Kimdir

Kimdir

Son dakika kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.760 kimdir haberi bulunmuştur. Tüm kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı
Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı Önceki gün 89 yaşında hayatını kaybeden ‘Evet-Hayır’ yarışmasıyla hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
19.05.2024 Magazin
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli?
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran atandı. Peki, Ayşe Berris Ekinci kimdir?
18.05.2024 Gündem
Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı?
Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı? Mustafa Kemal Paşa, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığında beraberinde, 23 silah arkadaşı daha vardı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Bayramı olarak Kurtuluş Zaferi’nin ilk kıvılcımı olan Bandırma Vapurunda olan kişiler merak ediliyor. Peki, Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı?
18.05.2024 Gündem
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü?
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü? Evet-Hayır yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti.
17.05.2024 Magazin
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat davasında hüküm giyen Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimlerin de yer aldığı tutukluların, 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Peki, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu, 28 Şubat davası sanığı Çevik Bir kimdir? Şu an Çevik Bir kaç yaşında ve nerede?
17.05.2024 Gündem
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek Türkiye'nin uzaya çıkacak ikinci Türk astronotu Tuva Cihangir Atasever, 8 Haziran'da ABD'nin New Mexico eyaletindeki Spaceport tesislerinden uzaya gönderilecek.
16.05.2024 Gündem
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu? Yasin Yaşlı ani ölümü şoke etti. İç Anadolu bölgesinin sevilen ismi Yasin Yaşlı’nın ölüm sebebi araştırılıyor. Peki, Yasin Yaşlı kimdir nerelidir, Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
16.05.2024 Gündem
MİT’te sınır ötesinde nokta operasyon!
MİT’te sınır ötesinde nokta operasyon! PKK/KCK mensupları Tufan Koçer kod Ahmet Bayar ile Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed, MİT’in Irak/Hakurk’ta gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.
16.05.2024 Gündem
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına Muhsin Şentürk seçildi
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına Muhsin Şentürk seçildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Muhsin Şentürk'ü seçti.
15.05.2024 Gündem
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak? Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ve ünlü Youtuber Jake Paul ringde karşı karşıya gelecek. Maç için geri sayım başlarken, heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Boks severlerin yakından takip ettiği maçın detaylarını sizler için derledik. Peki, Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
15.05.2024 Gündem
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu?
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu? Müzikal yaşamına 30 albüm sığdıran Ferdi Özbeğen, 1980'de Gülşen Bubikoğlu, Tanju Gürsu ve Hulusi Kentmen ile "Tanrıya Feryat" gibi filmlerde rol almıştı.  Bir dönemin en sevilen müzisyenlerinden Ferdi Özbeğen, 1990'lı yıllarda yardımcısı Hilmi Mutlu'yu evlat edinmişti. 
15.05.2024 Magazin
Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez kimdir? Ömer Kerkez kaç yaşında, nerelidir?
Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez kimdir? Ömer Kerkez kaç yaşında, nerelidir? Yargıtay'ın yeni başkanı seçim sonucuna göre Ömer Kerkez oldu. Yargıtay Başkanlığı seçimleirnin 37'inci turunda 193 oy alarak seçilen Ömer Kerkez kimdir, kaç yaşında? İşte Ömer Kerkez hakkında bilgiler
14.05.2024 Gündem
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gökçer, bir süredir sağlık problemi yaşıyordu.  Cüneyt Gökçer ile dünyaevine giren Ayten Gökçer'in Aslı Gökçer Oba adında kızı var. Peki, Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
14.05.2024 Magazin
SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti
SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti Katıldığı televizyon programlarıyla tanınan sosyal güvenlik uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti. Kaya'nın akciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü belirtiliyordu.
14.05.2024 Gündem
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği "Taçsız Kral", "Yılan Hikayesi" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı yapımların da aralarında olduğu çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayten Gökçer hayata veda etti. Peki, Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer kimdi, nereli, kaç yaşında öldü? Cüneyt Gökçer'in gençliği...
14.05.2024 Magazin
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
Ayten Gökçer hayatını kaybetti Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesinin, yarın eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedileceği öğrenildi.
14.05.2024 Magazin
MİT'ten Gara'da nokta operasyon
MİT'ten Gara'da nokta operasyon PKK/KCK-HPG sözde Konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod aldı Sedat AKSU, MİT’in Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
13.05.2024 Gündem
İnci Taneleri Mahun hanım kim? Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında? Gülenay Kalkan hangi dizilerde oynadı?
İnci Taneleri Mahun hanım kim? Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında? Gülenay Kalkan hangi dizilerde oynadı? İnci Taneleri dizisine Mahun karakteri geliyor. Kanal D'nin başarılı dizisi İnci Taneleri'ne Gülenay Kalkan da dahil oldu. Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu dizi reytinglerde de başarılı bir ivme yakaladı. Peki Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında? Gülenay Kalkan hangi dizilerde oynadı?
9.05.2024 Magazin
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu'nda yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Operasyonda 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
8.05.2024 Magazin
Altınay Savunma kimin? Halka arz olan Altınay Savunma Teknolojileri ne üretiyor? Altınay halka arz sonuçları ne zaman belli olacak?
Altınay Savunma kimin? Halka arz olan Altınay Savunma Teknolojileri ne üretiyor? Altınay halka arz sonuçları ne zaman belli olacak? Sermaye Piyasası Kurulu tarafından halka arzı onaylanan Altınay Savunma Teknolojileri 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayacak. ALTNY koduyla BIST 100'de işlem görmeye hazırlanan şirketin hisse fiyatı 32 TL olarak belirlendi. Toplamda 58.823.530 lot dağıtacak. Yatırımcının da ilgi odağı olan Altınay Savunma Teknolojileri sahibi kim? Altınay Savunma ne üretiyor? İşte detaylar...
8.05.2024 Ekonomi
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir?
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir? İstanbul Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin düzenlenen bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.
6.05.2024 Gündem
Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir?
Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir? İstanbul’da bulunan Cevahir Alışveriş merkezi mimarının Amerika Birleşik Devletleri’nde 11 Eylül saldırılarında yıkılan, İkiz Kuleler adıyla bilinen Dünya Ticaret Merkezi'nin mimarı ile aynı kişi olduğu iddia edildi. Peki, Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir?
6.05.2024 Gündem
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir?
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir? Yüzünün ata benzemesi için çok sayıda ameliyat olan Stella isimi kadın görüntüsüyle şaşırtırken, At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? Gibi soruları da beraberinden getirir.
4.05.2024 Yaşam
Kocaeli Valisi kimdir? Kocaeli Valisi Seddar Yavuz nereli, kaç yaşında?
Kocaeli Valisi kimdir? Kocaeli Valisi Seddar Yavuz nereli, kaç yaşında? Seddar Yavuz, 1967 Eskişehir doğumlu olup İlköğrenimini Gümüşkonak’ta, orta öğrenimini Eskişehir’de, lise öğrenimini de Balıkesir’de parasız yatılı olarak tamamladı.
2.05.2024 Gündem
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
1.05.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.