Bin Lira

Bin Lira

Son dakika bin lira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bin lira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bin lira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bin Lira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bin lira gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.150 bin lira haberi bulunmuştur. Tüm bin lira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
28.04.2024 Ekonomi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı!
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı! Tarımsal desteklemeler kapsamında bu ay toplam 4 milyar 435 bin 821 lira tutarında ödemenin, çiftçilerin hesabına aktarılmaya başlandığını açıklayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,"Üreticilerimize ve çiftçilerimize desteklerimiz devam ediyor" dedi.
26.04.2024 Gündem
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti Edirne'de Saros Körfezi sahillerinde yazlıklarını internet sitesi üzerinden ‘turizm amaçlı kiralama izin belgesi’ olmadan kiraya verdikleri tespit edilen 6 kişiye, 600 bin lira idari para cezası kesildi.
22.04.2024 Ekonomi
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak?
10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak? Seçim öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tek maaşla geçinen emekli vatandaşımıza hane başına yıllık 10 bin lira pazar desteği sağlayacağız. Tek emekli maaşı ile geçinen hanelere Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz olarak günde 1 ekmek alma hakkı getireceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Yerel seçimlerin sona ermesinin ardından emekliler hane başına verilecek 10 bin TL Pazar desteğinin verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, 10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak?
14.04.2024 Ekonomi
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
10.04.2024 Ekonomi
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor Emekli milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. Bankalar ile anlaşma sağlayan emekli vatandaşların hesabına 18 bin lira et ödeme yapılıyor. Şu anda halihazırda promosyon anlaşması olan emekli herhangi bir tarihe bağlı kalmaksızın anlaşmasını feshedebiliyor. Anca burada bir cayma bedeli ödüyor. Örnek vermek gerekirse 3 yıllık promosyon anlaşması yapan ve bu anlaşma neticesinde 3 bin TL ödeme alan bir emekli ikinci yılı doldurduğunda bankasını değiştirmek istediğinde sözleşmesinin bitimine son 1 yılı kaldığı için bin TL cayma bedeli ödeyerek bankasını değiştirme imkanı sunuyor. 18 bin liraların konuşulduğu yeni promosyon ücretinde ise ödenecek olan cayma bedeli devede kulak kalıyor. Öte yandan bankalar yeni promosyon rakamlarını açıkladı. İşte promosyonlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı Ticaret Bakanlığı lokanta, kafe, pastane ve restoranlarda fiyat listelerini görünür şekilde asmayan, müşteriye bildirmeksizin yeme içme ücretlerine ilave ‘servis’ ücreti alan işletmelere ceza yağdırıyor.
8.04.2024 Ekonomi
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL Togg, Nisan ayına özel olarak 800 bin lira krediyi yüzde 0 faiz oranıyla kullandırma imkanı sağlıyor.
6.04.2024 Ekonomi
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024 Gündem
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bin Lira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bin lira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.