Deniz

Deniz

Son dakika deniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 47.525 deniz haberi bulunmuştur. Tüm deniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altınay Savunma halka arz katılım endeksine uygun mu, Altınay Savunma Teknolojileri ne zaman halka arz olacak? Altınay Savunma halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?
Altınay Savunma halka arz katılım endeksine uygun mu, Altınay Savunma Teknolojileri ne zaman halka arz olacak? Altınay Savunma halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayıyla milli projelerde yer alan Altınay Savunma Teknolojileri, hissesi 32 liradan halka arz olacak. Altınay Savunma Teknolojilerinin halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,9 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 25 olması öngörülüyor. Peki, Altınay Savunma halka arz katılım endeksine uygun mu, Altınay Savunma Teknolojileri ne zaman halka arz olacak? Altınay Savunma halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?
3.05.2024 Ekonomi
İzmir - Midilli arasında seferler başladı! Sezon sonuna kadar devam edecek
İzmir - Midilli arasında seferler başladı! Sezon sonuna kadar devam edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz turizmini canlandırmak için İZDENİZ konforuyla sürdürdüğü İzmir-Midilli seferlerinin 2024 yaz programı başladı. Kapı vizesinin de devreye girmesiyle ilginin arttığı seferler 27 Eylül'e kadar iki gemiyle devam edecek.
3.05.2024 Gündem
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği belirtildi.
3.05.2024 Gündem
KOTON borsada ne zaman işlem görecek, Koton halka arz ne zaman bitiyor? Koton Mağazacılık kaç lot verdi, Koton halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?
KOTON borsada ne zaman işlem görecek, Koton halka arz ne zaman bitiyor? Koton Mağazacılık kaç lot verdi, Koton halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
3.05.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı
Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, Yüksek İrtifa Sistem Performans Testini başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3, yerli motor ile 33.000 feet irtifaya çıkarak rekor kırdı.
2.05.2024 Ekonomi
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Caretta caretta kaplumbağalarının sezonu erken başladı!
Caretta caretta kaplumbağalarının sezonu erken başladı! Antalya'nın Kemer ilçesindeki Çıralı sahilinde , Dünya Doğayı Koruma Birliği'nin (IUCN) kırmızı listesinde nesli tükenme tehlikesi altındaki türler arasında bulunan caretta caretta türü deniz kaplumbağalarının sezonu geçen yıla göre, 1 ay erken başlarken, 2 yuva kafes konularak korumaya alındığı açıklandı.
2.05.2024 Gündem
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Antalya'da sahiller dolmaya başladı
Antalya'da sahiller dolmaya başladı Antalya'da hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşmasıyla Konyaaltı Sahili doldu.
1.05.2024 Ekonomi
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı Türkiye Karadeniz’de enerji aramalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Doğu Karadeniz’de yapılacak olan petrol aramalarına çevrildi. Bakan Bayraktar geçtiğimiz haftalarda birkaç ay içerisinde petrol keşfi için sondaj yapılacağını bildirmişti. Peki Karadeniz’de beklenti ne? Sondaj çalışması ne kadar sürecek? İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Kızıl Goncalar dizisi hangi ilçede çekiliyor? NOW TV Kızıl Goncalar nerede, hangi ilde çekiliyor?
Kızıl Goncalar dizisi hangi ilçede çekiliyor? NOW TV Kızıl Goncalar nerede, hangi ilde çekiliyor? Kızıl Goncalar dizisi hangi ilçede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şu sıralar tüm sosyal medyayı etkisi altına alan Now TV dizisi Kızıl Goncalar daha önce Fatih ilçesinde çekilmekteydi. Ancak alınan karar gereği çekim yerleri yer değiştirdi. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolünde olduğu Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?
29.04.2024 Magazin
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.
29.04.2024 Magazin
Deniz Çakır'ın "Çok okeyim" cevabı dillere düştü!
Deniz Çakır'ın "Çok okeyim" cevabı dillere düştü! Oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Sokak hayvanlarıyla ilgili düşüncelerine dile getiren oyuncu, "çok okeyim" cevabıyla şaşırttı.
28.04.2024 Magazin
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
İstanbul'da deniz taksi ile kano çarpıştı: 2 kadın yaralandı
İstanbul'da deniz taksi ile kano çarpıştı: 2 kadın yaralandı Kalamış açıklarında deniz taksi ile kanonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
27.04.2024 Gündem
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız!
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız! Havacılık ve savunma şirketlerinin temsilcileriyle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayii anlamında başkalarının kanatlarıyla uçma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi. Başkan Görgün, "Biz kendi kanatlarımızla ‘Hürkuş’ olacağız" dedi.
26.04.2024 Gündem
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadelenini VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.
26.04.2024 Galatasaray
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Balık tutmak için denize açıldı! Tekneyle yunuslar yarıştı..
Balık tutmak için denize açıldı! Tekneyle yunuslar yarıştı.. Bartın'ın Amasra ilçesinde balık tutmak için denize açılan Cem Yavuzyiğit,50 metre açıkta 2 yunusla karşılaştı. Tekneyle yarışır gibi yüzmeye başlayan yunuslar, güzel görüntüler oluşturdu. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.
25.04.2024 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Deniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.