Borçlu

Borçlu

Son dakika borçlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borçlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borçlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borçlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borçlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.843 borçlu haberi bulunmuştur. Tüm borçlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
5.04.2024 Ekonomi
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
28.03.2024 Gündem
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yıldırım, "ANFA'nın 2019'da borcu 208 milyon lira, 2023 yılında aynı şirketin borcu 1 milyar 581 milyon 405 lira. Bu ABB'nin internet sitesinde yazıyor. ABB'nin yaklaşık 15 tane şirketi var. ABB 1 milyar 125 milyon lira borçla aldığı şirketlerde 8 milyar 62 milyon lira borcu var. Sayıştay denetçileri bu şirketlin borca batık ve iflasta olduğunu yazıyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "En borçlu belediyeler CHP'ye ait. Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketleriyle birlikte SGK’ya en borçlu belediyesi. Yani Ankara Büyükşehir Belediyesi prim borçlarını dahi devlete ödeyemiyor. 5 yıl önce 200 milyon olan borç bugün 4,5 milyar olmuştur" dedi.
26.03.2024 Gündem
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi Erzurum'da kaybolduktan 16 yıl sonra, para meselesi yüzünden öldürülüp Kop Dağı'nın eteklerine gömüldüğü ortaya çıkan Recep Akpınar (27) cinayetine ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Göktürk (53) ve Necmi Acar'a (52) verilen müebbet hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
21.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde müşterilere fahiş hesap çıkartıp, ödemeyenlere senet imzalatan eğlence mekanı sahiplerine yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Kısa vadeli dış borç stoku belli oldu! Artış gerçekleşti
Kısa vadeli dış borç stoku belli oldu! Artış gerçekleşti Kısa vadeli dış borç stoku, Aralık sonu itibarıyla, 2022 yıl sonuna göre yüzde 17,2 oranında artışla 174,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.
19.02.2024 Ekonomi
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu’ndan "Bilim Kuşağı Atölyeleri"
İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu’ndan "Bilim Kuşağı Atölyeleri" 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen bölge başta olmak üzere ülkemizde çocukların erken yaşta bilim ve bilimsel düşünce ile tanışmasına katkıda bulunmak amacıyla Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu tarafından “Bilim Kuşağı Atölyeleri” projesi hayata geçirildi. Bilimi seven, keşfeden, merak eden, sorgulayan nesiller yetiştirilmesine destek olmayı amaçlayan proje ile 3 yılda 8-13 yaş arası 750 bin çocuğa ulaşılması planlanıyor.
1.02.2024 Ekonomi
Taksilerde yeni zam! Yevmiyeler yüzde 20 arttı
Taksilerde yeni zam! Yevmiyeler yüzde 20 arttı Ticari taksilerin taksimetre tarifelerine yüzde 28,09 oranında zam yapılmasının ardından taksilerde şoför olarak çalışanların plaka sahibi ya da galericilere ödeyeceği ücret belli oldu. Bir günde 4790 lira kazanamayan şoför evine eli boş gidiyor. Neredeyse hiçbir sosyal hakkı olmayan şoförler haftada 126 saat çalışıp plaka sahibine para yetiştirmeye çabalıyor.
23.01.2024 Ekonomi
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
TBMM’de terörle mücadele oturumu! Bakan Fidan'dan net mesaj: Asla izin vermeyeceğiz
TBMM’de terörle mücadele oturumu! Bakan Fidan'dan net mesaj: Asla izin vermeyeceğiz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında Meclis Genel Kurulu’nda terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumu düzenleniyor. Kurtulmuş, "Türkiye sorunlarını çözmeye muktedir devlettir. Terör belasını da yok edip tarihin çöplüğüne atacaktır" dedi. Kürsüde söz alan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terör örgütüne ağır darbe indirdik" dedi. Güler'in ardından konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise " ABD, Suriye'de DEAŞ ile mücadele bahanesi ile PKK terör örgütüne destek vermektedir." ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
2.12.2023 Ekonomi
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Tefeciler boş araziye götürüp video çekmiş
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Tefeciler boş araziye götürüp video çekmiş 'Fatih Terim Fonu' vurgununa imza atan banka müdürü Seçil Erzan ifadesinde tehdit edildiğini söylemişti. Kanal D Haber'den Ertan Büyükahıska ve Özcan Karaçam, Erzan'ın tehdit edildiği anlara ulaştı. Görüntülerde yüzü gözü şişmiş halde olan Erzan, tefeciler tarafından araçla boş bir araziye götürülüyor ve tefeciler, söylediklerini Erzan'a tekrarlatıp kayda alıyor.
30.11.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep halini 30 Nisan 2024'e uzattı.
29.11.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak amacımız; İsrailli ve Filistinlilerin yan yana, barış içinde yaşadığı, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir iklimin tesisidir. Bunu başarmamız lazım. Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
Perdeci cinayetinde sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Perdeci cinayetinde sanığa ağırlaştırılmış müebbet Samsun'da 30 bin lira borçlu olduğu patronu Ümit Şahin'i (29) tabancayla başından vurarak öldürüp, cesedini ahşap sandığa koyarak boş araziye bırakan tutuklu sanık Onur Can Kaya (30), ‘nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ‘nitelikli yağma’ suçundan 12 yıl, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçundan ise 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
7.11.2023 Yaşam
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
44 ilde 'Narkogüç' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
44 ilde 'Narkogüç' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 44 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Narkogüç' operasyonlarında 176 şüphelinin yakalandığını, 1 ton 100 kilo uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.11.2023 Gündem
81 ilin verileri belli oldu! İşte Türkiye'nin en borçlu illeri...
81 ilin verileri belli oldu! İşte Türkiye'nin en borçlu illeri... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu düzenli olarak çeşitli verilere dayanarak bankalara olan kredi borçlarına ilişkin verileri açıklıyor. Son açıklanan veriler ışığında bankalara en çok borcu olan şehirler belli oldu. İşte haberin detayları...
3.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borçlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borçlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.