Bahar

Bahar

Son dakika bahar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.756 bahar haberi bulunmuştur. Tüm bahar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Etnografya Müzesi'nde düğün yapıldı!
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Etnografya Müzesi'nde düğün yapıldı! Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Edirne'de 2021'de ziyarete açılan Necmi İğe Evi Etnografya Müzesi'nde, Rumeli düğünü canlandırıldığını söyledi. Soytürk, "Müzeleri sosyal hayatın içinde, canlı ve dinamik tutmak istiyoruz" dedi.
16.05.2024 Gündem
Candan kardeşleri yakan ifadeler: Bahar Candan örgütün gizli kasası çıktı, sazan sarmalı ile 41.5 milyon vurgun yapıldı
Candan kardeşleri yakan ifadeler: Bahar Candan örgütün gizli kasası çıktı, sazan sarmalı ile 41.5 milyon vurgun yapıldı Sosyal medya fenomenleri Candan kardeşler hakkındaki iddianamenin ayrıntıları ortaya çıktı. Stil yarışması ile ünlenen Bahar Candan - Nihal Candan kardeşlerin de içerisinde yer aldığı şebekenin, 'Sazan sarmalı' yöntemiyle sözde kamu kurumlarından aldıkları araçları yüzde 25 indirimli bir şekilde vatandaşlara satma vaadinde bulundukları belirlendi. Bahar Candan'ın örgütün gizli muhasebecisi ve kasası olduğu saptanırken, çetenin bu yöntemle yaklaşık 41.5 milyon vurgun yaptığı belirlendi. Bakın örgüt bu parayı ne yapmış... İşte iddianamenin ayrıntıları...
16.05.2024 Gündem
Candan kardeşler iddianamesinde şok detaylar!
Candan kardeşler iddianamesinde şok detaylar! Dolandırıcılık ve kara para aklama suçundan hakkında 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan ile 24 yıla kadar hapsi istenen ablası Nihal Candan hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.
15.05.2024 Gündem
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendi
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendi Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi, “5. Kan Film Festivali”ne ev sahipliği yaptı. 3 gün süren festival çerçevesinde kısa film yarışması, sempozyum ve farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.
15.05.2024 Adana
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024 Gündem
Candan kardeşlerin soruşturması sonuçlandı! İstenen cezalar belli oldu
Candan kardeşlerin soruşturması sonuçlandı! İstenen cezalar belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Savcılık, 22 şüphelinin bulunduğu iddianameyi Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Savcılık, Bahar Candan'ın "Suç örgütüne üye olma ve örgüt faaliyeti kapsamında kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta ya da kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurum ve kuruluşlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık" suçundan 2 kez hapsini istedi. Geçtiğimiz ay serbest bırakılan ve dosyadaki suç kapsamı daha hafif olan Nihal Candan'ın (Gülnihal Çiçek) ise dolandırıcılıktan 1 kez cezalandırılması talep edildi.
14.05.2024 Gündem
Perdeleri kar gibi beyaz yapan meğer bir küp şekermiş! Her yıkama öncesi yapın
Perdeleri kar gibi beyaz yapan meğer bir küp şekermiş! Her yıkama öncesi yapın Perdeler, bahar temizliğinde en çok sorun çıkartan ev eşyası olabiliyor. Beyazlatmak için ilk olarak çamaşır suyu aklıma geliyor. Ancak bunun da etkisi sandığımızdan kısa sürüyor. Peki perdeleri kar gibi yapacak yöntemin bir küp şeker olduğunu biliyor musunuz? İşte detaylar....
14.05.2024 Yaşam
Nihal Candan'dan Seçil Erzan yorumu: Sürekli panik halinde ve savaşa modundaymış gibiydi
Nihal Candan'dan Seçil Erzan yorumu: Sürekli panik halinde ve savaşa modundaymış gibiydi Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla girdiği cezaevinde sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edilen Nihal Candan, “Bak Burası Çok Önemli” adlı YouTube programına konuk oldu.
