Gazete Vatan Logo
Magazin Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?

Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?

Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?

Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?

NOW yönetiminin 2. Sezon için onay verdiği Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu’ndan sonra yeni bir ayrılık daha yaşanıyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Mesut Akusta, Esra Dermancıoğlu, Emre Bulut, Biran Damla Yılmaz, Burak Sevinç, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Merve Honca gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?

HUDUTSUZ SEVDA CEYLAN ÖLDÜ MÜ, DİZİDEN AYRILIYOR MU?

NOW TV ekranlarında her perşembe izleyicisi ile buluşan Hudutsuz Sevda dizisinde Ceylan karakterine hayat veren oyuncu Esengül Aypek’in ayrılıyor.

Ceylan karakteri Asiye tarafından vurularak ölecek. 

Halil İbrahim’in hayatına başta yardıma muhtaç bir kız olarak gelen ve İbrahim’in evli olmasına rağmen ona ilgi gösteren Ceylan son dönemde amacına ulaşmıştır. Ceylan ve  Halil İbrahim bir hayli yakınlaşmıştır. Planlı bir iş olsa da plan aksamıştır. Yılmaz Marten’i öldüren Ceylan’ı son bölümde Asiye vuracak ve böylelikle Ceylan karakteri diziden ayrılmış olacak.

Haberin Devamı

ESENGÜL AYPEK HUDUTSUZ SEVDA NEDEN AYRILDI?

Asiye tarafından vurularak öldürülen Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beraber ekip arkadaşlarına da veda etti. Esra Dermancıoğlu ile beraber Hudutsuz Sevda dizisinden ayrılan Esengül Aypek’in senaryoda olan hikayesi tamamlandı.