Haraç

Haraç

Son dakika haraç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haraç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haraç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haraç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haraç gelişmeleri de dahil olmak üzere 948 haraç haberi bulunmuştur. Tüm haraç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Organize suç örgütleri çökertildi: 47 kişi gözaltına alındı
Organize suç örgütleri çökertildi: 47 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'da düzenlenen operasyonda 2 örgüt elebaşının da içerisinde bulunduğu 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.02.2024 Gündem
3 suç örgütü daha çökertildi! 24 şüpheli yakalandı
3 suç örgütü daha çökertildi! 24 şüpheli yakalandı İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-40” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 2'si örgüt elebaşı olan 24 şüpheli yakalandı.
15.02.2024 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde Kafes-33 operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde Kafes-33 operasyonu: 9 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde yapılan 'Kafes-33' operasyonuyla Ahmet Söylemez'in liderliğini yaptığı suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşıyla beraber 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
31.01.2024 Gündem
Oto galericiye kanlı saldırı: Sana 5 milyon lira ceza kestik!
Oto galericiye kanlı saldırı: Sana 5 milyon lira ceza kestik! Küçükçekmece'de bir çocuk babası galerici Sertaç Çelikli'nin öldürülmesiyle ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin iş adamından 5 milyon lira haraç almaya çalıştıkları iddia edildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin olaydan sonra kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Gülsüme Doğan etkisiz hale getirildi
PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Gülsüme Doğan etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK adına haraç toplayan ve eleman sağlayan sözde sorumlulardan Jiyan Mardin kod adlı Gülsüme Doğan'ı Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
20.11.2023 Gündem
‘Bayğaralar’ çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya duyurdu
‘Bayğaralar’ çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya: Adana merkezli 6 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes operasyonu kapsamında ‘Bayğaralar’ organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda 55 şüpheli yakalandı.
23.10.2023 Gündem
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu İsveç'te Yüksek Mahkeme, terör örgütü PKK için haraç toplamaya çalışan ve temmuz ayında 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın hapis cezasını onadı ancak cezasını çektikten sonra Türkiye'ye sınır dışı edilmesi kararını iptal etti.
20.09.2023 Dünya
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü!  Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü! Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı Kahramanmaraş’ta 27 yıl önce eşi Arap Tanıdır ile kızı Zeynep Tanıdır’ı öldürüp evin bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklanan Hayriye Fındıklıoğlu (76) hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle açılan dava, zaman aşımı gerekçesiyle düştü. Kahramanmaraş 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi, suçun işlendiği tarihte zaman aşımının 20 yıl olduğu gerekçesiyle davayı düşürüp Fındıklıoğlu ve diğer 2 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
20.09.2023 Gündem
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu!
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu! İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “Araç seyir halindeyken deodorantı kullandığımız sırada tuşu takılı kaldı. Sonrasında çakmak ateşlenince o an bir patlama oldu. İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
Elinde tüfekle dehşet saçtı! Haraç vermeyen esnafı güpegündüz katletti
Elinde tüfekle dehşet saçtı! Haraç vermeyen esnafı güpegündüz katletti Adana'da, cep telefonu satan Suriye uyruklu Ahmed Madarati'nin (30), haraç vermeyi reddetmesi üzerine öldürüldüğü olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Elinde av tüfeğiyle Madarati'nin peşinden koşup iş yerine ateş ettiği anlar görüntülenen cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
20.09.2023 Gündem
Serav Antlaşması Özeti Ve Önemi... Serav Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Serav Antlaşması Özeti Ve Önemi... Serav Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğunun 1577 yılında başlayan ve uzun yıllar boyunca süren savaş sonucunda 1618 yılında Serav Antlaşması imzalanmıştır. 
14.09.2023 Eğitim
Otogardaki korkunç cinayette '500 bin lira haraç' iddiası
Otogardaki korkunç cinayette '500 bin lira haraç' iddiası Otogardaki kan donduran cinayette ayrıntılar ortaya çıktı. Adana'da, otogar değnekçisi Göksel Onmaz'ı (56) darbedip, tabancayla öldüren 7 şüpheli saklandıkları adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Onmaz'ın, şüphelilerden Vural Çural Güçlü (31) ile otogardaki yazıhanesini devrettiği Ömer Y.'den (49), 250'şer bin lira haraç istediği için öldürüldüğü iddia edildi.
15.07.2023 Gündem
Antalya merkezli 6 ilde silahlı suç örgütüne eş zamanlı operasyon: 32 tutuklama
Antalya merkezli 6 ilde silahlı suç örgütüne eş zamanlı operasyon: 32 tutuklama Antalya merkezli, İstanbul, Ankara, Adana, Isparta ve Burdur ilçelerinde polisin organize silahlı suç örgütüne ve bu örgüte silah temin eden şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 55 şüpheliden 32'si tutuklandı.
10.05.2023 Gündem
'Kadın terzisi' çete lideri çıktı! ‘Makas’ operasyonunda flaş detaylar
'Kadın terzisi' çete lideri çıktı! ‘Makas’ operasyonunda flaş detaylar Diyarbakır merkezli 5 ilde polis, birçok suçtan cezaevinde bulunan İ.İ.’nin liderliğini yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.
12.04.2023 Gündem
Mankeni darbeden eski sevgili için istenen ceza belli oldu
Mankeni darbeden eski sevgili için istenen ceza belli oldu Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş'ı tekme ve yumruklarla darbettiği iddiasıyla 6 yıla kadar hapsi istenen eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta ile tehditle suçlanan arkadaşı Muhammed Emre Balcı'nın yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, iki sanık hakkında "Tehdit" suçundan beraat isterken; Gizem Akbaş'ı yumrukladığı iddia edilen sanık Mücahit İsmail Ayta hakkında "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası talep etti.
