Gebelik sonrası en çok bu ameliyat talep ediliyor!
Gebelik sonrası en çok bu ameliyat talep ediliyor! Kadınların genellikle hamilelik, erkeklerin de kilo verme süreci sonrasında karşılaştığı “gevşek ve sarkık karın” sorunundan ‘abdominoplasti’ (karın germe) operasyonu ile kurtulmanın mümkün olduğunu söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu, “Karın germe ameliyatıyla göbek deliği altındaki çatlakların tamamı giderilir. Abdominoplasti ameliyatları ‘mini karın germe’, ‘tam karın germe’ ve ‘360 karın germe’ olarak üç farklı şekilde uygulanabilir” dedi.
10.12.2021 Sağlık
3D karın germe yönteminin avantajları nelerdir?
3D karın germe yönteminin avantajları nelerdir? Son zamanlarda popüler hale gelen vücut şekillendirme işlemlerinden biri olan 3D karın germe yöntemini Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka sizler için anlatıyor.
17.10.2021 Sağlık
Karın germe estetiği ile bu problemlere veda edin!
Karın germe estetiği ile bu problemlere veda edin! Karın germe işlemi ile daha iyi bir duruşa sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlsun Aka karın germe işleminin detaylarını sizler için anlattı.
19.08.2021 Sağlık
Doğum sarkmalarına annelik estetiği!
Doğum sarkmalarına annelik estetiği! Kilo değişikliği, hamilelik sonrası karında çatlak görünümü, sıkılığını yitirmiş karın çevresi ve emzirme sonrası formunu kaybeden göğüsler birçok anne için büyük sorun. Değişen anne bedenine doğumdan en az 6 ay sonra ve emzirme süresinin bitmesinin ardından yapılan anne makyajı adı verilen annelik estetiğine genç anneler ilgi gösteriyor. Op. Dr. Cengizhan Ekizceli, annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
28.11.2020 Sağlık