İçişleri

İçişleri

Son dakika İÇİŞLERİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İÇİŞLERİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İÇİŞLERİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçişleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içişleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.661 içişleri haberi bulunmuştur. Tüm içişleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde gerçekleştirilen Ayar-3 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
18.05.2024 Gündem
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Piyasaya Sahte Altın Sürmeye Çalışan" şahıslara yönelik “AYAR-3” operasyonu düzenlendiğini duyurdu.
18.05.2024 Gündem
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2025 yılından itibaren öğretmen atamalarında uygulamayı planladığı 'Öğretmen Akademisi'nin, bu hafta Meclis gündemine gelmesi beklenen 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' ile resmileştirileceğini açıkladı.
18.05.2024 Gündem
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
18.05.2024 Gaziantep
Hırvatistan'da yeni hükümet kuruldu
Hırvatistan'da yeni hükümet kuruldu Hırvatistan'da mevcut Başbakan Andrej Plenkovic liderliğindeki yeni hükümet, meclisten 61 'hayır' oyuna karşı 79 'evet' güvenoyu alarak kuruldu.
18.05.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya duyurdu! Çakarlı araç kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Çakarlı araç kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Polis bölgesinde trafik ekiplerimizce 9-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında ışıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları (çakar) mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı. 104 bin 382 araca aşırı hız işlemi yapıldı" açıklamasını yaptı.
18.05.2024 Gündem
20 ilde harekete geçildi! 74 kişi gözaltına alındı
20 ilde harekete geçildi! 74 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde “Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Nitelikli Hırsızlık ve Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “Sibergöz-39” operasyonlarında 74 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
17.05.2024 Gaziantep
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları Son 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları, adayların yakın takibinde. Başvurular -Devlet üzerinden yapıldı, merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Gözler İçişleri Bakanlığı’nın sayfasına çevrildi. Peki, İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
16.05.2024 Gündem
Lapa lapa kar yağışının ardından Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi! Çok kuvvetli olacak, bu kez fena vuracak
Lapa lapa kar yağışının ardından Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi! Çok kuvvetli olacak, bu kez fena vuracak İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kentte alarm verildi. Çok kuvvetli olacak. Meteoroloji kar yağışının ardından 3 uyarı birden yaparak illeri tek tek açıkladı. Mayıs ayında gelen kar sürprizinin ardından MGM illeri saat vererek açıkladı. Kuvvetli yağış, kar erimesi ve toz taşınımına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.  İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları ve il il hava durumu...
16.05.2024 Gündem
Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı
Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı Gaziantep'te FETÖ-PDY silahlı terör örgütüne yönelik kıskaç operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan 7'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 6'sı kadın 13 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
15.05.2024 Gaziantep
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz." dedi.
15.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular Ankara’da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan üç üst düzey polis müdürü ile bir komiser ve bir polisin evinde dün arama yapıldı. Mülkiye başmüfettişleri devrede. Soruşturmada “Gizli tanık M7’nin gözaltındayken kimlerle görüştürüldüğü, elektronik kelepçeyle nasıl rahat dolaştığı, nasıl kaçtığı, bazı siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokulmaya çalışıldığı” gibi soruların yanıtları aranıyor.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 2 organize suç örgütü çökertildi: Çok sayıda şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 organize suç örgütü çökertildi: Çok sayıda şüpheli yakalandı Elebaşılığını Hakan Akdoğan ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Toplam 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 60 şüpheli yakalandı.
11.05.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! AKOM devreye girdi, İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, hazır olun bu kez fena vuracak
Meteoroloji son dakika duyurdu! AKOM devreye girdi, İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, hazır olun bu kez fena vuracak Uyarı üstüne uyarı yapıldı! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi. AKOM, MGM ve Meteoroloji uzmanlarından peş peşe uyarılar geliyor. Mayıs ayında kimse bunu beklemiyordu. Saat verilerek iller tek tek açıklandı. Sadece bugün değil 5 gün boyunca etkili olacak. Adeta Mart görünümlü Mayıs yaşanıyor, montlar ve şemsiyeler geri dönüyor. İşte İşte il il hava durumu ve son dakika uyarıları ile ilgili detaylar...
10.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Ankara emniyetinde bir müdür ve iki müdür yardımcısı görevden alındı
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Ankara emniyetinde bir müdür ve iki müdür yardımcısı görevden alındı İçişleri Bakanlığı, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için il emniyet müdür yardımcısı, organize suçlarla mücadele şubesi müdürü ile yardımcısının görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.
9.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi”
Bakan Yerlikaya duyurdu! ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen “Mahzen-41” operasyonları ile elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı “Ayazlar” suç örgütünün çökertildiğini, örgüt üyesi 9 şüphelinin ise yakalandığını açıkladı.
9.05.2024 Gündem
Fahri Trafik Müfettişliği'nde önemli değişiklik
Fahri Trafik Müfettişliği'nde önemli değişiklik İçişleri Bakanlığı'nın düzenlemesine göre Fahri Trafik Müfettişi olmak isteyen ve olan kişilere yönelik yeni düzenlemeler yapıldı.
9.05.2024 Gündem
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Mahzen-40' operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
8.05.2024 Gündem
Diyarbakır merkezli organize suç örgütüne operasyon: 8 ilde 33 gözaltı
Diyarbakır merkezli organize suç örgütüne operasyon: 8 ilde 33 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır merkezli organize suç örgütüne yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-39' operasyonlarında 33 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
8.05.2024 Gündem
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Ekonomi
Nikah'ta dua tartışmasına Bakanlıktan soruşturma
Nikah'ta dua tartışmasına Bakanlıktan soruşturma İçişleri Bakanlığı, nikah töreninde dua edilmesinin engellenmesi olayı ile ilgili olarak mülkiye müfettişi görevlendirdi.
7.05.2024 Gündem
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçişleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içişleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.