Anne

Anne

Son dakika anne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.274 anne haberi bulunmuştur. Tüm anne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Taha Duymaz’ın annesinin  buruk Anneler Günü
Taha Duymaz’ın annesinin buruk Anneler Günü Hatay’da asrın felaketinde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk geçiriyor. Acı dolu anne, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” dedi.
12.05.2024 Magazin
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
Teyzeye Anneler Günü mesajları 2024! Teyze için duygusal Anneler Günü sözleri
Teyzeye Anneler Günü mesajları 2024! Teyze için duygusal Anneler Günü sözleri Teyzeye anneler günü mesajı; Mayıs ayının en anlamlı ve özel gününde teyzenize sevginizi ve minnetrlığınızı göstermek için önemlidir. Teyzeler, annelerimizden sonra ikinci anne sayılır. 2024 Anneler Günü'nde teyze için Anneler Günü sözlerini araştırdık.
12.05.2024 Yaşam
Hayatta kalan tek oğluna 40 yıldır bebek gibi bakıyor! "Hiç kimsemiz yok"
Hayatta kalan tek oğluna 40 yıldır bebek gibi bakıyor! "Hiç kimsemiz yok" Adana’nın Kozan ilçesinde 7 çocuğunu bebekken kaybeden, hayattaki tek çocuğu da engelli olan Eşe Işık, 40 yıldır engelli oğluna 7 metrekarelik bir odada da bebek gibi bakıyor.
12.05.2024 Adana
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor Adana’da 3 çocuk annesi tatlıcı, hem evlatlarına vakit ayırıyor, hem tezgahın başına geçtiğinde tatlıcılık yapıyor, hem de 18 kişiye istihdam sağlayarak kadınların her işi yapabileceğini gösteriyor.
12.05.2024 Adana
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkilediği gibi; Anneler Günü’nün önemine bir kez daha dikkat çekti.
12.05.2024 Magazin
Yeni anne olacak eşlere anneler günü mesajları 2024! Anne adaylarına duygusal anneler günü sözleri
Yeni anne olacak eşlere anneler günü mesajları 2024! Anne adaylarına duygusal anneler günü sözleri Yeni anne olacak eşlere anneler günü mesajları; Mayıs ayının bu anlamlı ve özel gününde annelik heyecanının yeni tadacak olan, evlat sahibi adayı anneler için de özel resimli mesajlar aranıyor. Çocuğunu kucağına almaya hazırlanan anne adayları da artık birer anne sayılır. Onların da anneler gününü kutlamak için eşler harekete geçmelidir. İşte eşlere, anne adaylarına özel duygusal anneler günü sözleri.
12.05.2024 Magazin
Ablalara anneler günü mesajları 2024: İkinci anne abla için duygusal anneler günü sözleri
Ablalara anneler günü mesajları 2024: İkinci anne abla için duygusal anneler günü sözleri Ablaya anneler günü mesajları; Mayıs ayının bu özel ve en anlamlı gününde ikinci annemiz olan ablamıza olan minnettarlığımızı ifade etmek için güzel sözler arayışındayız. Ablalarımızın bizler üzerindeki emeği hiçbir zaman ödenmez. Annemizin yanımızda olmadığı zamanlarda bize annelik yapan ablaya duygusal anneler günü sözlerini araştırdık.
12.05.2024 Gündem
Erken emeklilik ve istifa ile kıdem imkanı! Binlerce çalışan doğrudan yararlanıyor
Erken emeklilik ve istifa ile kıdem imkanı! Binlerce çalışan doğrudan yararlanıyor Çalışanların en büyük hayalinden birisi erken emekli olmak. Bazı koşulların sağlanması durumunda erken emeklilik söz konusu olabiliyor. Kadınların iş hayatında daha fazla yer alabilmesi için devlet tarafından kadınlara birçok hak tanınıyor. Son yıllarda hayata geçen düzenlemeler, çalışan kadınların iş hayatında “anne” olarak da var olabilmelerini kolaylaştırırken onları pek çok anlamda destekliyor. Doğum borçlanması da kadınlar erken emekli olmasına imkan sağlıyor. Peki kimler doğum borçlanmasından yararlanabilir? İşte detaylar...