30.03.2023 Yaşam
Ahzab Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ahzab Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Ahzab Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ahzab Suresi okumanın yararları ve faziletleri Ahzab Suresi, din alimleri ve Müslümanlar tarafından tefsir konuların üzerinde çalışma yapılmış konuların başında yer almaktadır. Ahzab suresinin bazı ayetlerinde emanet kavramı ve emanete rivayet gibi birçok konunun detaylı ile yardımcı olmaya çalıştığı görülmektedir. Emanet kavramı oldukça önemi olan, dikkat edilmesi gerekilen kavramların arasında yer almaktadır.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Ramazanda Fetih Suresi okumanın fazileti nedir? Fetih Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve Fetih Suresi Türkçe anlamı
Ramazanda Fetih Suresi okumanın fazileti nedir? Fetih Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve Fetih Suresi Türkçe anlamı Ramazanın ilk gecesi Fetih Suresi okumanın fazileti araştırılıyor. Fetih suresi Medine döneminde inmiştir. 28 âyettir. Sure adını 1, 18 ve 27. âyetlerde geçen “fetih” kelimesinden almıştır.Fetih suresi oku ve dinle sayfamızda Fetih suresi'nin anlamı, fazileti, Diyanet meali, tefsiri, Türkçe ve Arapça okunuşu ile yazılışı ve diğer detaylar yer almaktadır. Peki, Ramazanda Fetih Suresi okumanın fazileti nedir? Fetih Suresinin anlamı ve önemi ne? Fetih Suresi hangi cüzde? Fetih Suresi kaçıncı sayfada? İşte Fetih Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve Fetih Suresi Türkçe anlamı...
20.01.2023 Ramazan
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne?
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Kemal Sunal filmleri arasında yer alan Gerzek Şaban filmi televizyon ekranlarına geliyor. Kemal Sunal’in iki farklı karakteri oynadığı Gerzek Şaban’da, mafya babası Seyfi ile gariban Osman’ın hikayesi anlatılıyor. Peki, Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Gerzek Şaban filmi kaç yılında çekildi? İşte detaylar…
4.09.2022 Televizyon
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye operasyon! O kişi yakalandı
İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye operasyon! O kişi yakalandı Eyüpsultan'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonda, örgüt adına haraç topladığı ileri sürülen bir kişi yakalandı. 
10.07.2022 Gündem
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi?
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi? Show TV ekranlarında bugün yayınlanacak Gerzek Şaban sinemaseverle ile buluşacak. Natuk Baytan’ın Kemal Sunal ile yaptığı Gerzek Şaban’ın oyuncuları, konusu ve nerede çekildiği merak ediliyor. 1986 yapımı Gerzek Şaban oyuncuları ve konusu nedir? Gerzek Şaban nerede çekildi?
29.06.2022 Televizyon
Alman istihbaratından PKK raporu! Terör örgütü Almanya’yı haraca bağlamış...
Alman istihbaratından PKK raporu! Terör örgütü Almanya’yı haraca bağlamış...   Terör örgütü PKK Almanya'yı haraca bağladı. Almanya'nın iç istihbarat birimi Federal Anayasa Koruma Teşkilatı (BfV) tarafından yayınlanan raporda, terör örgütü PKK 2021 yılında bağış kampanyası adı altında Almanya’da tahmini olarak 16 milyon 700 bin Euro toplayarak bir yıl öncesine kıyasla daha fazla haraç topladığı ifade edildi.
8.06.2022 Dünya
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk olarak Van'ın Edremit ilçesinde Evliya Çelebi Teknik Lisesi Uygulama Oteli konferans salonunda düzenlenen partisinin ‘İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Soylu, “Kılıçdaroğlu sana söylüyorum. Öyle HDP'nin kalabalıklarıyla gelip de Doğu ve Güneydoğu’da gezmek olmaz, milletle gezmek olur. Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu. Huzur geldi, kardeşlik geldi, şimdi Türkiye'nin her tarafına rahat rahat gidebiliyor. Adam teşekkür eder. Adam der ki Allah razı olsun AK Parti'den, Tayyip Erdoğan'dan” dedi.
26.03.2022 Siyaset
İbrahim Tatlıses’e suikast girişimiyle ilgili mahkemeden flaş karar! Sır mektup yıllar sonra ortaya çıkmıştı!
İbrahim Tatlıses’e suikast girişimiyle ilgili mahkemeden flaş karar! Sır mektup yıllar sonra ortaya çıkmıştı! İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011'de "İbo Show" programının çekimlerine katıldıktan sonra saldırıya uğramıştı. Uzun namlulu silahlarla başından vurulan İbrahim Tatlıses ağır yaralanmıştı. Öldürülmek istenen İbrahim Tatlıses geçirdiği ameliyatlar sonrasından hayata tutunmayı başardı. İbrahim Tatlıses'e suikast girişiminde önce yazılan sır mektup ortaya çıkmıştı. Saldırıdan 3 yıl önce Abdullah Uçmak'ın haraç almak için tehdit dolu mektubunu Tatlıses'e götürdükleri iddiasıyla 15 yıl hapis cezasıyla yargılanan Ali Tekin Akkoyunluoğlu ve Mehmet Sebe'nin yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesindeki davada karar çıktı. İşte mahkemeden çıkan yeni karar…
16.03.2022 Magazin
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor'
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor' Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem’in ardından şarkıcı Tuğba Özerk de saplantılı hayran mağduru olduğunu iddia ederek adliyenin yolunu tuttu. 7 yıldır kendisini taciz eden Erol Akbalık'ın tehditle haraç istediğini söyledi.
3.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Haraç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haraç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.