İstirahat ve hareketi dengeleyin
İstirahat ve hareketi dengeleyin Pandemi döneminde yaşanan kapanma sürecinde birçok kişinin hareketsiz kalması veya yanlış dinlenme sonucu çeşitli sağlık sorunlarına davetiye çıkarabildiğini söyleyen Fizyoterapi Uzmanı Gülşah Konakoğlu, “Öncelikle istirahat ve aktiviteyi dengede tutmamız lazım. Çünkü vücudumuzdaki kasların belli bir çalışma kapasitesi var ve bu kasları kullanmadığımızda kasların dayanıklılığı azalıyor. Bu durum, kardiyovasküler dayanıklılığın azalmasına, bel ve boyun sağlığını olumsuz etkileyen omurga problemlerine davetiye çıkarabiliyor” dedi.
4.05.2021 Sağlık
Kronik yorgunluğa dikkat!
Kronik yorgunluğa dikkat! Psikiyatri Uzmanı Dr. Ebru Öztepe Yavaşcı, kronik yorgunluğun en önemli tedavisinin kişinin yeterli istirahatı sağlaması olduğunu söyledi.
11.09.2020 Sağlık
İşçinin rapor hakkı kaç gün? Üst üste rapor…
İşçinin rapor hakkı kaç gün? Üst üste rapor… İşçinin hastalanması ya da kaza geçirmesi durumunda doktor tarafından işçiye istirahat raporu verilir. İş göremezlik belgesi olarak da bilinen rapor, doktor tarafından verilse de bazı yasal sınırlamaları bulunmaktadır. Peki, işçinin rapor hakkı kaç gün? İşçi üst üste rapor alabilir mi?
16.10.2019 Çalışan Hakları