Hava

Hava

Son dakika hava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava gelişmeleri de dahil olmak üzere 70.520 hava haberi bulunmuştur. Tüm hava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuvvetli yağış ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı: Meteoroloji'den 20 ile sarı kodlu uyarı
Kuvvetli yağış ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı: Meteoroloji'den 20 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı.
4.05.2024 Hava Durumu
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Küçükçekmece’de yolların su altında kaldığı görülürken, Silivri’de ise yağışın ardından oluşan gökkuşağı görenleri mest etti.
3.05.2024 Gündem
Valilik uyardı! 5-7 Mayıs tarihlerine dikkat
Valilik uyardı! 5-7 Mayıs tarihlerine dikkat Ankara Valiliği, 5-7 Mayıs tarihleri arasında zirai don beklendiğinden tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.
3.05.2024 Gündem
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Adana'da sağanak yolları göle çevirdi! Vatandaşlar yolda yürüyemez oldu
Adana'da sağanak yolları göle çevirdi! Vatandaşlar yolda yürüyemez oldu Adana'da aniden bastıran yağmur nedeniyle okuldan çıkan çocuklar göle dönen yoldan eve gitmek zorunda kaldı.
3.05.2024 Adana
Adana'da "kırkikindi" yağmuru etkili oldu! 25 dakika boyunca devam etti
Adana'da "kırkikindi" yağmuru etkili oldu! 25 dakika boyunca devam etti Adana'da aniden bastıran yağmur etkili oldu. Kent genelinde öğlene kadar güneşli hava hakim oldu.
3.05.2024 Adana
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var.. Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalığın' artışta olduğunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu Başkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.
3.05.2024 Gündem
THY, kabin memuru alımı yapacak!
THY, kabin memuru alımı yapacak! Kabin memuru adayları için açılan Take-Off Kabin ilanı kapsamında en az lise mezunu, 01.01.1982- 31.12.2004 tarihleri arasında doğanlar THY'ye başvuru yapabilecek.
3.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tünelin 14.5 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın üçüncü, Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olduğunu belirtti.
3.05.2024 Gündem
THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi saat kaçta? THY Emlak Konut kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak? THY Arnavutköy konut projesi kura sonuçları
THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi saat kaçta? THY Emlak Konut kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak? THY Arnavutköy konut projesi kura sonuçları Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları yarın çekiliyor. THY Emlak Konut projesi ile ev sahibi olacaklara peşin ödemede yüzde 25 indirim sağlanacak, ödemelerde 24-36-48-60 ay vade seçenekleri de bulunuyor. 10 yıl vadeli olarak ara ödemeler ve taksitlerle konutlara sahip olunacak. Taksitler ise 7500 liradan başlayacak. Peki, Emlak Konut THY Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak, THY Emlak Konut Projesi kura çekimi saat kaçta?
3.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor: Saat verildi!
Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor: Saat verildi! Meteoroloji’den peş peşe uyarı geldi. 15 kent için sarı alarm verildi. Bugün için ‘riskli bölge’ uyarısı yapıldı. Sıcaklıkların 2 ila 4 derece daha düşeceği soğuk havalar 4 gün daha yurdu esir alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre yağışlı havanın, Trakya (Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ)’nın iç kesimlerinin etkisi altına alacağı belirtilirken İstanbul’da beklenen kuvvetli yağışın 17.00 itibariyle başlayacağı tahmin ediliyor.
3.05.2024 Gündem
İstanbul'da ev sahibi olmak için büyük fırsat! İşte fiyatlar ve ödeme planları
İstanbul'da ev sahibi olmak için büyük fırsat! İşte fiyatlar ve ödeme planları İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 12 bin 500 adet konutun inşaatı hızla devam ediyor. THY ve Emlak Konut işbirliğiyle yapılan konutlarda peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılacak. Konutlar 1+1, 2+1, 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutlar 3 milyon 370 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.
3.05.2024 Ekonomi
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı
Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, Yüksek İrtifa Sistem Performans Testini başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3, yerli motor ile 33.000 feet irtifaya çıkarak rekor kırdı.
2.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor Ev alma planı yapanlara güzel haber! Uygun koşullarla ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, konut hamlesi kapsamında İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor.
2.05.2024 Ekonomi
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin Meteoroloji'den buz gibi hava uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları hissedilir şekilde soğuyacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 34 kente "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.
2.05.2024 Ekonomi
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı...
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı... Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. Açıklanan son hava durumu raporuna göre Orta ve Doğu Karadeniz'de saat 21.00'de, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın saat 08.00'de başlayacağı tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
1.05.2024 Gündem
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı İstanbul'un Kartal İlçesinin Hürriyet Mahallesi'nde şoförü direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarptıktan sonra markete girdi. ıslak zeminde otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist öldürüldü
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı
1.05.2024 Gündem
Antalya'da sahiller dolmaya başladı
Antalya'da sahiller dolmaya başladı Antalya'da hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşmasıyla Konyaaltı Sahili doldu.
1.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.