Kış

Kış

Son dakika kış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.937 kış haberi bulunmuştur. Tüm kış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu
Tuğba Özay geri döndü! Paylaşımları olay oldu Bir dönemler podyumda tozu dumana katan ünlü şarkıcı ve manken Tuğba Özay, bir süredir sosyal medya detoksu yapıyordu. Hesabını tekrar kullanmaya başlayan Tuğba Özay, sosyal medyasında detoks sonrası yaptığı paylaşımla yer yerinden oynadı. Güzel mankenin pozunu görenlerin ağzı açık kaldı.
5.05.2024 Magazin
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı"
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı" Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyası sayesinde 2 bin 250 ünite kan toplandığını belirterek, "Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.
5.05.2024 Adana
Yaz geldi derken lapa lapa kar yağdı!
Yaz geldi derken lapa lapa kar yağdı! Bursa Uludağ'da gece saatlerinde başlayan sağanak, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Metrekareye 14 kilogram düşen kar, oteller bölgesini beyaza bürüdü.
4.05.2024 Gündem
Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, bebek isteyenler ne yapmalı? Hıdırellez’de bebek için ne yapılır, bebek mi çizmek gerekir?
Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, bebek isteyenler ne yapmalı? Hıdırellez’de bebek için ne yapılır, bebek mi çizmek gerekir? Hıdırellez 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kutlanacak. Hıdırellez'le nasıl dilek dileneceği ve gül ağacına nasıl asılacağına dair sorulara yanıt aranmaya başlandı. Hıdırellez’de dilenen dileklerden biri de bebek oluyor. Bebek isteyenler Hızır ve İlyas’ın buluştuğu gece dileklerini nasıl dilemeleri gerektiğine dair araştırmalarına hız verdi. Peki, Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, Hıdırellez’de bebek için ne yapılır? Hıdırellez’de bebek isteyenler dileklerini nasıl dilemeli, bebek çizimi mi gerekiyor?
4.05.2024 Gündem
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var.. Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalığın' artışta olduğunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu Başkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tünelin 14.5 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın üçüncü, Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olduğunu belirtti.
3.05.2024 Gündem
Baharı mutlu geçirmenin formülü açıklandı!
Baharı mutlu geçirmenin formülü açıklandı! Kış aylarında serotonin hormonunun azalabildiğine dikkat çeken Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, Baharın gelmesiyle uygulanacak dengeli bir beslenme modeli ile mutluluk hormonunun artabileceğini belirtti.Köleoğlu, “Triptofan, Omega-3 yağ asitleri, magnezyum, B3 vitamini, folik asit ve antioksidanlar açısından zengin besinlerle beslenerek mutluluk hormonlarımızın düzeylerini artırabilir ve baharın keyfini çıkarabiliriz” dedi.
3.05.2024 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de üretilen gazla ilgili, “Bugün itibarıyla üretimimiz yaklaşık 4,6 milyon metreküp günü buldu. 1,8 milyon hanenin doğal gazını biz kendi gazımızdan karşılar hale geldik. Bunu da artırmayı hedefliyoruz. İlk etapta önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde inşallah 10 milyon metreküpe ulaşmış olacağız” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı!
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadınlar, bahar mevsimi ile sarı çiçekler açan ovada, peynir ve çeşitli yemek yapımında kullanılan otları toplamaya başladı.
1.05.2024 Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
İşleri artan hamalların günlük kazancı 3 bin liranın altına düşmüyor
İşleri artan hamalların günlük kazancı 3 bin liranın altına düşmüyor Eskişehir’deki Reşadiye Camii önünde, adeta Hamal Pazarı olan bölgede günlük işte çalışmak için bekleyen emekçiler, işleri havaların ısınması ile arttı. Hamallar, yağışsız ve güzel havayı fırsat bilerek evlerini veya eşyalarını taşımak isteyen vatandaşların sayısının artması nedeniyle işlerinin yoğunlaştığını ve günlük kazançlarının 3 bin liranın altına düşmediğini söyledi.
30.04.2024 Ekonomi
“Birbirimize Candan Bağlıyız” projesiyle kan bağışı başlatıldı! "Herkesi davet ediyoruz"
“Birbirimize Candan Bağlıyız” projesiyle kan bağışı başlatıldı! "Herkesi davet ediyoruz" Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirilen kan bağışı projesi çerçevesinde vatandaşlar kan vermeye başladı.
30.04.2024 Adana
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu!
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu! Konya'nın Çumra ilçesinde 3 farklı bölgede, Çarşamba Çayı’nın tabanında irili ufaklı 10’un üzerinde obruk ve yer yarıkları oluştu. Bölgede inceleme başlatan Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, Apa Barajı’ndan ovaya aktarılan 54 metreküplük su çıkışını 15 metreküpe indirerek, obruk oluşan bölgelere verilen suyu başka bir kanala aktarıldığını söyledi.
29.04.2024 Gündem
Adana'da yetişiyor, her derde deva oluyor! Bir tek ölüme çare olmuyor
Adana'da yetişiyor, her derde deva oluyor! Bir tek ölüme çare olmuyor Özellikle Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinde Toros Dağları’nın eteklerinden toplanan bir ottan yapılan ve bilinen tırşik çorbası, kış aylarında bölge halkının sofraların süsler. Ünlü Lokman hekimin kitaplarında söz ettiği ileri sürülen tırşik çorbası, büyük zahmetler verilerek hazırlanıyor.
1.05.2024 Adana
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi Türk Kızılay’ın, Adana Valiliği himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı 30 Nisan Salı Günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek.
28.04.2024 Adana
Adana'da bal hasadı başladı! Üretimde Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor
Adana'da bal hasadı başladı! Üretimde Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor Adana, zengin bitki örtüsü ve verilen desteklerle bal üretiminde üst sıralardaki yerini koruyor. Kentte yaklaşık 2 bin 470 arıcının 495 bin kovanda bal üretimi yapılmasıyla geçen yıl 12 bin 280 ton bal üretildi. Adana bölgesindeki arıcılar yılın ilk balını da peteklerden sağmaya başladı.
30.04.2024 Adana
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine anne ve babaları gibi tarlada çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 14 Yaşındaki Yusuf Şimşek, okuyup polis ya da asker olmak istediğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Emre Mor, Lincoln'nün peşinden gitti! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Geri döneceğim
Emre Mor, Lincoln'nün peşinden gitti! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Geri döneceğim Miguel Crespo, Fenerbahçe'ye dönecek mi? Ayrılık sebebini açıkladı. Kış transfer döneminde Fenerbahçe'den La Liga ekipleri Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo, Portekiz basınına ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Kış bu sene hiç bitmeyecek! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Yurt genelinde etkisini gösterdi
Kış bu sene hiç bitmeyecek! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Yurt genelinde etkisini gösterdi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinin büyük bir kısmı parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz bölgeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
20.04.2024 Hava Durumu
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.