daki özel okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski bir öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmesi tüm öğretmenleri harekete geçirdi. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan sosyal medya hesabından ''Tüm meslektaşlarımı ve öğretmen adaylarımızı destek olmaya davet ediyorum.'' mesajı verdi. Öğretmenlerin ve sendika üyelerinin 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemi yapacağı gündeme gelirken “Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs cuma günü grev mi var?” sorularının yanıtı gündem oldu. İşte 10 Mayıs okullar tatil mi 2024, sorusunun yanıtı…
9.05.2024 Yaşam
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından basın açıklaması yapıyor. Bakan Koca, konuşmasında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de Onaylı Randevu Dönemi diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.
9.05.2024 Gündem
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak Milli Eğitim Bakanlığı mülakatta sisteminde bir değişiklik yapacak. MEB, yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlamaya hazırlanıyor.
9.05.2024 Gündem
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil"
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil" Adana'da bazı öğretmenler, İstanbul'da özel bir lisede müdür olarak görev yapan İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amacıyla yarın iş bırakma eylemi yapacak.
9.05.2024 Adana
Bakan Yerlikaya duyurdu! ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi”
Bakan Yerlikaya duyurdu! ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen “Mahzen-41” operasyonları ile elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı “Ayazlar” suç örgütünün çökertildiğini, örgüt üyesi 9 şüphelinin ise yakalandığını açıkladı.
9.05.2024 Gündem
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu şikâyet dilekçesinde, “Evin kilidini değiştiren ev sahibi bununla da kalmamış, konutu kullanılamaz hale getirmiştir. Su vanasını kapamıştır. Su vanası kapalı olduğu için doğalgaz sistemi de çalışmamaktadır” dedi.
7.05.2024 Gündem
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” nda canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri ile gündemden düşmeyen oyuncu Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğine değindi. Yörük “Fecir, bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti. Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım.” dedi
6.05.2024 Magazin
Yeşim Erçetin acı haberi duyurdu! 'Gidişin çok ani oldu'
Yeşim Erçetin acı haberi duyurdu! 'Gidişin çok ani oldu' İki yıl önce iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika’ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin, acı haberi duyurdu...
6.05.2024 Magazin
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor?
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Dengeler 5. Bölümü merak ediliyor. Dizi izleyicileri Dengeler 4. bölüm ne zaman? Sorusuna yanıt arıyor. Yayınlandığı andan beri büyük bir hayran kitlesi edinen Dengeler 4. bölüm ne zaman?
4.05.2024 Magazin
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Yargıtay'dan 'tükürük' kararı! Karı koca soluğu mahkemede aldı
Yargıtay'dan 'tükürük' kararı! Karı koca soluğu mahkemede aldı Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşinin annesine tüküren koca ağır kusurlu sayıldı.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şiddet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.