Nefes

Nefes

Son dakika nefes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nefes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nefes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nefes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nefes gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.523 nefes haberi bulunmuştur. Tüm nefes haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu dişe diş mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Magazin
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye’ye giriş yapan toz fırtınası Adana’da etkili oldu, araçları toz kapladı.
25.04.2024 Adana
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Survivor'da gözyaşlarına boğan iletişim oyunu! Haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da gözyaşlarına boğan iletişim oyunu! Haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Birleşme partisinin ardından haftanın son eleme adayı da belli oldu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı?
24.04.2024 Magazin
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu?
23.04.2024 Magazin
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Sivas'ta nefes kesen maç tamamlandı. Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
22.04.2024 Futbol
Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? Solotürk uçuş (gösteri) takvimi
Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? Solotürk uçuş (gösteri) takvimi Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Solo Türk, Çanakkalelilere seyir zevki yaşatacak.
22.04.2024 Yaşam
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Magazin
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 İddaa
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz"
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz" Suriye'nin Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan toz fırtınası Adana'da etkili oldu.
19.04.2024 Adana
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 İddaa
İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi?
İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarından en heyecanlısı bu akşam oynanıyor. 3-3'lük ilk maçın rövanşında karşı karşıya gelecek olan taraflardan kazanan ekip adını yarı finale yazdıracak. UCL tarihinin belki de en önemli maçlarından biri olacak Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi yayınlanacak?
17.04.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı İnterpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, sarı bültenle de 2 ayrı hırsızlık suçundan hakkında arama kararı çıkardığı Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-27’ operasyonuyla yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Başakşehir, Pendikspor'u 3-2 mağlup etti
Başakşehir, Pendikspor'u 3-2 mağlup etti Pendikspor, Süper Lig'in 32. haftasında Başakşehir'i konuk etti. Nefes kesen maçta rakibini 3-2 mağlup eden Başakşehir 3 puanın sahibi oldu.
14.04.2024 Başakşehir
Konyaspor nefes aldı! İstanbul'da kritik galibiyet
Konyaspor nefes aldı! İstanbul'da kritik galibiyet Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Konyaspor sezonun flaş ekibi Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti, rahat bir nefes aldı.
13.04.2024 Konya Spor
Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaşıp öldü
Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaşıp öldü Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçiren Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.04.2024 Gündem
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi Ankara'da nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran emekli Osman Çetin Düzgün, kalp pili takılarak sağlığına kavuştu. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca, Türkiye'de 1,5 Milyon kalp yetmezliği hastası olduğunu söyledi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Alman annenin 3 yıllık evlat hasretine, Türk polisi son verdi! İşte şeytani planın ayrıntıları
Alman annenin 3 yıllık evlat hasretine, Türk polisi son verdi! İşte şeytani planın ayrıntıları Almanya'da 3 yıl önce eşi tarafından kaçırılan ve o dönemde 2 yaşında olan oğlunu ülke ülke gezerek arayan Anika Ball'ın evlat hasreti, Türkiye'de son buldu. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da Türk polisinin nefes kesen operasyonuyla geri dönmesine dakikalar kala, uçakta yakalandı. Gözü yaşlı anne, 3 yılın sonunda havalimanında evladını kavuştu.
8.04.2024 Gündem
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri sokakları karıştırmak istedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri sokakları karıştırmak istedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile bir araya geldiği iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Teröre yer olmadığını dost düşman herkese göstermekte kararlıyız. Seçimlerle beraber bu kararlılığımız perçinlenmiştir. Bazı illerimizde sokaklarımızı karıştırma hadiseleri yaşandı. Birileri yine sokaklarımızı terörize etmeye kalkmıştır. Emniyet güçlerimiz olayların büyümesini engellemiştir. Türkiye cumhuriyeti bir çadır devleti değildir, olmayacaktır" dedi.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nefes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nefes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.