14.05.2024 Gündem
Elektronik kelepçeyi kırıp eski sevgilisini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Elektronik kelepçeyi kırıp eski sevgilisini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi Adana'da hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen elektronik kelepçeyi kırıp, kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisi Bahar Torun’u oğlunun yanında öldüren tutuklu sanık Burak Acar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istemiyle dava açıldı.
13.05.2024 Adana
Nihal Candan'ın eski sevgilisi her şeyi anlattı! Candan kardeşler piyon olarak kullanıldı
Nihal Candan'ın eski sevgilisi her şeyi anlattı! Candan kardeşler piyon olarak kullanıldı Cezaevinde 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilen, sosyal medya fenomeni Nihan Candan'ın tutuklu eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın'ın avukatları müvekkilinin 14 sayfalık ifadesini içeren dilekçeyi mahkemeye vermek üzere adliyeye geldi. Adliye önünde açıklama yapan Avukat Ayşenur Çolak, “Onur Bey, çetenin lideri değildir. İfade de belirtildiği gibi bahsedilen örgüt, bilinen bir örgüt Sarallar örgütüdür. Onur Bey kendi ifadesinde Sarallar örgütünün yapısından ve işleyişinden, eylemlere nasıl karıştığından bahsetmektedir. Gerçek suçlular kendilerini perdelemek için Candan kardeşleri ve müvekkilimi bu dosyada piyon olarak sunmuşlardır" dedi.
13.05.2024 Gündem
Geometri ile uzay zirvesi! Marmara Üniversitesi'nde uzay bilimi konferansı düzenlendi
Geometri ile uzay zirvesi! Marmara Üniversitesi'nde uzay bilimi konferansı düzenlendi Marmara Üniversitesi’nde Geometri Günleri adı altında düzenlenen konferansa ilgi yoğundu. Yurtdışından ve yurtiçinden çok önemli bilim insanlarının katıldığı uluslararası etkinlikte, uzay ve geometri konuları ele alındı.
12.05.2024 Gündem
Akshaya Tritiya nedir, Akshaya Tritiya 2024 saatleri ne zaman? Akshaya Tritiya günü ne yapılır, ritüelleri nelerdir?
Akshaya Tritiya nedir, Akshaya Tritiya 2024 saatleri ne zaman? Akshaya Tritiya günü ne yapılır, ritüelleri nelerdir? Yılın altın günü başladı. Hindu takvimine göre bir festival olan Akshaya Tritiya bereket ve bolluk simgesidir. Peki, Akshaya Tritiya 2024 ne zaman, bugün neler yapılır? Akshaya Tritiya 2024 saatleri ne zaman? İşte Akshaya Tritiya günü ritüelleri…
10.05.2024 Yaşam
Bahar havası gidiyor sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji hafta sonu için uyardı: Tüm yurdu etkileyecek
Bahar havası gidiyor sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji hafta sonu için uyardı: Tüm yurdu etkileyecek Meteoroloji son hava tamin raporunu açıkladı. Cuma gününü işaret eden yetkililer sağanak ve gök gürültülü sağanak için yurdun neredeyse tamamında etkili olacağını açıkladı. Sıcaklıklar yağışlarla birlikte bazı bölgelerde 5 derece birden düçecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
8.05.2024 Gündem
Mutluluk hormonu meğer elimizin altındaymış! Mevsimindeyiz, her lokmada şifa veriyor
Mutluluk hormonu meğer elimizin altındaymış! Mevsimindeyiz, her lokmada şifa veriyor Mutluluk hormonunun seviyesini yükseltmek uzmanlara göre bahar ve yaz aylarının keyfini çıkarmaya bağlıdır. Gelin mutluluk hormonunu yükseltmek için gerekenler
8.05.2024 Yaşam
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Show Tv'de ilk bölümüyle ses getiren Bahar dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. Kore yapımı Doctor Cha isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde Mehmet Yılmaz Ak ve Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Peran Vakfı Hastanesi nerede? İşte detaylar...