12.05.2024 Çalışma Hayatı
İlk anneler günün kutlu olsun! Hamilelere, arkadaşa, eşe, ablaya, kızına ilk anneler günü mesajı ve ilk kez anne olana anneler günü sözleri ile hamilelere anneler günü mesajları
İlk anneler günün kutlu olsun! Hamilelere, arkadaşa, eşe, ablaya, kızına ilk anneler günü mesajı ve ilk kez anne olana anneler günü sözleri ile hamilelere anneler günü mesajları Anneler Günü, annelerimizin sevgi dolu kucaklarını ve sonsuz desteklerini kutlamak için bir fırsattır. Onların varlığı hayatımızı anlamlandırır ve bizi güçlendirir. İşte bu özel günde, annelerimize olan derin minnettarlığımızı ifade etmek için sözlerimizi en içten duygularımızla sunarız. Biz de bu duyguyu ilk kez tadanlar ve tadacak olanlar için eşe, ablaya, arkadaşa, kızına ilk anne olana anneler günü mesajları ile hamilelere anneler günü mesajı derledim. İşte ilk Anneler Günü mesajları ve sözleri…
11.05.2024 Yaşam
Kaynanaya Anneler Günü mesajı ve sözleri > Gelinden damadın annesine, damattan gelinin annesine anneler günü mesajları ve ölmüş kayınvalideye anneler günü sözleri
Kaynanaya Anneler Günü mesajı ve sözleri > Gelinden damadın annesine, damattan gelinin annesine anneler günü mesajları ve ölmüş kayınvalideye anneler günü sözleri Kayınvalideye Anneler Günü mesajları, bu özel günde eşinin annesine saygını göstermek, ona hürmetlerini sunmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. İkinci annelerimiz Kayınvalidelere anneler günü mesajı ve güzel sözler göndermek isteyenler için Kaynanaya Anneler Günü mesajı, kısa, anlamlı kaynanaya anneler günü sözleri derledik. İşte Kayınvalideye Anneler Günü mesajı ve sözleri…
11.05.2024 Yaşam
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte buluştu.
11.05.2024 Adana
Emine Erdoğan'dan Anneler Günü paylaşımı
Emine Erdoğan'dan Anneler Günü paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Emine Erdoğan, "Anneler Günü münasebetiyle kahraman annelerimizi Milletin Evinde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Hikâyeleriyle annelik ruhunun ne kadar güçlü ve sınırsız olduğuna bir kez daha şahit olduk. Zulüm ve esaret altında, çocukları için direnen, cesaret timsali Filistinli annelerin feryadını ise bir an olsun unutmadık" mesajını paylaştı.
11.05.2024 Gündem
Aslı Enver 40. Yaşını kutladı! “Her şeyin en güzelini hak ediyorsun Aslışkom”
Aslı Enver 40. Yaşını kutladı! “Her şeyin en güzelini hak ediyorsun Aslışkom” Berkin Gökbudak ile 2022 yılında evlenen Aslı Enver 4 Temmuz 2023'te kızı Elay'ı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Taze anne Aslı Enver, 40 yaşına bastı.
11.05.2024 Magazin
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Vitrin
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış Adana'da maganda kurşunuyla hayatını kaybeden anne olayında, saldırının lastikçiye değil yan dükkana yapılığı öğrenildi.
9.05.2024 Adana
İnci Taneleri'ne iki yeni isim dahil oldu! Nehir’in yaşadıkları netleşiyor
İnci Taneleri'ne iki yeni isim dahil oldu! Nehir’in yaşadıkları netleşiyor Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi “İnci Taneleri”ne iki yeni isim dahil oldu. Yılmaz Erdoğan imzalı dizide Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz, anne-oğul rolünde izleyici karşısına çıkacak.
9.05.2024 Magazin
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024 Gündem
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024 Gündem
Çocuklarına ünlülerin  isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas..
Çocuklarına ünlülerin isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas.. Diyarbakır’ın Sur ilçesinin Ferit Köşk Mahallesi’nde elektrik akımına kapılması sonucu sol gözünü kaybetmesi sonucunda profesyonel futbolcu hayali yarıda kalan Veysi Çevik, 2017’de dünyaya gelen oğluna Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma’yı 22 Nisan’da doğan kızına da Fenerbahçeli milli voleybolcu Melissa Teresa Vargas’ın ismini verdi. Çevik, “Ben profesyonel olamadım, inşallah onlar olur” dedi.
6.05.2024 Gündem
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi! "İnşallah başkaları zarar görmez"
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi! "İnşallah başkaları zarar görmez" Adana’da oğluyla birlikte eve dönerken otomobilinde maganda kurşunuyla vurulup hayatını kaybeden kadın toprağa verildi.
5.05.2024 Adana
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024 Magazin
Engel tanımadı, 27 yaşında basketbola başladı! Takımın değişmezi oldu
Engel tanımadı, 27 yaşında basketbola başladı! Takımın değişmezi oldu Adana'da 27 yaşında yeteneği keşfedilerek basketbola başlayan down sendromlu milli basketbolcu Onur Kurtulmuş, dünya ikincisi milli takımın da önemli oyuncularından oldu.
3.05.2024 Adana
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi Tüp bebek tedavisinde geliştirdiği yapay zeka projesi ile anne rahmi değerlendirmede bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, beş yıldır bebek özlemi yaşayan aileye müjdeli haberi verdi. Öner, "Yerli ve milli yapay zeka yazılımımız ile anne rahmine, hem kanlanmasına hem de şekline bakarak yüzde kaç ihtimalle gebelik getireceği hakkında bilgi ediniyoruz" dedi.
2.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.