Protesto

Protesto

Son dakika protesto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protesto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protesto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protesto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protesto gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.337 protesto haberi bulunmuştur. Tüm protesto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Motokuryelerden Ata Emre Akman için adalet konvoyu
Motokuryelerden Ata Emre Akman için adalet konvoyu Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20), önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülmesi motokuryeler tarafından protesto edildi. Bağdat Caddesi'nde biraraya gelen motokuryeler Kadıköy Rıhtım'a adalet konvoyu düzenledi.
17.05.2024 Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman için otokuryeler tarafından protesto edildi. Bağdat Caddesi'nde biraraya gelen motokuryeler Kadıköy Rıhtım'a adalet konvoyu düzenledi.
17.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası! Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.
12.05.2024 Şampiy10
Öğretmenler için yeni kanun geliyor! Bakan Tekin CNN TÜRK'te açıkladı
Öğretmenler için yeni kanun geliyor! Bakan Tekin CNN TÜRK'te açıkladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan’ın, 17 yaşındaki Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nın silahlı saldırısıyla hayatını kaybetmesinin ardından atılacak adımlara ilişkin konuştu.
10.05.2024 Gündem
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı anlattı. Sık sık konuşması kesilen Levent konuşmasında, "Biz AHBAP olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama çok fazla engelle karşılaştık. Başbakan Netenyahu'ya da bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" ifadelerini kullandı. Levent'in sözleri katılımcılar tarafından alkış aldı. Levent o anları CNN Türk canlı yayınında anlattı.
9.05.2024 Gündem
10 Mayıs Cuma günü grev nedeniyle okullar tatil mi? Cuma günü öğretmenler iş mi bırakıyor, okul var mı, 10 Mayıs öğretmenler grevde mi?
10 Mayıs Cuma günü grev nedeniyle okullar tatil mi? Cuma günü öğretmenler iş mi bırakıyor, okul var mı, 10 Mayıs öğretmenler grevde mi? İstanbul'da bir okul müdürünün öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülmesinin ardından eğitim camiasından tepkiler devam ediyor. Eğitimde şiddeti protesto etmek için bir araya gelen sendikalar, okullarda bulunan öğretmen üyeleriyle birlikte iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu. Bazı sendikalar Milli Eğitim Bakanlığı ve müdürlüklerine yürüyüş gerçekleştirirken, bazı sendikalar da TBMM önünde açıklama yapacak. Peki, 10 Mayıs cuma günü okullar tatil mi, öğretmenler arasında 10 Mayıs iş bırakma eylemi mi olacak? Cuma günü öğretmenler iş bırakıyor mu?
9.05.2024 Gündem
9 Mayıs ilk ders boş mu, öğretmenler iş bırakma eylemi mi yapacak? İbrahim Oktugan olayı ne?
9 Mayıs ilk ders boş mu, öğretmenler iş bırakma eylemi mi yapacak? İbrahim Oktugan olayı ne? Öğretmenlerin 9 Mayıs’ta ders işleyip işlemeyeceği merak ediliyor. İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencisi tarafından vurularak öldürülmesinin ardından Türk Eğitim-Sen üyesi eğitimciler iş bırakıyor.
8.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler TFF 2. Lig Beyaz Grup son haftasında çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya lider giren Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı, bu durumu protesto eden Vanspor FK da Bursaspor maçına U19 takımıyla çıkıp maçın 22. dakikasında sahadan çekildi.
4.05.2024 Futbol
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Programlarımız, yani müfredat değişikliklerimiz, toplumun her kesiminden ilgi ve alaka gördü. Bu anlamda bize eğitim öğretim sürecine ilgi gösteren herkese gerek tüzel kişilere gerekse gerçek kişilere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.
3.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Google'da İsrail krizi! Protesto edenleri kovdu, şirket çalışanlarını tehdit etti
Google'da İsrail krizi! Protesto edenleri kovdu, şirket çalışanlarını tehdit etti Google, İsrail hükümeti ile yaptığı 1.2 milyar dolarlık iş anlaşmasını protesto eden 28 çalışanını işten çıkarırken 9 kişinin de gözaltına alındığı duyuruldu. Şirket yetkilileri ise çalışanları tehditkar sözlerle uyardı.
18.04.2024 Gündem
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti İsrail’de yaklaşık 100 bin kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin Gazze Şeridi’ndeki politikasını protesto ederek istifa çağrısı yaptı.
6.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beyoğlu’nda İsrail protestosu olayları ile ilgili 2 emniyet görevlisinin açığa alındığını ve mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Ali Koç'un inadı kriz çıkardı! Hiçbirini dinlemedi, U19 takımını cezalandırdı: Senin umurunda mı?
Ali Koç'un inadı kriz çıkardı! Hiçbirini dinlemedi, U19 takımını cezalandırdı: Senin umurunda mı? Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Ancak Fenerbahçe yönetimi, TFF'yi protesto etmek için Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkma kararı aldı. Bu karar spor kamuoyunda büyük olay yaratırken Ali Koç'un sözleri adete camiada kriz çıkardı. Süper Kupa öncesi o isimler Ali Koç’a seslendi: Bu çocuklara yazık...
5.04.2024 Fenerbahçe
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı'nda protestoya müdahale
İstanbul Adalet Sarayı'nda protestoya müdahale İstanbul Adalet Sarayı'nda Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın memnu hakkının geri alınmasını protesto eden gruba polis müdahale etti.
3.04.2024 Gündem
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret gerçekleştirdiği Filipinler'in başkenti Manila'da, “Savaş suçlusu, hoş gelmedin” yazılı pankart taşıyan göstericiler tarafından protesto edildi.
19.03.2024 Dünya
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı 14 Mart, Türkiye'de Tıp Bayramı'nın kutlandığı bir gün. Tıp Bayramı, özellikle sağlık çalışanları ve hekimler için büyük bir anlam taşıyor. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, mesleklerinin önemini vurgulamak için yoğun çalışma temposuna rağmen, başkalarının hayatını kurtarmak için verdikleri özverili çabaları onurlandırmak amacıyla kutlanan 14 Tıp Bayramı’nın tarihçesi sorgulanıyor. Peki, Tıp Bayramı nedir, Tıp Bayramı neden 14 Mart?
14.03.2024 Gündem
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı!
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı! Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim.” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.  
8.03.2024 Vatan TV
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Protesto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protesto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.