Para Cezası

Para Cezası

Son dakika para cezası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para cezası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para cezası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para Cezası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para cezası gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.398 para cezası haberi bulunmuştur. Tüm para cezası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama!
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama! Adana’da çıplak fotoğraf ile şantaj yaparak 32 kişiden 1.5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen ve ürün satma vaadiyle 1.5 milyon dolandırdığı iddia edilen 35 kişiden 18’i tutuklandı.
19.05.2024 Gaziantep
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL Nesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerinde yuvalama yaptığı İztuzu, Patara, Çıralı gibi kumsallara, saat 20.00'den sabah 08.00'e kadar giriş yasaklandı. Ateş ve mangal yakmak, çadır kurmak, araçla girişin de yasak olduğu bu kumsalları geceleri deniz kaplumbağaları, gündüz insanlar kullanabilecek. Eylül sonuna kadar sürecek yasakları ihlal edenlere uygulanacak idari para cezası ise 387 bin 141 TL.
18.05.2024 Gündem
Adana Demirspor'da deprem! UEFA'dan men cezası!
Adana Demirspor'da deprem! UEFA'dan men cezası! Adana Demirspor, vadesi geçmiş borçları nedeniyle UEFA turnuvalarından 1 yıl men edildi.
18.05.2024 Süper Lig
Evinde yasak kraliyet pitonları ele geçirildi! Para cezası kesildi
Evinde yasak kraliyet pitonları ele geçirildi! Para cezası kesildi Sakarya’nın Karasu ilçesinde jandarmanın bir eve düzenlediği operasyonda 2 kraliyet pitonu ele geçirildi. Yasak olmasına rağmen yılanları evinde besleyen R.K.’ye 25 bin TL para cezası aldı. Pitonların beslenmesi için kullanıldığı iddia edilen 11 de canlı hamster bulundu.
17.05.2024 Gündem
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin TIR’a çarptığı, Şule Yıldırım Arslan'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yerel mahkemede TIR şoförü İlhami Şimşek’e 2 yıl 1 ay hapis cezası verilip bunun da 15 bin 200 TL para cezasına çevrildiği karar, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ceza az bulunarak bozuldu.
17.05.2024 Gündem
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri AŞ’nin CANON markalı ürünlerin yeniden satış fiyatını tespit etmek suretiyle Kanun’u ihlal ettiği iddiasına yönelik Rekabet Kuruluna sözlü savunma yapacak.
17.05.2024 Ekonomi
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Jandarma okul servis araçları ve motosiklet sürücülerini denetledi! Men edildiler
Jandarma okul servis araçları ve motosiklet sürücülerini denetledi! Men edildiler Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından okul servis araçları, motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik denetim yapıldı.
16.05.2024 Gaziantep
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası Google yerel arama hizmetleri kararı doğrultusunda getirilen yükümlülükleri otel sorguları bakımından yerine getirmedi. Yükümlülükleri yerine getirene kadar her gün için 2023 yılı gayri safi gelirlerinin on binde 5'i oranında idari para cezası uygulanacak.
16.05.2024 Ekonomi
Rekabet Kurulu'ndan baharat firmalarına uzlaşma sonrası indirimli ceza
Rekabet Kurulu'ndan baharat firmalarına uzlaşma sonrası indirimli ceza Rekabet Kurulunun 04.01.2024 tarihli ve 24-01/5-M sayılı kararı uyarınca Bağdat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi’nin ve Deva Baharatları Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin alıcılarının yeniden satış fiyatını belirlemek suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.
14.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor Diyanet İşleri Başkanlığı'nca hazırlanan Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurban satış yerleri, İstanbul'da Kurban Bayramı'ndan 15 gün önce, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek. Kurban kesiminde kurallara uymayanlara da ceza uygulanacak.
11.05.2024 Ekonomi
Rekabet Kurulu Fransız Liselerinde ihlal sonucuna ulaştı ceza yağdırdı
Rekabet Kurulu Fransız Liselerinde ihlal sonucuna ulaştı ceza yağdırdı Rekabet Kurulu tarafından Özel İstanbul Saint-Joseph Fransız Lisesi, Özel İstanbul Saint Benoît Fransız Lisesi, Özel İstanbul Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi, Özel İstanbul Saint-Michel Fransız Lisesi, Özel İstanbul Sainte Pulchérie Fransız Lisesi hakkında yürütülen soruşturma sonuçlandı. Fransız liselerine rekor miktarda ceza yazıldı.
10.05.2024 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan META'ya 898 milyon lira ceza!
Rekabet Kurulu'ndan META'ya 898 milyon lira ceza! Rekabet Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, META’nın Facebook, Instagram ve WhatsApp hizmetlerinden topladığı verileri kullanarak pazarda faaliyet gösteren rakiplerinin faaliyetlerini zorlaştırdığı ve pazara giriş engeli yarattığı tespit edilerek META’ya toplamda 898 milyon TL idari para cezası verildi.
8.05.2024 Ekonomi
Stokçuluğa ve fahiş fiyata ceza!
Stokçuluğa ve fahiş fiyata ceza! Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu fahiş fiyat uygulayan ve stokçuluk yaptığı tespit edilen-işletmelere 61 milyon lira ceza kesti.
7.05.2024 Ekonomi
Stokçuluk yapan işletmelere 61,6 milyon lira ceza kesildi!
Stokçuluk yapan işletmelere 61,6 milyon lira ceza kesildi! Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu 'nun 2 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 61 milyon 66 bin 431 lira ceza kesti.
6.05.2024 Gündem
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere büyük ceza!
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere büyük ceza! Ticaret Bakanlığı, Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu tarafından 2023 yılında fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere 355 milyon 804 bin 957 lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.
6.05.2024 Ekonomi
RTÜK'ten 2 kanalına idari para cezası
RTÜK'ten 2 kanalına idari para cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), özel hayatın gizliliğini ihlal eden ve kişisel verilerin ifşasına yol açan görüntüler ile eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğindeki ifadelere ilişkin 2 televizyon kanalına idari para cezası uyguladı.
3.05.2024 Gündem
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Dilmetaş Mahallesi'ndeki mezarlıkta boy veren ters laleler, havaların ısınmasıyla açtı. nesli koruma altında olan ve 'hüznün sembolü' olarak bilinen ters laleler, jandarma ekipleri tarafından korunuyor. Yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ters laleleri koparmanın cezası ise 387 bin 141 TL olduğu açıklandı.
30.04.2024 Gündem
Tavuk eti ihracatına sınırlama getirildi! 1 Mayıs'ta başlıyor
Tavuk eti ihracatına sınırlama getirildi! 1 Mayıs'ta başlıyor Ticaret Bakanlığı, tavuk eti ihracatını 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verildiğini duyurdu. Fahiş fiyat uygulayan 8 firmaya da idari para cezası kesildi.
30.04.2024 Gündem
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi Adana’nın Kozan ilçesinde 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi.
29.04.2024 Yerel Haberler
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor forması giyen Enis Destan'a rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men cezası verildiğini açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Para Cezası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para cezası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.