Ceza

Ceza

Son dakika ceza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceza gelişmeleri de dahil olmak üzere 68.435 ceza haberi bulunmuştur. Tüm ceza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor forması giyen Enis Destan'a rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men cezası verildiğini açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de bir veli tarafından yumruklu saldırıya uğrayan öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.
27.04.2024 Gündem
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
KDV hilesi! Maliye harekete geçti, tek tek tespit ediliyor, ceza yağacak
KDV hilesi! Maliye harekete geçti, tek tek tespit ediliyor, ceza yağacak Restoran, kafe, eczane, bar, fırında KDV suistimalleri ayyuka çıktı. Uyanık esnaf, fişi %10 yerine %1 KDV ile kesiyor. Böylece devleti milyarlarca TL vergi kaybına uğratıyor. Maliye sahaya indi...
26.04.2024 Ekonomi
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş Mardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Birçok araç sahibinin haberi yok! 6 bin 440 lira cezası var
Birçok araç sahibinin haberi yok! 6 bin 440 lira cezası var Araç sahibi olan milyonlar, göz göre göre bazı trafik kurallarını hiçe sayıyor. Hem kendi hayatlarını tehlikeye atıyor hem de trafik güvenliğini adeta hiçe sayıyor. İşte tam da bu noktada araç sahibini ilgilendiren önemli karar ortaya çıktı. Trafikte bunu yapan sürücülere tam 6 bin 440 TL para cezası kesilecek. İşte detaylar…
24.04.2024 Ekonomi
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde Yargıtay Başkanlığı görevine 24 Mart 2020'de seçilen Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresi 24 Mart itibarıyla doldu. Peki,Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi?
24.04.2024 Gündem
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında sahaya çıktı.
23.04.2024 Şampiy10
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Sivas'ta nefes kesen maç tamamlandı. Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
22.04.2024 Futbol
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı!
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı! Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, Karadağ'da Skaljarskı ile Kavackı suç örgütleri arasında çıkan saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Raporda GPS cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti Edirne'de Saros Körfezi sahillerinde yazlıklarını internet sitesi üzerinden ‘turizm amaçlı kiralama izin belgesi’ olmadan kiraya verdikleri tespit edilen 6 kişiye, 600 bin lira idari para cezası kesildi.
22.04.2024 Ekonomi
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar..
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar.. Türkiye'nin 3'üncü büyük ovasına sahip Muş'ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141 TL ceza kesileceği açıklanan lalelere ziyaretçiler, dokunmaya çekindiklerini belirtiler.
22.04.2024 Gündem
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u ağırladı. Son 13 lig maçını kazanarak muhteşem bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul ekibini de 4-1'le geçti ve kendisine ait olan 14 maçlık galibiyet serisini tekrarladı.
21.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ceza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.