Kasım

Kasım

Son dakika kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 44.634 kasım haberi bulunmuştur. Tüm kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
(Anıtkabir 19 Mayıs programı 2024) Anıtkabir 19 Mayıs Pazar günü kaça kadar açık? 19 Mayıs anıtkabir ziyaret saatleri
(Anıtkabir 19 Mayıs programı 2024) Anıtkabir 19 Mayıs Pazar günü kaça kadar açık? 19 Mayıs anıtkabir ziyaret saatleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıt mezarını ziyaret etmek ve ona minnetlerini sunmak isteyen vatandaşlar Anıtkabir’in 19 Mayıs programıyla, ziyaret saatlerini sorguluyor. Peki, 19 Mayıs Anıtkabir töreni saat kaçta, 19 Mayıs Pazar günü Anıtkabir kaça kadar açık?
18.05.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile telefonda görüşme gerçekleştirdi.
17.05.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat hakkında karar verildi: Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmişti…
Dilan Polat ve Engin Polat hakkında karar verildi: Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmişti… Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kasım ayından beri cezaevinde olan Dilan Polat'ın geçtiğimiz günlerde kesici aletle kendini yaraladığı iddia edildi. Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen Dilan Polat ile eşi hakkında karar verildi.
17.05.2024 Gündem
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Metro Türkiye’ye Yeni CEO
Metro Türkiye’ye Yeni CEO Metro Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. Metro Grup bünyesinde 27 yıldır çeşitli görevler üstlenen David Antunes, Metro Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. Daha önce Portekiz’de CEO olarak görev yapmakta olan David Antunes, Türkiye’deki yeni görevine 1 Mayıs itibarıyla başladı.
15.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstişare ve yenilenme sürecimizin sonucunda, AK Parti olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam etmekte kararlıyız" dedi. "Kongre sürecimizi başlatacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizden güç devşirecek değil, bize güç katacak kişiler lazım" dedi.
14.05.2024 Gündem
Nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! Bakan Özhaseki verilerle açıkladı
Nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! Bakan Özhaseki verilerle açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekorunun kırıldığını duyurdu.
14.05.2024 Gündem
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
Kiralık ve satılık ilanlarına dikkat! Hayali evlerle dolandırıcılık sürüyor, fiyatlar saatlik yazılıyor
Kiralık ve satılık ilanlarına dikkat! Hayali evlerle dolandırıcılık sürüyor, fiyatlar saatlik yazılıyor Ev alacak herkesi kayından ilgilendiriyor. Sahte ilanla dolandırıcılığı engellemek için alınan önlemler yarıda kaldı. İlan girişinde ‘kimlik doğrulama zorunluluğu’ kasım ayında devreye girse de, emlakçıların yetki belgesini ve ilgili mülkü pazarlamak için aldığı yetkilendirme belgesini doğrulatacağı ikinci aşamaya henüz geçilmedi. Sitelerde hâlâ kaçak emlakçı ve sahte ilanlar olduğunu belirten sektör temsilcileri, tüketicinin korunması için ikinci adımın atılması gerektiğini söyledi.
12.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili, teleferik işletmecisi ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Kocagöz’ün tutukluluğuna yapılan itiraz ise reddedildi. Kocagöz’ün avukatları, tutukluluğa tekrar itiraz için bilirkişi raporunu bekledi. Bilirkişi raporunun dosyaya eklenmesinin ardından savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
7.05.2024 Gündem
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.
6.05.2024 Ekonomi
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şahsın yakalandığını ve tutuklandığını açıkladı.
4.05.2024 Gündem
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs Cumartesi günü erişime açılıyor. Sonuçlar DV programının resmi web sitesi olan dvprogram.state.gov adresinden ilan edilecek. Sonuçları kontrol etmek için teyit numaranızı, soyadınızı, doğum tarihinizi ve doğrulama kodu gerekecek. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, vize başvurusu için ilerleme devam edecek, ancak sonuçlar olumsuzsa başvuru kabul edilemeyecek. Sonuçları sorgulama işlemi, sadece DV programının resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek. Adaylara ek olarak, sonuçlar herhangi bir konsolosluktan veya ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan bildirilmeyecek. Peki, Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak?
4.05.2024 Gündem
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliğinde dünyayı tanıtmayı amaçlayan Mektebim Koleji, Kahraman Mektepliler Projesi bu yıl Forte Kültür Sanat Akademi ve Silivri Belediyesi ortaklığıyla ikinci kez yapıldı. Projenin gala gecesinde Sırbistan, Bulgaristan ve Türkiye’den katılım sağlayan yaklaşık 400 öğrenci dansları ve yöresel oyunları ile renkli görüntüler objektiflere yakalandı.
3.05.2024 Gündem
Herkes alanlarda onlar ekmek parası peşinde! Çalışmaya devam ettiler
Herkes alanlarda onlar ekmek parası peşinde! Çalışmaya devam ettiler Adana’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yüzlerce kişi kutlama yaparken, simit ve su satanlar ise, ekmek parası için kutlama alanındaki bariyerlerin arkasında çalışmaya devam etti.
2.05.2024 Adana
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev açıkladı: Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruz
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev açıkladı: Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruz Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen 6. Dünya Kültürlerarası Diyalog Forumu, resmi açılış töreniyle başladı. Azerbaycan ve Ermenistan’ın barış müzakerelerine değinen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Şimdi aslında olumlu bir şekilde Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruz, sınırların belirlenmesi başladı. Sadece sınırların belirlenmesi değil, hatta sınırların tespiti de başladı” dedi.
1.05.2024 Dünya
Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor, 4 Mayıs Grren Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? DV Lottery green card sonuçları sorgulama
Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor, 4 Mayıs Grren Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? DV Lottery green card sonuçları sorgulama Green Card sonuçları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Amerika'da oturum ve çalışma izni alabilmek için geçtiğimiz yıl müracaatta bulunan vatandaşlar, Green Card sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorguluyor. DV Program isimli sayfa aracılığıyla açıklanacak olan 2024 Green Card sonuçları, elde edilen başvuru numarası aracılığıyla ekran üzerinden takip edilebilecek. Peki, Green Card ne zaman açıklanıyor? Green Card sonuçları 4 Mayıs’ta saat kaçta açıklanıyor
1.05.2024 Gündem
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir?
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir? Baby Reindeer dizisi, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek kara mizah ve gerilim unsurlarını bir araya getirerek büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dizi hakkında konuşulanlar devam ederken, dizide ana karakteri taciz eden kişinin Sean Foley olduğu iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Sean Foley’in kim olduğu araştırılırken, Foley’den açıklama geldi.
1.05.2024 Magazin
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
1 Mayıs işçi bayramında bayram asılır mı, bayrak ne zaman asılır? 1 Mayıs nedeniyle kurumlara bayrak asılır mı?
1 Mayıs işçi bayramında bayram asılır mı, bayrak ne zaman asılır? 1 Mayıs nedeniyle kurumlara bayrak asılır mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle vatandaşlar resmi kurumlara, okullara ya da işyerlerine bayrak asılıp asılmadığını sorguluyor. 1 Mayıs İşçinin ve emekçinin bayramı olarak kutlanır. Peki, 1 Mayıs İşçi Bayramında bayrak asılır mı? Resmi kurumlara, okullara, evlere 1 Mayıs’ta bayrak asılır mı, bayrak ne zaman asılır?
1.05.2024 Gündem
Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı
Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı Tuzlaspor Kulübü Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı'ya yönelik yürütülen yasadışı bahis soruşturması kapsamında 2020-2021 yıllarında Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu tanık olarak ifadeye çağırıldı.
30.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.