7.05.2024 Magazin
Demet Evgar: 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık! Bahar dizisi yeni bölümünün yayınlanmama nedeni belli oldu!
Demet Evgar: 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık! Bahar dizisi yeni bölümünün yayınlanmama nedeni belli oldu! Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi 7 Mayıs 2024 Salı akşamı ekrana gelmeyecek. Dizinin çekimlerinin yetişmemesi nedeniyle bu hafta yayınlanmayacağı açıklanmıştı. Oyuncu Demet Evgar instagram adresinden yaptığı açıklamada bir oyuncunun rahatsızlığı nedeniyle Bahar dizisine 1 hafta ara verildiğini açıkladı. Evgar, ayrıca dizi çekimlerinin ağır koşullarından dert yandı.
7.05.2024 Yaşam
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? 7 Mayıs Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm var mı?
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? 7 Mayıs Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm var mı? Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? Başladığı günden bu yana ilgi çeken Bahar dizisi reytginlerde de istediği başarıyı yakaladı. Ancak 7 Mayıs 2024 Show Tv yayın akışında dizinin yeni bölümü yayınlanacağı bilgisine rağmen gazeteci Birsen Altuntaş flaş haberi verdi.
7.05.2024 Yaşam
Hıdırellez mesajları ve sözleri 2024:  Hıdırellez mesajları resimli ve Hoş Geldin Bahar sözleri
Hıdırellez mesajları ve sözleri 2024: Hıdırellez mesajları resimli ve Hoş Geldin Bahar sözleri Hıdırellez Bayramı kutlama mesajı ve sözleri paylaşılmaya başladı. Hıdırellez mesajları resimli ve Hoş Geldin Bahar yazılı seçenekleriyle gündemde. Hızır ve İlyas peygamberlerin bir araya geldiği inanışı da mesajlar da vurgulanıyor. İşte, en güzel, kısa, uzun, farklı, mutluluk verici Hıdırellez mesajları 2024...
5.05.2024 Gündem
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var.. Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalığın' artışta olduğunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu Başkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.
3.05.2024 Gündem
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat Havaların ısınmasıyla birçok ilde Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşandığını ifade eden Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Güler Delibalta, kırsal alanlarda dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Delibalta, “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’ne neden olan keneler kırsal kesimlerde daha fazla risk oluşturuyor" dedi.
3.05.2024 Gündem
Baharı mutlu geçirmenin formülü açıklandı!
Baharı mutlu geçirmenin formülü açıklandı! Kış aylarında serotonin hormonunun azalabildiğine dikkat çeken Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, Baharın gelmesiyle uygulanacak dengeli bir beslenme modeli ile mutluluk hormonunun artabileceğini belirtti.Köleoğlu, “Triptofan, Omega-3 yağ asitleri, magnezyum, B3 vitamini, folik asit ve antioksidanlar açısından zengin besinlerle beslenerek mutluluk hormonlarımızın düzeylerini artırabilir ve baharın keyfini çıkarabiliriz” dedi.
3.05.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin bu akşamki bölümünde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu yer alıyor.
2.05.2024 Magazin
Mangal mevsimi yaklaşıyor: Tehlikede olabilirsiniz! Etin ateşle direkt teması birçok hastalığa davetiye çıkarıyor
Mangal mevsimi yaklaşıyor: Tehlikede olabilirsiniz! Etin ateşle direkt teması birçok hastalığa davetiye çıkarıyor Adana'da havaların ısınmasıyla birlikte mangal sezonu da açıldı. Uzmanlar, bahar aylarıyla beraber başlayan piknik sezonunun vazgeçilmezi olan mangal etkinliğinde yapılan bazı hataların insan sağlığını olumsuz etkilediğini söylüyor.
3.05.2024 Adana
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı!
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadınlar, bahar mevsimi ile sarı çiçekler açan ovada, peynir ve çeşitli yemek yapımında kullanılan otları toplamaya başladı.
1.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bahar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.